Filmele și serialele cu Charlie Hunnam

  • Charlie Hunnam

    Charlie Hunnam

    44 de ani
    Data nașterii: 10.04.1980
    Locul nașterii: Newcastle upon Tyne, England, UK
  • Rebel Moon - Part Two: The Scargiver (2024)

    Rebel Moon: Partea 2: Cea care lasă cicatrici

    Regia: Zack Snyder
    64 10
    6.2
  • Rebel Moon: Part One - A Child of Fire (2023)

    Rebel Moon: Partea 1: Copilul focului

    Cu ani în urmă, Kora a rămas blocată într-o navă spațială pe luna Veldt, undeva la marginea universului. Localnicii au primit-o cu căldură, dar s-au temut mereu că Kora provine dintr-o lume cu care ar prefera să nu aibă contact niciodată. Se...

    Regia: Zack Snyder
    94 8
    5.6
  • Last Looks (2021)

    Un fost polițist în dizgrație primește o a doua șansă atunci când fosta iubită îl implică în cazul unui star TV acuzat de uciderea soției sale.

    Regia: Tim Kirkby
    123 21
    5.8
  • Bazat pe romanul câștigător al Premiului Booker al lui Peter Carey, filmul prezinta viața și crimele infamului haiduc australian din secolul al XIX-lea, Ned Kelly.

    Regia: Justin Kurzel
    55 15
    6.0
  • Jungleland (2019)

    Stan și Lion sunt doi frați care încearcă să rămână relevanți în lumea subterană a boxului fără mănuși. Când Stan nu reușește să-i dea banii înapoi unui mafiot periculos, cei doi sunt forțați să livreze un călător neașteptat.

    Regia: Max Winkler
    0 0
    6.2
  • The Gentlemen (2019)

    Gangsteri cu stil

    Faceți cunoștință cu Mickey, un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează.

    Regia: Guy Ritchie
    266 22
    7.8
  • Triple Frontier (2019)

    Tripla frontieră

    La granița dintre Paraguay, Argentina și Brazilia prosperă un rai al infractorilor. Autoritățile nu se pot apropia de periculoasele bande de dealeri, în timp ce conturile acestora se umplu în urma traficului de droguri. Dar până când?

    Regia: J.C. Chandor
    168 15
    6.5
  • Papillon (2017)

    Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon, un hoț de rând, condamnat pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului.

    Regia: Michael Noer
    237 19
    7.2
  • King Arthur: Legend of the Sword (2017)

    King Arthur: Legenda sabiei

    Bedivere (Idris Elba), unul dintre apropiații tatălui lui Arthur, devine mentorul băiatului și îl pregătește pentru a deveni un excelent luptător.

    Regia: Guy Ritchie
    403 58
    6.7
  • The Lost City of Z (2016)

    Orașul pierdut Z

    Povestea exploratorului britanic Percy Fawcett, care incerca sa gaseasca asa-numitul City of Z, in 1925, moment in care a disparut, impreuna cu intreaga sa echipa. In urmatorii 70 de ani, numerosi exploratori au incercat sa recreeze pasii lui Fawcett

    Regia: James Gray
    135 23
    6.6
  • Crimson Peak (2015)

    Vârful stacoji

    Edith (Wasikowska), o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-și refacă viața după un eveniment tragic. Ea se lasă cucerită de un misterios și șarmant gentleman, Thomas (Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak

    Regia: Guillermo del Toro
    33 2
    6.5
  • Pacific Rim (2013)

    Cercul de foc

    Când creaturi monstruoase, Kaiju, încep să iasă din apele Pacificului, un război nimicitor se dezlănțuie între oameni și periculoșii inamici. Pentru a face față atacurilor, arme speciale sunt create: roboți gigantici, denumiți Jaeger-i.

    Regia: Guillermo del Toro
    135 4
    6.9
  • Regia: Jordan Roberts
    1 0
    5.9
  • Deadfall (2012)

    Furtuna de Zapada

    Doi frați înfruntă cu mult curaj o furtună de zăpadă pentru a scăpa de poliţiştii care sunt pe urmele lor. Cei doi sunt puşi pe fugă după ce un jaf plănuit la un cazino nu a mers tocmai cum trebuia

    Regia: Stefan Ruzowitzky
    17 1
    6.2