Filmele și serialele cu Carla Gugino

 • Carla Gugino

  Carla Gugino

  50 de ani
  Data nașterii: 29.08.1971
  Locul nașterii: Sarasota, Florida, USA
 • Gunpowder Milkshake (2021)

  Milkshake exploziv

  Trei generații de asasine de elită trebuie să învețe să aibă încredere una în cealaltă, să înfrunte "Firma" și armata lor de acoliți și să declanșeze iadul împotriva celor care ar putea să le răpească ce au mai scump pe lumea asta.

  Regia: Navot Papushado
  84 11
  6.1
 • The Haunting of Bly Manor (2020)

  Conacul bântuit

  Producătorii serialului "Casa bântuită" ne prezintă următorul capitol al antologiei bazate pe povestirile cu fantome ale lui Henry James.

  Scenariul: Mike Flanagan
  14 2
  7.4
 • Jett (2019)

  Carla Gugino e Daisy ”Jett” Kowalski, o hoață cunoscută la nivel mondial. Proaspăt ieșită din închisoare, este forțată să revină la ce se pricepe mai bine de către infractori periculoși hotărâți să-i exploateze abilitățile în avantajul lor.

  Scenariul: Sebastián Gutiérrez
  49 4
  7.4
 • The Haunting of Hill House (2018)

  Casa bântuită

  Seria este o complexă dramă de familie, care ia forma unei povești horror și care este regizată și produsă de Mike Flanagan, mintea din spatele unor producții precum Hush, Oculus, Gerald's Game.

  Scenariul: Mike Flanagan
  43 5
  8.6
 • Elizabeth vine cu soţul său, un stralucit om de ştiinţă, Henry, la proprietatea acestuia, unde este răsfăţată cu mese copioase şi un tur uimitor al proprietăţii.Personalul casei, Claire şi Oliver, o tratează cu deferenţă, dar Elizabeth nu poate...

  Regia: Sebastián Gutiérrez
  46 13
  5.8
 • Gerald's Game (2017)

  Jocul lui Gerald

  În timp ce încearcă să-și împrospăteze căsătoria, o femeie trebuie să se lupte brusc pentru supraviețuire, atunci când soțul ei moare subit în timpul unui joc erotic.

  Regia: Mike Flanagan
  50 12
  6.5
 • Out of This World (2017)

  Spațiul dintre noi

  Primul om născut pe Marte sosește pe Pământ pentru prima dată, experimentând minunățiile planetei albastre. Tânărul se îmbarcă alături de Tulsa într-o aventură la capătul căreia speră să găsească răspunsurile la o serie de întrebări care îl macină.

  Regia: Peter Chelsom
  115 9
  6.4
 • Bling (2016)

  Regia: Kyung Ho Lee, Wonjae Lee
  2 0
  4.5
 • San Andreas (2015)

  Dezastrul din San Andreas

  După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături

  Regia: Brad Peyton
  63 2
  6.1
 • Wayward Pines (2015)

  Dispăruți în Wayward Pines

  Wayward Pines orășelul perfect, case frumoase, peluze îngrijite, copii care se joaca in siguranța afara. Dar din care nimeni nu poate pleca, nimeni nu poate comunica cu restul lumii și toată lumea este supraveghata.

  Scenariul: Chad Hodge
  24 2
  7.4
 • Political Animals (2012)

  Animale politice

  Scenariul: Greg Berlanti
  3 0
  7.7
 • I Melt with You (2011)

  Mă topesc cu tine

  Regia: Mark Pellington
  1 0
  6.0
 • Girl Walks Into A Bar este o comedie despre un grup de străini şi întâmplările prin care trec în 10 baruri diferite din Los Angeles şi are printre actori staruri ca Rosario Dawson (Sin City, Death Proof), Danny DeVito (Austin Powers, Big Fish) şi...

  Regia: Sebastián Gutiérrez
  3 0
  5.7
 • Mr. Popper's Penguins (2011)

  Pinguinii domnului Popper

  Povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica şi care devine fără voia lui proprietarul a 6 pinguini. După ce-i dresează pentru varii numere “acrobatice” şi coregrafice, pictorul porneşte într-un turneu.

  Regia: Mark Waters
  17 0
  6.0
 • Sucker Punch (2011)

  Evadare din realitate

  O incursiune în mintea unei tinere a cărei imaginație o ajută să evadeze din realitatea sumbră în care trăiește. Numai așa, fără constrângeri de timp și loc, se simte liberă să pornească în aventuri care șterg limita dintre real și fantezie.

  Regia: Zack Snyder
  33 7
  6.0