Filmele și serialele cu Brian Doyle-Murray

  • Brian Doyle-Murray

    Brian Doyle-Murray

    78 de ani
    Data nașterii: 31.10.1945
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Lodge 49 (2018)

    Scenariul: Jim Gavin
    1 0
    7.6
  • The Flight Before Christmas (2015)

    Zborul de dinainte de Crăciun

    Când zborul lor e deviat din cauza vremii în Ajunul Crăciunului, doi pasageri n-au încotro și trebuie să stea în sigura cameră disponibilă.

    Regia: Peter Sullivan
    3 1
    5.9
  • Christmas Under Wraps (2014)

    O surpriză de Crăciun

    După ce planurile îi eșuează, o doctoriță exigentă preia un post într-un orășel din Alaska, unde există un secret de sărbători și un bărbat care i-ar putea schimba viața.

    Regia: Peter Sullivan
    5 2
    6.2
  • Daddy Day Camp (2007)

    Tabără cu bucluc

    Continuare a filmului Gradinita lu' Taticu', Tabără cu bucluc povesteste aventurile a doi tati care preiau o tabara pentru copii, fara sa aiba habar despre cum e sa traiesti in natura sau sa porti de grija unei liote de pusti galagiosi.

    Regia: Fred Savage
    4 1
    3.2
  • Snow Dogs (2002)

    Câinii zăpezii

    Cand dentistul Ted Brooks din Miami afla ca i-a fost lasata prin testament o comoara, calatoreste pana in Alaska pentru a intra in posesia "comorii". Dar aici are parte de o mare dezamagire: "comoara" sunt de fapt un grup de caini.

    Regia: Brian Levant
    14 0
    5.2
  • Bedazzled (2000)

    Pact cu diavolița

    BEDAZZLED este o comedie romantică delicioasă în care un programator inhibat, Elliot Richards (Brendan Fraser), se străduiește fără succes să fie băgat în seamă de o colegă de serviciu. Este dispus chiar sa faca pact cu diavolul...

    Regia: Harold Ramis
    39 0
    6.1
  • The Jungle Book: Mowgli's Story (1998)

    Cartea Junglei: Povestea lui Mowgli

    Regia: Nick Marck
    0 0
    4.2
  • Dennis the Menace Strikes Again! (1998)

    Dennis pericol public 2

    Continuarea primei parti, Dennis pericol public, nu se lasa mai prejos in ceea ce priveste nebuniile si nazbatiile micului Dennis.

    Regia: Charlie Ganis
    8 0
    4.3
  • Multiplicity (1996)

    Un bărbat multiplicat

    In aceasta comedie scrantita, Michael Keaton e Doug Kinney, un barbat cu prea multe pe cap si prea putin timp. De fiecare data cand simte ca e pe cale sa clacheze din cauza tensiunii, temperamentul sau explodeaza cu rezultate dezastruoase.

    Regia: Harold Ramis
    3 0
    6.1
  • Jury Duty (1995)

    Jurat de profesie

    Tommy Collins a fost dat afara din casa de mama lui si brusc se trezeste in strada, fara nici o sursa de venit si fara un loc unde sa stea. Din fericire, el aude de posibilitatea de a se angaja ca jurat, ocupatie care i-ar aduce avantaje.

    Regia: John Fortenberry
    3 1
    4.3
  • Groundhog Day (1993)

    Ziua cârtiței

    Connors, meteorolog de serviciu, este trimis să relateze de pe teren, dintr-un cătun obscur în atenţie o dată pe an, de „Ziua Cârtiţei”. Pentru că a făcut acelaşi lucru în ultimii 4 ani, Phil nu face niciun efort să-şi mascheze nemulţumirea.

    Regia: Harold Ramis
    53 0
    8.0
  • Wayne's World (1992)

    Lumea lui Wayne

    Când lingusitorul director al unei televiziuni (Rob Lowe) oferã lui Wayne si lui Garth un contract baban pentru a le înregistra emisiunea de noaptea tâziu, celor doi nu le vine sã creadã cã a dat norocul peste ei.

    Regia: Penelope Spheeris
    7 0
    7.0
  • Nothing But Trouble (1991)

    Un week-end de cosmar

    Actorul Dan Aykroyd isi face debutul regizoral cu aceasta comedie bizara plina de farmec. Chris Thorne (Chevy Chase) este un om de afaceri care spera sa o impresioneze pe frumoasa Diane Lightson (Demi Moore). Astfel, el o invita intr-o calatorie...

    Regia: Dan Aykroyd
    19 1
    5.1
  • The Experts (1989)

    Experții

    În URSS este un sat populat cu rușii care vorbesc și se comportă ca americanii, unde agenții KGB se instruiesc. Noul șef al KGB se duce la New York și angajează doi hippy că să vină în Nebraska să deschidă un club de noapte.

    Regia: Dave Thomas
    3 0
    4.9
  • Club Paradise (1986)

    Clubul Paradis

    O vacanță petrecută pe o insulă exotică este tot ce-și poate dori cineva, iar St. Nicholas din Caraibe figurează în pliantele turistice ca fiind paradisul pe Pământ. Aici, guvernator este un tip rasat, britanic get-beget: nu lipsește, bineînțeles,...

    Regia: Harold Ramis
    3 0
    5.1