Filmele cu Brigitte Bardot

  • Brigitte Bardot

    Brigitte Bardot

    89 de ani
    Data nașterii: 28.09.1934
    Locul nașterii: Paris, France
  • Final Cut: Ladies and Gentlemen (2012)

    Doamnelor și domnilor

    Regia: György Pálfi
    0 0
    8.0
  • Film aniversar realizat cu ocazia împlinirii a celor 60 de ani ai Festivalului de la Cannes. 34 de cineaști din 25 de țări au realizat câte un scurtmetraj de 3 minute pe tema "sala de cinematograf".

    Regia: Theo Angelopoulos, Bille August, Olivier Assayas
    0 0
    6.8
  • Jeanne e intruchiparea feminina a legendarului seducator din Sevilla. Confesiunea facuta de eroina preotului sau este pretextul unui sir de flash-back-uri asupra aventurilor amoroase ale irezistibilei si capricioasei femei.

    Regia: Roger Vadim
    1 1
    5.0
  • Rum Runners (1971)

    În timpul prohibiției, avid de îmbogățire rapidă, Cornelius face trafic de rom pe vasul său. Afacerea e prosperă, dar contrabandistul e obsedat de Linda, o vedetă de film. După ce se mărită cu un lord, aceasta revine pe vas, provocându-i arestarea.

    Regia: Robert Enrico
    6 1
    5.6
  • The Legend of Frenchie King (1971)

    Petrolistele

    Imaginati-va, pentru un moment ca un oras din Vestul salbatic a fost infiintat de si pentru francezi si ca doua dintre cele mai frumoase femei ale vremurilor moderne sunt in razboi pentru a detine controlul orasului.

    Regia: Christian-Jaque, Guy Casaril
    3 0
    5.2
  • The Novices (1970)

    Regia: Claude Chabrol, Guy Casaril
    3 0
    5.1
  • The Bear and the Doll (1970)

    Ursul și păpușa

    Regia: Michel Deville
    3 0
    6.3
  • The Vixenx (1969)

    Femeile

    Clara (Brigitte Bardot) devine secretara lui Jerome (Maurice Renot). Treaba ei este să-i îndeplinească afemeiatului scriitor orice poftă în timp ce acesta își scrie memoriile.

    Regia: Jean Aurel
    0 1
    5.4
  • Spirits of the Dead (1968)

    Povestiri extraordinare

    Trei povestiri de Edgar Alan Poe, ecranizate de trei cineasti de renume, foarte diferiti ca stil. Metzengerstein, prima poveste din cele trei, este ecranizata si adaptata de Roger Vadim, dupa nuvela lui Edgar Allan Poe cu acelasi nume. Ea este...

    Regia: Federico Fellini, Louis Malle, Roger Vadim
    9 0
    6.4
  • Shalako (1968)

    Regizorul foloseste peisajul spaniol care evoca intr-o oarecare masura Vestul american. Decorul natural este sublim si il serveste pe Dmytrik sa sublinieze natura incidentelor dramatice ce se petrec in acest film de aventuri.

    Regia: Edward Dmytryk
    19 2
    5.6
  • À coeur joie (1967)

    O cover-girl măritată se îndragostește de un bărbat cu care s-a întâlnit în seara zilei de 14 iulie. Ei vor trăi o dragoste pasională până când momentul alegerii sosește.

    Regia: Serge Bourguignon
    2 0
    5.4
  • Masculin féminin (1966)

    Masculin - Feminin

    "Nimeni pana la ora asta nu ne-a oferit in teatru sau in cinema, un atat de amplu si revelator canon al dragostei asa cum a facut-o Godard, intotdeauna cu rezerva dar si cu vibratie, cu zburdalnicia subversiva a stilului sau." - Alan Casty - 1967...

    Regia: Jean-Luc Godard
    6 0
    7.4
  • Viva Maria! (1965)

    1907, America Centrala. Fiica unui luptator IRA, Maria, ramasa singura dupa moartea tatalui, se alatura unor artisti de circ ambulant. Ea se imprieteneste cu o cantareata, tot Maria. Cele doua vor cuceri publicul cu farmecul si senzualitatea lor.

    Regia: Louis Malle
    9 0
    6.3
  • Agent 38-24-36 (1964)

    O idioată fermecătoare

    Sex-simbolul anilor ’60 – '70, Brigitte Bardot isi expune cu darnicie farmecele in aceasta comedie unde face tandem cu la fel de celebrul Anthony Perkins. Bardot o interpreteaza pe focoasa Penny, cosmeticiana sotiei ministrului britanic de...

    Regia: Édouard Molinaro
    1 1
    5.5
  • Contempt (1963)

    Disprețul

    Paul si Camille Javal locuiesc in Roma. El este scriitor si colaboreaza din cand in cand la proiecte modeste de film. Paul, inchipuindu-si ca incepe sa fie dispretuit, vrea sa-i demonstreze lui Camille ca este un tip exceptional.

    Regia: Jean-Luc Godard
    16 5
    7.5