Filmele și serialele cu Bryce Dallas Howard

  • Bryce Dallas Howard

    Bryce Dallas Howard

    43 de ani
    Data nașterii: 02.03.1981
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Argylle (2024)

    Argylle: Superspionul

    Regia: Matthew Vaughn
    123 23
    5.7
  • Jurassic World Dominion (2022)

    Jurassic World: Dominația

    Arhitectul și regizorul capitolului Jurassic World, Colin Trevorrow, ne prezintă Jurassic World: Dominația, care are loc la patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă. Dinozaurii trăiesc acum - și vânează - alături de oameni din întreaga lume....

    Regia: Colin Trevorrow
    322 49
    5.6
  • Rocketman (2019)

    Peliculă inspirată din viața legendarului muzician Elton John, „Rocketman” este o odisee muzicală la confluența fanteziei cu realitatea, care îmbină lumea muzicii, celebrității și a modei.

    Regia: Dexter Fletcher
    Oscar-uri:
    47 12
    7.3
  • A Dog's Way Home (2019)

    Drumul unui câine către casă

    Numele ei este Bella și era o cățelușă fericită alături de familia ei. Până într-o zi când, o biată veveriță a schimbat totul, iar căţeluşa s-a trezit la 600 de kilometri de casă. Va reuși Bella să se întoarcă?

    Regia: Charles Martin Smith
    99 2
    6.7
  • Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

    Lumea Jurassic: Un regat în ruină

    Cu toate miracolele și emoțiile sinonime cu una dintre cele mai populare francize din istoria cinematografiei, noua peliculă revine cu personajele și dinozaurii, dar și cu noi specii mai impresionante și înspăimântătoare ca oricând.

    Regia: J. A. Bayona
    442 47
    6.1
  • Gold (2016)

    Goana după Aur

    Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabila lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur.

    Regia: Stephen Gaghan
    150 12
    6.7
  • Pete's Dragon (2016)

    Pete și dragonul

    Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă Pete's Dragon, povestea unui tânăr orfan și a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

    Regia: David Lowery
    16 0
    6.7
  • Jurassic World (2015)

    Lumea Jurassic

    Pentru a crește vânzările, Corporația Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajații parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om

    Regia: Colin Trevorrow
    145 3
    6.9
  • 50/50 (2011)

    Adam are 27 de ani și este editor de programe radio. Este diagnosticat cu o formă rară de cancer. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, al mamei sale și al psihoterapeutei lui, Adam învață care sunt cele mai importante lucruri în viață.

    Regia: Jonathan Levine
    11 1
    7.6
  • The Help (2011)

    Culoarea sentimentelor

    Scriitoarea aspirantă Eugenia Phelan se întoarce acasă după colegiu, unde începe o neașteptată prietenie cu cele două servitoare ale sale. E anul 1962, iar această prietenie devine baza pentru o carte care va da glas unei comunități cu probleme.

    Regia: Tate Taylor
    Oscar-uri:
    27 0
    8.1
  • Hereafter (2010)

    Dincolo de viață

    O dramă care se concentrează asupra a trei oameni – un muncitor american, o jurnalistă franceză și un licean londonez – care, fiecare în felul său unic și profund, se confruntă cu moartea.

    Regia: Clint Eastwood
    20 2
    6.5
  • Terminator Salvation (2009)

    Terminator: Salvarea

    John Connor, omul sortit să conducă specia umană în războiul contra terminatorilor, nu știe ce să creadă despre Marcus Wright, un străin ale cărui ultime amintiri îl înfățișează într-o închisoare așteptându-și execuția

    Regia: McG
    113 2
    6.5
  • The Loss of a Teardrop Diamond (2008)

    Diamantul pierdut

    Fisher Willow este fiica răsfăţată şi rebelă a unui bogat proprietar de plantaţii. Don'şoara este dezgustată de manierismele omniprezente în anturajului tatălui ei, neînţelegând cum pot exista unii oamenii atât de insipizi.

    Regia: Jodie Markell
    2 0
    5.8