Filmele și serialele cu Bryce Dallas Howard

 • Bryce Dallas Howard

  Bryce Dallas Howard

  41 de ani
  Data nașterii: 02.03.1981
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • Jurassic World Dominion (2022)

  Jurassic World: Dominația

  Arhitectul și regizorul capitolului Jurassic World, Colin Trevorrow, ne prezintă Jurassic World: Dominația, care are loc la patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă. Dinozaurii trăiesc acum - și vânează - alături de oameni din întreaga lume....

  Regia: Colin Trevorrow
  231 42
  5.7
 • Rocketman (2019)

  Peliculă inspirată din viața legendarului muzician Elton John, „Rocketman” este o odisee muzicală la confluența fanteziei cu realitatea, care îmbină lumea muzicii, celebrității și a modei.

  Regia: Dexter Fletcher
  Oscar-uri:
  46 12
  7.3
 • A Dog's Way Home (2019)

  Drumul unui câine către casă

  Numele ei este Bella și era o cățelușă fericită alături de familia ei. Până într-o zi când, o biată veveriță a schimbat totul, iar căţeluşa s-a trezit la 600 de kilometri de casă. Va reuși Bella să se întoarcă?

  Regia: Charles Martin Smith
  95 2
  6.7
 • Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

  Jurassic World: Un regat în ruină

  Cu toate miracolele și emoțiile sinonime cu una dintre cele mai populare francize din istoria cinematografiei, noua peliculă revine cu personajele și dinozaurii, dar și cu noi specii mai impresionante și înspăimântătoare ca oricând.

  Regia: J. A. Bayona
  422 46
  6.1
 • Gold (2016)

  Goana după Aur

  Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabila lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur.

  Regia: Stephen Gaghan
  148 12
  6.7
 • Pete's Dragon (2016)

  Pete și dragonul

  Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă Pete's Dragon, povestea unui tânăr orfan și a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

  Regia: David Lowery
  15 0
  6.7
 • Jurassic World (2015)

  Lumea Jurassic

  Pentru a crește vânzările, Corporația Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajații parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om

  Regia: Colin Trevorrow
  134 3
  6.9
 • 50/50 (2011)

  Adam are 27 de ani și este editor de programe radio. Este diagnosticat cu o formă rară de cancer. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, al mamei sale și al psihoterapeutei lui, Adam învață care sunt cele mai importante lucruri în viață.

  Regia: Jonathan Levine
  9 1
  7.6
 • The Help (2011)

  Culoarea sentimentelor

  Scriitoarea aspirantă Eugenia Phelan se întoarce acasă după colegiu, unde începe o neașteptată prietenie cu cele două servitoare ale sale. E anul 1962, iar această prietenie devine baza pentru o carte care va da glas unei comunități cu probleme.

  Regia: Tate Taylor
  Oscar-uri:
  21 0
  8.1
 • Hereafter (2010)

  Dincolo de viață

  O dramă care se concentrează asupra a trei oameni – un muncitor american, o jurnalistă franceză și un licean londonez – care, fiecare în felul său unic și profund, se confruntă cu moartea.

  Regia: Clint Eastwood
  17 2
  6.5
 • Terminator Salvation (2009)

  Terminator: Salvarea

  John Connor, omul sortit să conducă specia umană în războiul contra terminatorilor, nu știe ce să creadă despre Marcus Wright, un străin ale cărui ultime amintiri îl înfățișează într-o închisoare așteptându-și execuția

  Regia: McG
  94 1
  6.5
 • The Loss of a Teardrop Diamond (2008)

  Diamantul pierdut

  Fisher Willow este fiica răsfăţată şi rebelă a unui bogat proprietar de plantaţii. Don'şoara este dezgustată de manierismele omniprezente în anturajului tatălui ei, neînţelegând cum pot exista unii oamenii atât de insipizi.

  Regia: Jodie Markell
  2 0
  5.8
 • Good Dick (2008)

  Cand Anna se strecoara intr-un centru de inchirieri casete video pentru a lua noutati de la standul XXX, surprinde cu coada ochiului privirile apreciative ale unuia dintre angajati. El isi promite ca o va face pe tanara sa se indragosteasca de el.

  Regia: Marianna Palka
  7 1
  6.3
 • Spider-Man 3 (2007)

  Omul-Păianjen 3

  Peter a reușit în sfârșit să-și împace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este întunecat. Brutala mutație a costumului său, care devine negru, îi schimbă puterile și personalitatea.

  Regia: Sam Raimi
  55 1
  6.3