Filmele și serialele cu Camryn Manheim

  • Camryn Manheim

    Camryn Manheim

    63 de ani
    Data nașterii: 08.03.1961
    Locul nașterii: West Caldwell, New Jersey, USA
  • O farsă îi dă peste cap viața de licean silitor, așa că decide să posteze o listă cu lucrurile pe care dorește să le fi făcut altfel. Cine știe, poate încă are o șansă.

    Regia: Michael Duggan
    9 0
    5.2
  • Stumptown (2019)

    Stumptow

    Scenariul: Greg Rucka
    25 2
    7.5
  • Scenariul: Patrick Walsh
    8 2
    5.0
  • Cop Car (2015)

    Regia: Jon Watts
    7 1
    6.3
  • Return to Sender (2015)

    Sete de răzbunare

    Miranda se lasa convinsa sa iasa la o intalnire "oarba". Auzind ca bate cineva la usa, tanara deschide increzatoare, numai ca in locul celui asteptat era William, un alt vizitator necunoscut, care o agreseaza sexual.

    Regia: Fouad Mikati
    21 2
    5.1
  • Extant (2014)

    Existent

    O astronauta se întoarce acasă în urma unei misiuni de un an în spațiu. Ea încearcă sa se readapteze la viata normala în familia alături de fiul și soțul ei. Experientele ei din timpul misiunii și cele imediat următoare întoarcerii ei acasă duc în...

    Scenariul: Mickey Fisher
    15 1
    6.5
  • The Hot Flashes (2013)

    Baschetbalistele de vârsta a doua

    Regia: Susan Seidelman
    2 0
    5.1
  • The Makeover (2013)

    Transformarea

    Ca să-și promoveze agenda sa politică, ambițioasa Hannah Higgins, o profesoară de la Harvard, încearcă să-l transforme pe Elliot Doolittle, un furnizor de bere, într-un gentleman capabil să candideze pentru Congres și să câștige.

    Regia: John Gray
    3 0
    5.7
  • Without Men (2011)

    Fără bărbați ... sau nu!

    Inspirat de romanul „Tales of the Town of Widows" de James Canon, prezintă povestea Rosalbei (Eva Longoria), care devine primăriță într-un sat (din America Latina) rămas fără bărbați după ce aceștia au fost recrutați de o grupare de gherilă.

    Regia: Gabriela Tagliavini
    4 1
    3.3
  • Jesse Stone: Thin Ice (2009)

    Misiunea lui Jesse Stone

    Jesse şi căpitanul Healy sunt împuşcaţi în timpul unei operaţiuni. Între timp, o scrisoare încriptată o conduce pe mama unui copil răpit la Stone. Deşi fiul ei a fost declarat mort, femeia speră că poliţistul va redeschide cazul.

    Regia: Robert Harmon
    7 0
    7.1
  • Love Hurts (2009)

    Dragostea doare

    Ben a ajuns la vârsta mijlocie și s-a fosilizat, spre deosebire de soția sa vibrantă (Carrie-Anne Moss). Atunci când, în cele din urmă, femeia îl părăsește, Ben e pierdut. Se apucă de băut, până când fiul său de 17 ani, Justin, preia frâiele.

    Regia: Barra Grant
    1 1
    5.5
  • Slipstream (2007)

    Distorsiuni mentale

    Slipstream este povestea unui scenarist pe moarte și a distorsiunilor mentale pe care acesta le experimentează pe masură ce oameni și evenimente recente din viața sa se întrepătrund cu scenariul unui thriller polițist la care acesta lucrează.

    Regia: Anthony Hopkins
    3 1
    4.8
  • The Land Before Time XII: The Great Day of the Flyers (2006)

    Tărâmul uitat de timp XII: Ziua zburătoarelor

    Petrie si fratii sai sunt pregatiti sa zboare de Ziua Zburatorilor, dar Petrie este frustrat pentru ca nu poate sa tina pasul cu ceilalti. In timp ce se antreneaza, il intalneste pe Guido, un Microraptor care nu stie cine este sau de unde provine....

    Regia: Charles Grosvenor
    2 0
    5.8
  • Dark Water (2005)

    Apă întunecată

    După ce a câștigat bătălia pentru custodia fiicei sale, Dahlia încearcă să înceapă o nouă viață. Apartamentul în care se mută pare perfect. Curând, însă, lucruri bizare încep să se întâmple. Uriașe pete de apă apar pe tavan și picură fără oprire.

    Regia: Walter Salles
    7 1
    5.6
  • An Unfinished Life (2005)

    Un alt început

    Einar (Redford) este un fermier batran, in soc dupa decesul fiului sau, din urma cu un deceniu. De atunci, casatoria i s-a dus de rapa, la fel si ferma, singura sa ocupatie fiind sa aiba grija de ultimul sau prieten adevarat, Mitch (Morgan Freeman).

    Regia: Lasse Hallström
    25 0
    7.0