Filmele cu Chelcie Ross

  • Chelcie Ross

    Chelcie Ross

    81 de ani
    Data nașterii: 26.10.1942
    Locul nașterii: Oklahoma City, Oklahoma, USA
  • Trouble with the Curve (2012)

    Lovitură cu efect

    Trouble with the Curve prezintă povestea unui impresar de baseball care începe să-și piardă flerul odată cu trecerea timpului. Îl vom vedea plecând împreună cu fiica sa într-o ultimă misiune de vânătoare de talente în Atlanta.

    Regia: Robert Lorenz
    17 0
    6.8
  • Emily și Nate Weaver părăsesc orașul pentru confortul din mediul rural, acasa la Nate. Odata ajunsi acolo Emily este chinuita de viziuni oribile si bantuita de fantome care locuiau in acea casa izolata.

    Regia: Adam Gierasch
    0 2
    4.5
  • The Dilemma (2011)

    Cum s-o dai să fie bine?

    Încă din colegiu, Ronny (Vince Vaughn), burlac convins, și Nick (Kevin James) au fost prieteni la bine și la rău. Acum sunt parteneri într-o firmă de design auto, pe punctul de a câștiga contractul vieții lor, care ar urma să le propulseze firma.

    Regia: Ron Howard
    7 0
    5.3
  • Formosa Betrayed (2009)

    Formosa trădată

    Filmul este inspirat din fapte reale ce au in centrul lor asasinarea unui profesor universitar de origine taiwaneza de la Universitatea Carnegie Mellon din Pittsburgh, in 1981.

    Regia: Adam Kane
    4 0
    6.1
  • Horsemen (2009)

    În timp ce investighează o serie de asasinate și adună indicii care îl aduc tot mai aproape de criminali, Aidan Breslin descoperă o conexiune înspăimântătoare între el însuși și suspecții dintr-un șir de crime ce par a avea la bază profețiile...

    Regia: Jonas Åkerlund
    6 1
    5.5
  • Drag Me to Hell (2009)

    Târâtă în iad

    Christine, un ofițer de credite din Los Angeles, are o viață minunată. Asta până când la bancă vine dna. Ganush cerând o prelungire de credit, pe care Christine nu i-o da, și asta ca să-și impresioneze șeful. Drept razbunare, Ganush o blesteamă.

    Regia: Sam Raimi
    27 4
    6.6
  • Waking Up in Reno (2002)

    Trezindu-te în Reno

    Doua cupluri cam necioplite din Arkansas pornesc la drum pentru a vedea un spectacol la Reno, in Nevada. Pe drum ei descopera infidelitatea si alte probleme care le erodeaza relatiile.

    Regia: Jordan Brady
    5 0
    5.4
  • Novocaine (2001)

    Novocaină și dureri de cap

    Frank (Steve Martin) trãieste Visul American. Are un cabinet stomatologic de succes, o casã minunatã, si e logodit ambitioasa lui asistentã, Jean (Laura Dern). Viata lui perfectã e întoarsã cu susul în jos când apare Susan (Helena Bonham-Carter).

    Regia: David Atkins
    4 0
    5.8
  • The Gift (2000)

    Darul

    Poveștile unei comunități pline de personaje curioase și colorate, a unei femei bântuite de viziuni clarvăzătoare și a unei frumoase libertine, dispărută în mod misterios, se intersectează în micul oraș Brixton, din Georgia, un târg provincial...

    Regia: Sam Raimi
    20 1
    6.7
  • A Simple Plan (1999)

    Un plan simplu

    Plasat in peisajul zapezilor aspre din Minnesota, Planul este povestea stranie a lui Hank si Jacob Mitchell, care descopera un avion doborat. Inauntru se afla un pilot pe moarte si o geanta cu patru milioane de dolari.

    Regia: Sam Raimi
    23 1
    7.5
  • Chain Reaction (1996)

    Reacția în lanț

    Eddie, student la Universitatea Chicago, lucrează pentru o echipă de oameni de știință care descoperă un combustibil ieftin și nepoluant. Unul din cercetători este ucis, iar invenția e furată. Eddie și fiziciana Lily sunt acuzați și trebuie să fugă.

    Regia: Andrew Davis
    22 1
    5.6
  • Richie Rich (1994)

    Mostenitor al unui imperiu estimat la 70 de miliarde de dolari, domnisorul Richie (Macaulay Culkin) s-a nascut si traieste intr-o lume de vis. Are roller coaster, antrenorul personal de baseball si restaurantul McDonald’s propriu, la etaj.

    Regia: Donald Petrie
    10 0
    5.4
  • Amos & Andrew (1993)

    Amos si Andrew

    Atunci cand renumitul scriitor de culoare Andrew Sterling se muta intr-o locuinta de lux in New England, vecinii il iau drept hot. Dupa ce seful politiei isi da seama de greseala facuta, incearca sa repare totul inscenand o farsa.

    Regia: E. Max Frye
    6 0
    5.7
  • The Last Boy Scout (1993)

    Ultimul samaritean

    Joe Hallenbeck, odinioară un agent secret de primă mână care odată chiar a salvat viaţa preşedintelui, dar care a decăzut în urma unei înscenări orchestrate de un politician veros. Astăzi este detectiv.

    Regia: Tony Scott
    50 1
    7.0
  • Basic Instinct (1992)

    Instinct primar

    Nick investighează moartea unui fost star rock şi descoperă că fusese înjunghiat de 31 de ori de o femeie cu care întreţinuse relaţii sexuale. Ancheta avansează, iar Nick se implică într-o relaţie periculoasă cu trei femei, fiecare fiind suspectă.

    Regia: Paul Verhoeven
    86 5
    7.0