Filmele și serialele cu Charles Martin Smith

  • Charles Martin Smith

    Charles Martin Smith

    70 de ani
    Data nașterii: 30.10.1953
    Locul nașterii: Van Nuys, California, USA
  • Dolphin Tale 2 (2014)

    Povestea delfinului 2

    Aventurile lui Winter, puiul de delfin, nu s-au terminat! După ce i-a fost implantată o proteză care să-i suplinească lipsa cozii, Winter își pierde mama-surogat. Singură si tristă, ea nu își mai dorește nimic, nici măcar compania lui Sawyer.

    Regia: Charles Martin Smith
    4 0
    6.4
  • Lucky You (2007)

    Norocosul

    Huck Cheever este un jucător de poker care iese cu fruntea sus din orice situaţie. În timp ce încearcă să câştige un turneu în Las Vegas, Huck îşi dă seama că pierde lupta în relaţiile personale. Cine are noroc la cărţi pierde în dragoste sau nu?

    Regia: Curtis Hanson
    8 0
    5.9
  • Left Behind III: World at War (2005)

    Abandonați: În prag de război

    In lumea profetica a cartilor Apocalipsei, Nicolae Carpathia (Gordon Carrie), lider global si importanta personalitate internationala, a reusit in cele din urma inimaginabilul – a restabilit pacea peste tot in lume – si a pus capat varsarii de...

    Regia: Craig R. Baxley
    7 0
    4.4
  • The Triangle (2005)

    Triunghiul

    Dupa ce miliardarul Eric Benirall (Sam Neill) pierde cateva nave impreuna cu incarcaturile si echipajele lor in misteriosul Triunghi al Bermudelor, angajeaza o echipa de profesionisti sa afle periculosul adevar ce se ascunde in spatele celei mai...

    32 4
    6.5
  • The Last Casino (2004)

    Ultimul cazinou

    Un profesor universitar recruteaza 3 studenti isteti, ii invata arta trisatului la masa de black-jack si ii convinge sa joace si sa castige... pentru el.

    Regia: Pierre Gill
    0 0
    7.0
  • Dead Heat (2002)

    Cursă periculoasă

    Pally si Ray sunt frati vitregi, dar se ajuta la ananghie. Pally, fost politist pensionat pe caz de boala, se lasa convins de Ray, liber-profesionist cu fler la afaceri, sa-si investeasca banii intr-un cal de curse cu potential de campion.

    Regia: Mark Malone
    1 0
    5.2
  • Blackout Effect (1998)

    Coliziunea

    Henry Drake e un controlor de trafic oarecum excentric care încearcă să ajute la aterizarea avioanelor aglomerate deasupra Chicago-ului. Ceva nu merge cum trebuie și un avion de linie se ciocnește în aer de un avion tip cargo, provocând moartea a...

    Regia: Jeff Bleckner
    0 0
    5.7
  • Dead Silence (1997)

    Luptă surdă

    Veteranul agent FBI John Potter se trezește confruntat cu o situație potențial explozivă: un grup de elevi surzi, profesoara lor și șoferul autobuzului de școală au fost răpiți de 3 deținuți evadați. Experiența îi spune să rezolve problema prin...

    Regia: Daniel Petrie Jr.
    2 0
    6.1
  • Streets of Laredo (1995)

    Străzile din Laredo

    Spre sfarsitul secolului al XIX-lea, legendarul capitan Woodrow Call - devenit vanator de recompense - strabate Texasul pe urmele mexicanului Joey Garza, tanar rebel fara cauza, unul dintre cei mai cruzi ucigasi din Vestul Salbatic.

    2 0
    7.2
  • Speechless (1994)

    Fără vorbe

    Julia şi Kevin fac cunostinţă fără să ştie că sunt adversari. Ea scrie discursurile candidatului democrat, iar el discursurile candidatului republican în campania electorală. Deşi fiecare descoperă ocupaţia celuilalt, atracţia e la fel de puternică.

    Regia: Ron Underwood
    7 1
    5.8
  • I Love Trouble (1994)

    Iubesc belelele

    Peter Brackett si Sabrina Peterson sunt doi ziaristi de la doua ziare rivale din Chicago. Desi competitia dintre ei e acerba, acestia se hotarasc sa-si uneasca fortele ca sa scoată la iveala misterul din spatele unei aparent banale deraieri de tren.

    Regia: Charles Shyer
    18 2
    5.3
  • Fifty/Fifty (1992)

    Partenerii

    Doi asa-zisi mercenari sunt recrutati si angajati de catre C.I.A. sa inlature de la putere un dictator sud-american.

    Regia: Charles Martin Smith
    0 0
    5.6
  • The Hot Spot (1990)

    Locul fierbinte

    Aventură, risc și multă pasiune se împletesc pentru a crea o acțiune pe cinste. Drama este construită după firul narativ al nuvelei lui Charles Williams, Hell Hath No Furry și poartă amprenta inconfundabilă a marelui actor și regizor Dennis Hopper.

    Regia: Dennis Hopper
    19 5
    6.4
  • The Experts (1989)

    Experții

    În URSS este un sat populat cu rușii care vorbesc și se comportă ca americanii, unde agenții KGB se instruiesc. Noul șef al KGB se duce la New York și angajează doi hippy că să vină în Nebraska să deschidă un club de noapte.

    Regia: Dave Thomas
    3 0
    4.9
  • The Untouchables (1987)

    Incoruptibilii

    Regizat de Brian de Palma, filmul este o capodopera ce trebuie vazuta – o realizare glorioasa, teribila, imensa, o descriere a sefilor mafioti care conduceau orasul Chicago in perioada prohibitiei si a oamenilor legii ce au jurat sa-i prinda.

    Regia: Brian De Palma
    Oscar-uri:
    69 3
    7.8