Filmele și serialele cu Candice Bergen

 • Candice Bergen

  Candice Bergen

  75 de ani
  Data nașterii: 09.05.1946
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • Book Club (2018)

  Clubul femeilor dezlănțuite

  Book Club urmărește viața a patru prietene foarte bune și schimbările care se produc în viața lor atunci când în clubul lor de lectură se citește "Fifty Shades of Grey".

  Regia: Bill Holderman
  59 5
  6.1
 • Home Again (2017)

  Cum să faci ca s-o desfaci?

  Cum să faci ca s-o desfaci? e o comedie despre dragoste, prietenie, și familiile pe care ni le formăm. Dar are și o lecție de viață extrem de importantă: să o iei de la început nu e o treabă de începător...

  Regia: Hallie Meyers-Shyer
  97 17
  5.8
 • Rules Don't Apply (2016)

  Regulile nu se aplică

  O poveste neconvențională de dragoste despre o actriță aspirantă, un șofer foarte prompt și excentricul miliardar pentru care lucrează.

  Regia: Warren Beatty
  21 8
  5.7
 • Beautiful & Twisted (2015)

  Cazul Novack

  În iulie 2009, Ben Novack, moștenitorul averii lanțului hotelier Fontainebleu, a fost omorât. Crima oribilă a atras atenția presei imediat, iar Nancy, soția lui Ben, a devenit suspectul principal.

  Regia: Christopher Zalla
  6 0
  5.6
 • Boyd Mitchler și familia sa trebuie să petreacă Crăciunul cu familia sa înstrăinată de inadaptați. După ce își dă seama că a uitat acasă toate darurile pentru fiul său, Boyd pornește la drum cu tatăl său într-o încercare de a le recupera, având...

  Regia: Tristram Shapeero
  5 2
  5.2
 • Inequality for All (2013)

  Inegalitate pentru toți

  Regia: Jacob Kornbluth
  3 0
  8.0
 • The Romantics (2010)

  Romanticii

  Şapte prieteni apropiaţi se reunesc pentru nunta a doi dintre ei. Problemele apar deoarece mireasa şi domnişoara de onoare au avut o rivalitate îndelungată pentru mire.

  Regia: Galt Niederhoffer
  0 2
  5.1
 • Bride Wars (2009)

  Războiul mireselor

  Romanticele „de serviciu” Anne Hathaway şi Kate Hudson ajung în sfârşit în faţa altarului! Problema este că personajele lor şi-au programat nunta în exact aceeaşi zi. Când devine clar că niciuna nu va ceda locul celeilalte, începe un adevărat război.

  Regia: Gary Winick
  14 1
  5.5
 • The Women (2008)

  Femeile

  Filmul aduce în prim plan povestea de succes a unei tinere creatoare de modă, Mary Haines (Meg Ryan) care, aparent, duce viața perfectă: are o casă frumoasă, un soț bogat, o fiică adorabilă de 11 ani și o slujbă part-time de designer vestimentar...

  Regia: Diane English
  10 0
  5.0
 • Sex and the City (2008)

  Sexul și orașul

  Sarah Jessica Parker revine la personajul care a făcut-o celebră, Carrie Bradshow, jurnalista înnebunită de pantofii lui Manolo Blahnik și fantezistele outfit-uri ale celor mai trendy designeri.

  Regia: Michael Patrick King
  4 4
  5.6
 • Boston Legal (2004)

  Avocatul Alan Shore, fost angajat al Young, Berluti & Frutt, se muta la unul dintre cele mai puternice barouri de pe piata, specializat in cazuri civile. Cu putin ajutor din partea prietenului si, in acelasi timp, a mentorului sau Denny Crane,...

  Scenariul: David E. Kelley
  27 1
  8.4
 • View from the Top (2003)

  Stewardesa

  La o şcoală de stewardese se prezintă un nou lot de candidate. Concursul de admitere este foarte dificil, dar după intrarea la cursuri greul abia începe. Dar, o dată învăţătura terminată, o viaţă plină de împliniri se deschide în faţa tinerelor.

  Regia: Bruno Barreto
  16 3
  5.3
 • Sweet Home Alabama (2002)

  Casă, dulce casă

  O tanara cu trecutul cam intunecat, isi paraseste sotul si incepe o noua viata in inalta societate din New York. Curand insa va trebui sa se intoarca in orasul natal, Alabama, lucru care va da nastere unui intreg sir de momente comice.

  Regia: Andy Tennant
  17 1
  6.2
 • Miss Congeniality (2000)

  Miss agent secret

  Concursul Miss Statele Unite, gazda frumusetii americane în ultimii cincizeci de ani, a primit o amenintare de la criminalul poreclit “Citizen”. F.B.I.-ul are acum sansa de a-l aresta. Planul este sa aducă în concurs una din agentele lor.

  Regia: Donald Petrie
  35 2
  6.3
 • Gandhi (1983)

  Cine a fost in realitate Mahatma Gandhi, omul care a readus Indiei demnitatea si oamenilor acestei tari speranta? Cum a reusit el sa-si elibereze tara, fara a crea conflicte? De ce pacea a fost pentru acest lider conceptul pe care l-a respectat...

  Regia: Richard Attenborough
  Oscar-uri: x 8
  29 0
  8.0