Filmele și serialele cu Bridget Fonda

  • Bridget Fonda

    Bridget Fonda

    60 de ani
    Data nașterii: 27.01.1964
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Snow Queen (2002)

    Crăiasa zăpezii

    Gerda se îndrăgostește de Kai. Într-o noapte, când un viscol lovește zona, sosește o femeie misterioasă, îmbrăcată în blănuri albe. A doua zi, Kai nu mai e. Astfel începe călătoria înspăimântătoare a Gerdei, care pornește în căutarea iubitului ei.

    5 0
    6.5
  • Monkeybone (2001)

    Norocul pare să-i surâdă lui Stu când personajul creat de el, un maimuțoi obraznic pe nume Monkeybone, e pe cale să devină vedetă de televizune. Dar în noaptea în care vrea să o ceară de soție pe frumoasa Julie, Stu are un accident și întră în comă.

    Regia: Henry Selick
    6 0
    4.8
  • Kiss of the Dragon (2001)

    Sărutul dragonului

    Un agent secret din Hong-Kong soseste la Paris. El are misiunea de a urmari un înalt demnitar chinez, suspectat de coruptie si de a-l prinde în flagrant delict. Însă demnitarul este ucis, iar responsabilitatea crimei cade asupra eroului nostru.

    Regia: Chris Nahon
    57 1
    6.6
  • Lake Placid (1999)

    Monstrul din Lake Placid

    O moarte suspecta, un fragment de os, amintind de un animal preistoric, sunt la inceput doar cateva elemente ce trezesc curiozitatea si interesul unui grup de cercetatori care sosesc in mica asezare de langa Lake Placid.

    Regia: Steve Miner
    18 1
    5.8
  • A Simple Plan (1999)

    Un plan simplu

    Plasat in peisajul zapezilor aspre din Minnesota, Planul este povestea stranie a lui Hank si Jacob Mitchell, care descopera un avion doborat. Inauntru se afla un pilot pe moarte si o geanta cu patru milioane de dolari.

    Regia: Sam Raimi
    23 1
    7.5
  • Jackie Brown (1997)

    Jackie Brown este o stewardesa care transporta bani murdari pentru un traficant de arme, dar la unul dintre transporturi cade in plasa intinsa de agentul Ray Nicolete si politistul Mark Dargus. Jackie joaca ingenios cartea inocentei...

    Regia: Quentin Tarantino
    37 1
    7.5
  • City Hall (1996)

    Primăria

    John Pappas este respectatul şi popularul primar al oraşului New York, iar Kevin Calhoun este idealistul său ajutor, în calitate de viceprimar. În momentul în care un poliţist şi un mafiot se împuşcă unul pe celălalt, iar un copil nevinovat în...

    Regia: Harold Becker
    22 0
    6.2
  • Rough Magic (1995)

    Puterea magiei

    Myra (Bridget Fonda), asistenta unui magician, e pe punctul de a se casatori din interes cu un senator bogat. Numai ca, in ajunul nuntii, magicianul, care nu era deloc de acord cu legatura dintre cei doi, moare, ucis accidental de viitorul mire.

    Regia: Clare Peploe
    2 0
    5.5
  • Balto (1995)

    Amblin Entertainment prezintă fantastica aventură a celui mai curajos câine al tuturor timpurilor! Inspirată dintr-o poveste reală, Balto vă va mişca sufletul. Jumătate husky şi jumătate lup, Balto nu-şi găseşte locul în lume

    Regia: Simon Wells
    15 1
    7.1
  • The Road to Wellville (1994)

    Drumul spre Wellville

    Suntem in plin avant al productiei si consumului de fulgi de porumb, iar reformatorul mentalitatii oamenilor este celebrul John Harvey Kellogg. Cativa pelerini, fascinati de mitul faimosului sanatoriu al lui Kellogg se indreapta spre Battle Creek.

    Regia: Alan Parker
    6 0
    5.9
  • It Could Happen to You (1994)

    Un bacșiș de 2 milioane de dolari

    Un polițist câștigă la loterie, dar se hotărăște să împartă banii cu o chelneriță căreia, în loc de bacșis, îi promisese jumătate din eventualul premiu

    Regia: Andrew Bergman
    19 3
    6.4
  • Little Buddha (1993)

    Micul Buddha

    Regizata de Bernaldo Bertolucci, aceasta fantezie cinematografica inspirata de povestea profetului Budha ii are drept protagonisti pe Keanu Reeves si Bridget Fonda, dar si pe Chris Isaak, celebrul cantaret care-si descopera, astfel, nebanuite...

    Regia: Bernardo Bertolucci
    9 2
    6.1
  • Point of No Return (1993)

    Punctul limită

    Point of No Return este un remake dupa faimosul film frantuzesc Nikita. De aceasta data, personajul principal feminin, Maggie este interpretat de Bridget Fonda. Pentru faptul ca, sub influenta drogurilor, Maggie a ucis cu sange rege un ofiter de...

    Regia: John Badham
    23 3
    6.1
  • Army of Darkness (1993)

    Armata întunericului

    Imbarcat in Oldsmobil-ul sau, an de fabricatie 1988, dotat cu o arma automata, un cablu electric si un manual de chimie din liceu, Ash aterizeaza chiar in mijlocul unui regat bizar, a carui existenta este amenintata de o armata a intunericului.

    Regia: Sam Raimi
    45 5
    7.4
  • Singles (1992)

    Singuri

    In aceasta comedie zeci de persoane sunt in cautare sau fug de dragoste. Filmul prezintă mai multe cupluri, care locuiesc în același bloc de apartamente și merg la aceeași cafenea.

    Regia: Cameron Crowe
    8 0
    6.7