Filmele cu Bruno Ganz

  • Bruno Ganz

    Bruno Ganz

    Data nașterii: 22.03.1941
    Decedat: 16.02.2019 (77 de ani)
  • A Hidden Life (2019)

    O viață ascunsă

    Filmul spune povestea unui bărbat german care, obiectând contra stagiului militar pe motive de conştiinţă, refuză să lupte pentru nazişti. Este ultimul film al lui Bruno Ganz, de curând decedat, deci va fi o experienţă cinematografică emoţionantă.

    Regia: Terrence Malick
    27 5
    7.4
  • The House That Jack Built (2018)

    Casa pe care Jack a construit-o

    Odată cu primele crime comise în anii ’70, Jack a făcut primul pas pentru a deveni un sofisticat criminal în serie. Cu poliția pe urmele sale, Jack începe să își asume riscuri tot mai mari pentru a comite o crimă perfectă - opera de artă supremă.

    Regia: Lars von Trier
    66 27
    6.8
  • The Party (2017)

    Petrecerea

    Regia: Sally Potter
    28 12
    6.5
  • Amnesia (2015)

    Ibiza, începutul anilor ’90. Jo e un muzician de 25 de ani care a venit din Berlin și vrea să facă parte din revoluția muzicii electronice. Martha a trăit 40 de ani singură în casa ei cu vedere spre mare. Într-o noapte, Jo îi bate la ușă.

    Regia: Barbet Schroeder
    1 0
    6.1
  • Heidi (2015)

    Crescută de bunicul său în munți, Heidi se bucură de libertate alaturi de prietenul său Peter, păstorul de capre. Dar într-o zi matusa Dete decide să o ia la Frankfurt, să o educe și să aibă grijă de Klara, o fată cu handicap dintr-o familie bogată.

    Regia: Alain Gsponer
    11 0
    7.4
  • In Order of Disappearance (2014)

    În ordinea dispariției

    Nils menţine practicabile drumurile din zona în care locuieşte cu un plug de zăpadă. Proaspăt declarat cetăţean al anului, el află că fiul lui a murit în urma unei supradoze. Nils nu acceptă cauza decesului şi începe o investigaţie pe cont propriu.

    Regia: Hans Petter Moland
    28 2
    7.1
  • Age of Uprising: The Legend of Michael Kohlhaas (2013)

    Legenda lui Michael Kohlhaas

    Regia: Arnaud des Pallières
    11 2
    6.1
  • The Counselor (2013)

    Avocatul

    Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit.

    Regia: Ridley Scott
    33 7
    5.4
  • Night Train to Lisbon (2013)

    Trenul de noapte spre Lisabona

    După o întâlnire întâmplătoare cu o femeie, un profesor elveţian renunţă la slujba sa şi pleacă spre Lisabona în speranţa de a găsi un anumit personaj: un medic şi poet care a luptat împotriva dictatorului portughez Antonio de Oliveira Salazar.

    Regia: Bille August
    13 1
    6.8
  • Unknown (2011)

    Necunoscutul

    Un bărbat se trezeşte din comă şi descoperă că identitatea i-a fost furată. Nimeni, nici măcar soţia sa, nu îl crede. Cu ajutorul unui tânăr, eroul încearcă să dezlege misterul şi să dovedească sieşi şi lumii întregi că nu şi-a pierdut minţile.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    61 1
    6.8
  • In aceasta a doua parte a panoramei istorice semnate de Theo Angelopoulos, un regizor pe nume A. incepe lucrul la un film despre viata parintilor lui, Spyros si Eleni. Atat timpul cat si povestea de dragoste dintre acesti doi emigranti greci, au...

    Regia: Theo Angelopoulos
    2 0
    6.5
  • The Baader Meinhof Complex (2008)

    Gruparea Baader Meinhof

    Ulrike, jurnalist radical din clasa de mijloc, se înrolează în gruparea condusă de Andreas Baader şi devine partizan clandestin. Filmul reconstituie povestea sângeroasă a R.A.F. de la primele atacuri până la sinuciderile în masă din 1977

    Regia: Uli Edel
    9 2
    7.3
  • The Reader (2008)

    Cititorul

    Filmul are la bază povestea unei aventuri dintre un adolescent și o femeie mai în vârstă. Cei doi încep o relație amoroasă, pasională și intensă, care se termină brusc în momentul în care Hanna dispare fără nicio explicație din viața tânărului.

    Regia: Stephen Daldry
    Oscar-uri:
    31 6
    7.6
  • Youth Without Youth (2007)

    Tinerețe fără tinerețe

    Tim Roth îl interpretează pe Dominic Matei, un profesor a cărui viață se schimbă în urma unei întâmplări ciudate ce are loc în anii întunecați premergători celui de-Al Doilea Război Mondial.

    Regia: Francis Ford Coppola
    17 1
    6.1
  • Vitus (2006)

    Vitus are şase ani şi este un băieţel tare special. Aude ca un liliac, cântă la pian ca Mozart şi citeşte enciclopedii la grădiniţă. Nu-i de mirare că părinţii săi îi prevăd o carieră strălucită. Au şi decis: fiul lor va deveni pianist. Doar că...

    Regia: Fredi M. Murer
    1 0
    7.6