Filmele și serialele cu Brad William Henke

  • Brad William Henke

    Brad William Henke

    Data nașterii: 10.04.1966
    Decedat: 29.11.2022 (56 de ani)
  • Run & Gun (2022)

    Fugi și trage

    Forțat să comită un ultim act criminal, un fost asasin apelează la trecutul lui violent pentru a-și doborî angajatorii perfizi și a-și proteja familia.

    Regia: Christopher Borrelli
    9 3
    5.3
  • Regia: Anthony Jerjen
    3 0
    5.2
  • The Stand (2020)

    Virus mortal

    The Stand spune, în trei părți, povestea extincției omenirii, stârnită de lansarea accidentală a unei arme biologice. Rezultatul este o luptă a Binelui împotriva Răului dusă de ultimii dintre supraviețuitori.

    Scenariul: Josh Boone, Benjamin Cavell
    97 7
    5.7
  • Wounds (2019)

    Un telefon nefast

    Un barman din New Orleans are parte de lucruri ciudate si misterioase dupa ce gaseste un telefon lasat in urma in barul sau de catre un grup de adolescenti.

    Regia: Babak Anvari
    11 5
    4.1
  • Split (2016)

    Tulburatul

    Kevin, un bărbat cu cel puțin 23 de personalități diferite, ajunge să răpească trei tinere fete. Pe perioada de captivitate a fetelor, "Bestia", o ultimă personalitate a lui Kevin, începe să se cristalizeze.

    Regia: M. Night Shyamalan
    189 13
    7.3
  • Fury (2014)

    Furia: Eroi anonimi

    1945. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman și pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigașă care ar trebui să dea ultima lovitură forțelor armate ale Germaniei naziste.

    Regia: David Ayer
    98 2
    7.6
  • The Frozen Ground (2013)

    Terenul înghețat

    Un agent al statului Alaska face un parteneriat cu o femeie care a izbutit să scape din mâinile criminalului în serie Robert Hansen pentru a reuși să-l aducă pe acesta în fața legii. Povestea se bazează pe un caz real

    Regia: Scott Walker
    29 2
    6.4
  • Pacific Rim (2013)

    Cercul de foc

    Când creaturi monstruoase, Kaiju, încep să iasă din apele Pacificului, un război nimicitor se dezlănțuie între oameni și periculoșii inamici. Pentru a face față atacurilor, arme speciale sunt create: roboți gigantici, denumiți Jaeger-i.

    Regia: Guillermo del Toro
    135 4
    6.9
  • The Trouble with Bliss (2011)

    Nu-i ușor să fii fericit

    Un barbat de 35 de ani (Michael C. Hall) isi deschide sufletul cand incepe o relatie cu fiica de 18 ani a unui fost coleg de clasa.

    Regia: Michael Knowles
    1 1
    5.3
  • October Road (2007)

    Autorul unui recent best-seller revine in orasul natal unde trebuie sa-i infrunte pe cei care i-au fost personaje in populara nuvela...

    Scenariul: Josh Appelbaum, André Nemec, Scott Rosenberg
    0 0
    7.4
  • Sherrybaby (2006)

    Sherry Swanson se intoarce acasa, in New Jersey, dupa trei ani petrecuti in inchisoare din cauza unui furt comis pe cand avea 19 ani. Nerabdatoare sa-si reia relatia cu fetita ei, Sherri descopera curand ca nu este chiar atat de usor sa se...

    Regia: Laurie Collyer
    3 0
    6.6
  • Altered (2006)

    O poveste inspaimantatoare caracterizeaza acest film - modificarea destinelor: Cu ceva timp in urma viata a cinci barbati a fost schimbata pentru totdeauna de un eveniment straniu

    Regia: Eduardo Sánchez
    6 0
    5.6
  • Me and You and Everyone We Know (2005)

    Eu și tu și toți pe care îi cunoaștem

    Regia: Miranda July
    3 0
    7.2
  • The Zodiac (2005)

    Zodiac

    Acest film abordeaza putin diferit povestea faimosului criminal in serie Zodiac, fiind mai mult decat o simpla poveste a crimelor. Pelicula urmareste impactul crimelor asupra victimelor, familiilor acestora si asupra intregii comunitati.

    Regia: Alexander Bulkley
    0 0
    5.3
  • Must Love Dogs (2005)

    Trebuie să iubească câinii

    Draguta educatoare Sarah Nolan (Diane Lane) este divortata, demoralizata si fara perspective de a avea pe cineva – pana cand sora ei ii pune profilul pe Internet la perecheaperfecta.com.

    Regia: Gary David Goldberg
    11 2
    5.9