Filmele și serialele cu Caroline Aaron

  • Caroline Aaron

    Caroline Aaron

    71 de ani
    Data nașterii: 07.08.1952
    Locul nașterii: Richmond, Virginia, USA
  • Theater Camp (2023)

    Regia: Molly Gordon, Nick Lieberman
    2 0
    6.9
  • The Marvelous Mrs. Maisel (2017)

    Minunata doamnă Maisel

    În 1958, New York, viața lui Midge Maisel e perfectă - soț, copii și cine elegante de Yom Kippur în Upper West Side. Când viața sa ia o întorsătură surprinzătoare, trebuie să se decidă rapid la ce se mai pricepe - iar trecerea de la casnică la...

    Scenariul: Amy Sherman-Palladino
    93 5
    8.7
  • The Rewrite (2014)

    Punct și de la capăt

    The Rewrite este povestea unui scenarist de la Hollywood care, deşi câştigător de Oscar, se află într-un impas în carieră. El decide să plece într-un orăşel pentru a preda scrierea creativă la colegiul local.

    Regia: Marc Lawrence
    13 1
    6.3
  • 22 Jump Street (2014)

    O altă adresă de pomină

    Pe Schmidt și Jenko îi așteaptă noi încercări. Vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu. Când Jenko își întâlnește perechea, iar Schmidt reușește să se infiltreze în boema artistică a facultății, parteneriatul lor va începe să scârțâie.

    Regia: Phil Lord, Christopher Miller
    38 5
    7.0
  • Finding Bliss (2009)

    Cum să-ți găsești fericirea

    Regia: Julie Davis
    2 1
    5.2
  • Love Hurts (2009)

    Dragostea doare

    Ben a ajuns la vârsta mijlocie și s-a fosilizat, spre deosebire de soția sa vibrantă (Carrie-Anne Moss). Atunci când, în cele din urmă, femeia îl părăsește, Ben e pierdut. Se apucă de băut, până când fiul său de 17 ani, Justin, preia frâiele.

    Regia: Barra Grant
    1 1
    5.5
  • Surveillance (2008)

    Sub control

    Surveillance, film în regia lui Jennifer Chambers Lynch (regizoarea și scenarista a mai multor filme horror), beneficiază de o distribuție în care își fac apariția Michael Ironside, în rolul căpitanului de poliție Billings, Julia Ormond în...

    Regia: Jennifer Lynch
    4 1
    6.3
  • Just Like Heaven (2005)

    La fel ca în Rai

    Elizabeth are un accident de masina, in urma caruia devine un spirit, captiv intre Rai si pamant. Pentru ca apartamentul ei a ramas vacant, David se muta il locul ei. Nestiind ca a murit, atunci cand vine acasa si-l gaseste pe David, devine furioasa.

    Regia: Mark Waters
    46 1
    6.7
  • Beyond the Sea (2004)

    O altă viață

    Pentru Bobby (Kevin Spacey), scena însemna totul. Era ceea ce îi făcea inima să tresalte. Se trezea la viață când era pe scena, chiar și dacă în culise era la un pas de moarte. Bobby ne spune povestea vieții lui și a ultimului mare spectacol.

    Regia: Kevin Spacey
    8 0
    6.7
  • Cellular (2004)

    Celularul

    Cum ar fi dacă ai primi un telefon pe mobilul tău de la cineva complet străin, cu o voce frenetică, şi ţi-ar cere să-i salvezi viaţa? Cum ar fi dacă ar exista chiar şi o mică şansă ca cel ce sună să fie serios şi tu să rămâi singura lui speranţă?

    Regia: David R. Ellis
    45 2
    6.5
  • Pumpkin (2002)

    Pregateste-te sa-ti concurezi toate prejudecatile. Christina Ricci e Carolyn, o studenta perfecta careia, in aparenta, nu-i lipseste nimic, si care se ambitioneaza sa-l transforme pe umilul Pumpkin dintr-un tanar retardat, intr-un atlet elegant....

    Regia: Anthony Abrams, Adam Larson Broder
    4 0
    6.1
  • Amy's Orgasm (2001)

    Legile lui Amy

    Regia: Julie Davis
    0 0
    5.3
  • Joe Dirt (2001)

    Aventurile lui Joe Dirt

    Povestea lui Joe incepe in 1975. Avea 8 ani si, preocupat fiind sa exploreze o lada de gunoi, s-a pierdut de parinti. A crescut fara ambitii, lucrand ca baiat de serviciu, dar asta nu inseamna ca Joe nu are un vis: sa-si gaseasca parintii.

    Regia: Dennie Gordon
    7 1
    6.0
  • Regia: Michael Lembeck
    0 0
    4.6
  • Bounce (2000)

    Schimb de vieți

    O dramã romanticã despre doi strãini, un director de publicitate plin de succes si o mamã care se luptã sã îsi creascã singurã copiii. Cei doi se îndrãgostesc, dar numai unul dintre ei stie cã nu a fost din întâmplare.

    Regia: Don Roos
    17 0
    5.8