Filmele cu Bud Spencer

  • Bud Spencer

    Bud Spencer

    Data nașterii: 31.10.1929
    Decedat: 27.06.2016 (86 de ani)
  • Singing Behind Screens (2003)

    Cântecul umbrelor chinezești

    In China sfarsitului de secol 18, o frumoasa nobila razbuna moartea sotului ei, ucis in urma unui complot la curtea imperiala - devenind, cu ajutorul unui batran "lup de mare", cel mai de temut pirat cu care s-a confruntat vreodata flota imparatului.

    Regia: Ermanno Olmi
    2 1
    6.3
  • To the Limit (1997)

    Lecția finală

    Thrillerul își desfășoară acțiunea în Madrid , unde vedeta unui talk-show de radio nocturn - Elena (Beatrice Dall) primește un apel din partea unui criminal în serie - Javier Barea, care pretinde că va săvârși o crimă în mai puțin de o oră.

    Regia: Eduardo Campoy
    1 0
    4.9
  • Troublemakers (1994)

    Butoiul de Crăciun

    Filmul spune povestea a doi frati, Moses si Travis, ambii vanatori de recompense insa cu metode diferite de a actiona, care cauta criminali scapati de lege in Vestul Salbatic.

    Regia: Terence Hill
    16 1
    6.0
  • Speaking of the Devil (1991)

    Vorbind de lup

    Bull Webster este un sofer de taxi. Compania se afla intr-o situatie financiara dificila. Si pentru ca totul sa fie si mai intersant, raiul si iadul intervin, provocandu-l pe bietul sofer. iadul e reprezentat de o femeie superba.

    Regia: Enzo Barboni
    8 1
    6.1
  • Big Man: $ 395 an Ounce (1988)

    Big man: minciuna are picioare

    2 0
    5.6
  • Big Man: Diva (1988)

    Big Man: O stea căzătoare

    Un fost om al legii trebuie să încerce să salveze o diva urmarita de membrii unui cartel de crima organizată, care vrea să o omoare.

    2 0
    5.8
  • Big Man - The False Etruscan (1988)

    Big Man: Falsificatorii de artă

    Clementi incepe investigatia in ceea ce priveste autenticitatea pieselor etrusce aflate la muzeul Houston.

    2 0
    5.6
  • Big Man - An Unusual Insurance (1988)

    Big Man: Asigurare cu bucluc

    2 0
    5.6
  • Big Man - Boomerang (1988)

    Big Man: Boomerang

    Prototipul unei arme cu ultrasunete extrem de periculoase dispare. Detectivul Jack Clementi este chemat sa rezolve cazul.

    4 0
    5.8
  • Big Man - A Policy for Hell (1988)

    Big Man: Pașaport pentru infern

    O companie de asigurari trebuie sa plateasca un numar mare de polite de asigurare de viata, toate incheiate pe suma maxima in caz de accident. Jack Clementi trebuie sa se ocupe de investigatie.

    2 0
    6.2
  • Aladdin (1986)

    Aladdin

    Al Haddin este un băiat în vârstă de 15 ani care își petrece timpul ajutându-l pe Tony, un prieten de familie, la magazinul său de antichități. Într-o zi, printre lucrurile aduse la magazin Al găsește o lampă veche pe care se apucă s-o șteargă.

    Regia: Bruno Corbucci
    8 0
    5.3
  • Miami Supercops (1985)

    Băieți buni, băieți răi

    După ce a făcut nouă ani de pușcărie pentru jefuirea Băncii Naționale din Detroit, Joe este eliberat și primul lucru care-l face este să se îndrepte catre Miami în speranța că-și va primi partea cuvenita din cei 20 de milioane de dolari furați.

    Regia: Bruno Corbucci
    24 1
    6.1
  • Double Trouble (1984)

    Substituire cu bucluc

    Bud Spencer si Terence Hill au o noua misiune. Ei trebuie sa ia locul unor milionari care seamana izbitor de mult cu buclucasii nostri eroi. Bud Spencer si Terence Hill (amandoi interpretand dublu rol) sunt doi milionari neindemanatici si snobi.

    Regia: Enzo Barboni
    18 0
    7.1
  • Thieves and Robbers (1983)

    De-a șoarecele și pisica

    Alan e nevoit sa-si anuleze o vacanta de familie, pentru a prinde un gigolo ce seduce doamne varsnice pentru a le usura de bijuterii. Cand hotul devine martor la o crima, el si Parker devin parteneri, in efortul de a-i prinde pe adevaratii baieti rai

    Regia: Bruno Corbucci
    10 0
    5.6
  • Go for It (1983)

    Contra cronometru

    Doi bărbați se întâlnesc într-un bar și pleacă amândoi la drum. Ei vor fi confundați de către poliție cu niște hoți și apoi, de parcă asta n-ar fi fost de-ajuns, cu doi agenți secreți.

    Regia: Enzo Barboni
    25 2
    7.1