Filmele și serialele cu Brian Van Holt

  • Brian Van Holt

    Brian Van Holt

    54 de ani
    Data nașterii: 06.07.1969
    Locul nașterii: Waukegan, Illinois, USA
  • Deputy (2020)

    Scenariul: Will Beall
    103 3
    6.5
  • Den of Thieves (2018)

    Frăția hoților

    Jaful suprem pornește de la ideea scoaterii din circulație a 120 milioane de dolari de sub nasul celui mai performant department de poliție din L.A.. Când infractorii au și insigne, te întrebi dacă pericolul îl reprezintă hoții sau oamenii legii.

    Regia: Christian Gudegast
    438 38
    7.0
  • Wild (2014)

    Sălbăticia

    Dupa ani de comportament nesabuit si bantuita de amintirea mamei sale, Cheryl ia decizia de a porni intr-o calatorie primejdioasa de-a lungul traseului Pacific Crest. Fara experienta, ea isi propune sa parcurga o mie de mile pe cont propriu

    Regia: Jean-Marc Vallée
    10 0
    7.1
  • Ascension (2014)

    In 1963, guvernul SUA a lansat o misiune sub acoperire, trimitand sute de barbati, femei si copii intr-o calatorie de secole la bordul Ascension pentru a popula o noua lume.

    Scenariul: Adrian Cruz, Philip Levens
    12 4
    7.1
  • Bullet to the Head (2012)

    Glonț în cap

    Povestea lui Bobo (Sylvester Stallone), un asasin din New Orleans, care face echipă cu un detectiv din New York într-o investigație de proporții, ce-i poartă de pe aleile lăturalnice ale orașului New Orleans.

    Regia: Walter Hill
    41 3
    5.7
  • Cougar Town (2009)

    Orașul pumelor

    Jules este o mamă recent divorțată care explorează adevărul despre cum este percepută iubirea și îmbătrânirea în societatea noastră obsedată de frumusețe și tinerețe

    Scenariul: Bill Lawrence, Kevin Biegel
    6 1
    7.0
  • John from Cincinnati (2007)

    John din Cincinnati

    Scenariul: David Milch, Kem Nunn
    0 0
    7.0
  • Threshold (2005)

    Pragul

    “Punct de criza” este un serial plin de suspans, despre o echipa de experti, adusi impreuna dupa ce marina americana face o descoperire cutremuratoare: o nava extraterestra a aterizat in oceanul Atlantic. Dr. Molly Anne Caffrey (Carla Gugino)...

    Scenariul: Bragi Schut
    6 0
    7.2
  • Man of the House (2005)

    Polițist sub acoperire

    În momentul în care cinci majorete sunt martore la asasinarea unui informator, se impune o supraveghere permanentă a fetelor, pentru a nu deveni următoarele victime

    Regia: Stephen Herek
    25 0
    5.4
  • House of Wax (2005)

    Casa de ceară

    Un grup de prieteni se duc la un meci de fotbal. Pe drum ei cad prada unor frati asasini dintr-un mic oras abandonat. In scurt timp descopera ca fratii au creat un joc in jurul atractiei orasului, Casa de ceara. Ucigasii au impanzit orasul cu...

    Regia: Jaume Collet-Serra
    24 2
    5.5
  • Confidence (2003)

    Tras pe sfoară

    Ceea ce nu știe Jake Vig poate fi chiar ceea ce îl poate ucide. Jake este un hoț viclean și foarte isteț, care a sustras mii de dolari de la un „oarecare” Lionel Dolby, ajutat fiind de echipa sa.

    Regia: James Foley
    7 1
    6.6
  • Basic (2003)

    Instrucția

    Un fost politist este atras într-un mister ce se adânceste constant, legat de disparitia temutului sergent Nathan, ca si a mai multor soldati de elită ai Fortelor Speciale.

    Regia: John McTiernan
    39 1
    6.4
  • S.W.A.T. (2003)

    S.W.A.T. - Trupe de elită

    S.W.AT. este rapid implicată în acțiune când un celebru lord al drogurilor, Alex Montel (Olivier Martinez), oferă cu obrăznicie 100 de milioane dolari recompensă oricui îl poate elibera din custodia poliției.

    Regia: Clark Johnson
    19 0
    6.1
  • Windtalkers (2002)

    Mesaje secrete

    In timpul celui de-al doilea razboi mondial, doi puscasi marini trebuie sa protejeze limbajul codificat navajo, pentru a nu cadea in mainile japonezilor.

    Regia: John Woo
    37 3
    6.1
  • Whipped (2000)

    Ca plesnitura de bici

    Trei burlaci, buni prieteni din facultate, obisnuiesc sa isi prezinte saptamanal victimele feminine ale sarmului lor. Mandria lor de donjuani are mult de suferit cand toti trei se indragostesc, fara sa stie, de aceeasi femeie.

    Regia: Peter M. Cohen
    1 0
    4.4