Filmele și serialele cu Celia Weston

  • Celia Weston

    Celia Weston

    72 de ani
    Data nașterii: 14.12.1951
    Locul nașterii: Spartanburg, South Carolina, USA
  • The Secret: Dare to Dream (2020)

    Secretul: Îndrăznește să visezi

    Copleșită de necazuri și nevoi, o văduvă cunoaște un profesor entuziast, care ezită să-i transmită un mesaj care i-ar putea schimba viața.

    Regia: Andy Tennant
    17 6
    6.5
  • Poms (2019)

    Hai că încă putem!

    Cu umor și emoție, filmul “Hai că încă putem!” relatează povestea Marthei (Diane Keaton) care împreună cu Sheryl, Olive și Alice înființează o trupă de majorete de vârstă a treia, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ți urmezi visurile

    Regia: Zara Hayes
    3 0
    6.1
  • The Disappointments Room (2016)

    Camera terorii

    Filmul “Camera terorii” este un thriller psihologic ce povestește despre o întâmplare înfricoșătoare prin care a trecut o familie în propria casă.

    Regia: D. J. Caruso
    26 9
    3.9
  • Goodbye to All That (2014)

    Singur din nou

    Proaspăt divorţat, Otto revine în lumea celibatarilor. Trebuie să se ocupe singur de educația fiicei lui. Dorind să găsească pe cineva, Otto trece prin toate etapele, de la întâlniri romantice, până la căutările online.

    Regia: Angus MacLachlan
    2 1
    5.3
  • Demoted (2011)

    Regia: J.B. Rogers
    1 0
    5.3
  • The Extra Man (2010)

    Ultimul gentleman

    Un bărbat care își câștigă existența ca escortă pentru femeile înstărite din partea de est a New York-ului ia sub aripa lui protectoare o tânără si ambițioasă dramaturgă.

    Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
    0 1
    5.8
  • Memphis Beat (2010)

    Memphis Beat - Lege și rock and roll

    Scenariul: Joshua Harto, Liz W. Garcia
    2 0
    7.5
  • After.Life (2009)

    Dincolo de viață

    După un teribil accident de mașină, Anna (Christina Ricci) realizează că trupul ei este pregătit pentru înmormântare de către directorul Diacon (Liam Neeson). Confuză și îngrozită, cu toate că se simte în viață, Anna află de la director că a murit.

    Regia: Agnieszka Wojtowicz-Vosloo
    29 5
    5.9
  • Observe and Report (2009)

    Observă și raportează

    Ronnie, seful securitatii dintr-un mall, isi patruleaza perimetrul rezolvand cu un pumn de fier toate problemele provocate de skateri, hoti sau clienti scandalagii. Visul lui? Sa schimbe lanterna de agent de paza cu o veritabila insigna de politist.

    Regia: Jody Hill
    5 2
    5.7
  • The Box (2009)

    Cutia

    Norma şi Arthur primesc o cutie de lemn ce va conduce la consecinţe fatale. Pe biletul care însoţeşte cutia scrie că dacă apasă pe aceasta, vor primi 1 milion de dolari. Dar ceea ce nu ştiu ei este că vor cauza moartea unei persone.

    Regia: Richard Kelly
    13 1
    5.6
  • Joshua (2007)

    Povestea lui Brad şi Abby Cairn. Brad şi Abby Cairn sunt cuplul perfect din Manhattan, au apartamentul perfect şi îl au pe Joshua, copilul perfect, fenomenal de inteligent şi talentat. Perfecţiunea se umflă şi crapă ca un balon după naşterea celui...

    Regia: George Ratliff
    3 1
    5.8
  • No Reservations (2007)

    Fără rețineri

    Specialista in retete extravagante Kate isi duce viata exact cum conduce si bucataria restaurantului unde lucreaza: cu un spirit practic care fascineaza si intimideaza. Perfectionismul ei e pus la incercare cand un nou bucatar intra in echipa.

    Regia: Scott Hicks
    24 3
    6.3
  • The Invasion (2007)

    Invazia

    The Invasion este povestea unei psihiatre care observă cum un virus se răspândeşte printre oameni, transformându-i in zombie periculoşi. Alături de colegul ei, ea porneşte în căutarea fiului ei, care ar putea reprezenta leacul acestei boli.

    Regia: Oliver Hirschbiegel
    24 3
    5.9
  • Junebug (2005)

    Gândăcelul

    Madeleine, proprietara unei galerii de arta din Chicago, e curtata de George, un seducator enigmatic, ceva mai tanar decat ea. La cateva luni dupa casatoria lor, Madeleine trebuie sa plece in orasul de origine al sotului ei, pentru a se intalni cu...

    Regia: Phil Morrison
    2 0
    6.9
  • The Village (2004)

    Sinucideri misterioase

    Istoria unui Sat rupt de lume si a padurii de langa el in care traiesc niste creaturi sinistre... Pactul prin care locuitorii satului se obligau sa nu intre in padure, este pe care sa fie incalcat...

    Regia: M. Night Shyamalan
    17 6
    6.6