Filmele și serialele cu Bonnie Hunt

  • Bonnie Hunt

    Bonnie Hunt

    62 de ani
    Data nașterii: 22.09.1961
    Locul nașterii: Chicago Lawn, Chicago, Illinois, USA
  • Zootopia+ (2022)

    Zootropolis+

    1 0
    6.8
  • Escape at Dannemora (2018)

    Evadare din Dannemora

    Acest serial se bazează pe ciudata evadare dintr-o închisoare din nordul New York-ului, din 2015, evadare ce a dus la căutarea națională a doi condamnați pentru crimă, ajutați să fugă de amanta lor, o femeie gardian căsătorită.

    Scenariul: Brett Johnson, Michael Tolkin
    67 4
    7.9
  • Cars 3 (2017)

    Mașini 3

    De această dată îl vedem pe erou ieşit din lumina reflectoarelor după ce este învins în curse de adversari mai rapizi. Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm.

    Regia: Brian Fee
    130 9
    6.7
  • Zootopia (2016)

    Zootropolis

    În oraşul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună.

    Regia: Byron Howard, Rich Moore, Jared Bush
    Oscar-uri:
    68 0
    8.0
  • Cars 2 (2011)

    Mașini 2

    Lightning McQueen revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi dintr-o nouă intrigă

    Regia: John Lasseter, Brad Lewis
    22 1
    6.2
  • Regia: Tim Story
    1 0
    6.5
  • Mater and the Ghostlight (2006)

    Mater și lumina fantomă

    In acest scurtmetraj de animatie populat cu personajele din Cars/Masini, Ghostlight ii spune lui Mater o poveste care il infricoseaza teribil pe acesta.

    Regia: John Lasseter, Dan Scanlon
    1 0
    6.5
  • Cars (2006)

    Mașini

    Lightning McQueen este un „masinut” mandru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident.

    Regia: Joe Ranft, John Lasseter
    31 0
    7.2
  • Cheaper by the Dozen 2 (2005)

    Cu duzina e mai ieftin 2

    Intenționând să petreacă o frumoasa vacanță împreună, Tom și Kate își iau cei 12 copii și pleacă într-o stațiune de pe malul lacului Winnetka, în Wisconsin. Planurile le vor fi, însă, date peste cap datorită întâlnirii cu familia Murtaugh.

    Regia: Adam Shankman
    9 0
    5.5
  • Cheaper by the Dozen (2003)

    Cu duzina e mai ieftin

    Numeroasa familie Baker compusa din 12 membri se muta dintr-un micut orasel din Illinois intr-un mare oras, dupa ce capul familiei, Tom Baker (Steve Martin) primeste o oferta de a antrena o mare echipa de fotbal...

    Regia: Shawn Levy
    14 3
    5.9
  • Stolen Summer (2002)

    Vară furată

    In anii ’70, familia catolica a unui pompier din Chicago se imprieteneste cu o familie de evrei. Diferentele de cultura si religie nu-i impiedica pe oameni sa se ajute si sa se sustina in momentele grele.

    Regia: Pete Jones
    1 0
    6.5
  • Monsters, Inc. (2001)

    Compania monștrilor

    In Monstropolis, isi are sediul o companie unde lucreaza monstruleti de toate formele si marimile. James P. Sullivan si bunul sau prieten Mike lucreaza si ei la aceasta companie ale carei resurse principale sunt tipetele copiilor speriati.

    Regia: Pete Docter, Lee Unkrich, David Silverman
    Oscar-uri:
    26 0
    8.1
  • Return to Me (2000)

    Întoarce-te la mine

    Cine știa că, atunci când a comandat felul special, avea să primească deliciul vieții sale? David Duchovny și Minnie Driver produc scântei în acest film care se adresează inimii despre o chelneriță și un văduv care se întâlnesc și se îndrăgostesc.

    Regia: Bonnie Hunt
    12 4
    6.9
  • Random Hearts (1999)

    Ironia sorții

    Pentru Den Broeck – sergent în Departamentul de Poliție - și Kay Chandler – candidată la alegeri, încrederea e un lucru de mare preț. Carierele amândurora depind de încrederea oamenilor în ei. Și căsătoriile, Sau cel puțin așa credeau până atunci.

    Regia: Sydney Pollack
    19 0
    5.3
  • The Green Mile (1999)

    Culoarul Morții

    Un film semnat de Frank Darabont (Inchisoarea ingerilor) si mega scriitorul Stephen King despre incapacitatea omului de a lua decizii definitive in caz de crima. Executia este aproape. Condamnatul la moarte este sau nu vinovat?

    Regia: Frank Darabont
    91 2
    8.6