Filmele și serialele cu Chris Evans

  • Chris Evans

    Chris Evans

    42 de ani
    Data nașterii: 13.06.1981
    Locul nașterii: Sudbury, Massachusetts, USA
  • Scott Pilgrim Takes Off (2023)

    Scott Pilgrim nu se lasă

    0 0
    7.7
  • Pain Hustlers (2023)

    Dealeri de durere

    O mamă singură și săracă întrevede o oportunitate în industria farmaceutică, însă până unde va merge pentru a asigura reușita unui nou și redutabil calmant?

    Regia: David Yates
    43 0
    6.5
  • Ghosted (2023)

    Regia: Dexter Fletcher
    145 17
    5.8
  • The Gray Man (2022)

    Când un agent din umbră al CIA descoperă secrete blestemate ale agenției, el este vânat pe tot globul de un agent necinstiți sociopat care i-a pus o recompensă pe cap.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    144 9
    6.5
  • Lightyear (2022)

    Toată lumea îl cunoaște și iubește pe Buzz Lightyear, din franciza Toy Story. Iată că studiourile Pixar vin acum cu o animație doar a lui, care va prezenta aventuroasa lui călătorie... to infinity and beyond (către infinit și dincolo de el)!

    Regia: Angus MacLane
    54 2
    6.1
  • Scenariul: Mark Bomback
    106 12
    7.8
  • Knives Out (2020)

    La cuțite

    Knives Out merge pe urmele unui popular scriitor de romane polițiste care e găsit mort în reședința sa după aniversarea vârstei de 85 de ani. Investigația e condusă de Benoit Blanc, iar de pe lista suspecților nu este exclus niciun membru al familiei

    Regia: Rian Johnson
    282 20
    7.9
  • The Red Sea Diving Resort (2019)

    Scufundări la Marea Roșie

    Operation Brothers sau The Red Sea Diving Resort spune povestea câtorva agenți Mossad care au misiunea de a salva evrei etiopieni refugiați din Sudanul anului 1979.

    Regia: Gideon Raff
    31 2
    6.6
  • Avengers: Endgame (2019)

    Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

    Universul este în ruină. Cu ajutorul aliaților rămași în viață, echipa Avengers se adună din nou pentru a-l opri pe Thanos - care a redus populația universului la jumătate - și a readuce ordinea.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    492 50
    8.4
  • Avengers: Infinity War (2018)

    Răzbunătorii: Războiul infinitului

    Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    610 36
    8.4
  • Gifted (2017)

    Înzestrată

    Pelicula Gifted, în regia lui Mark Webb, îl are pe Evans în rolul unui burlac, care se vede nevoit să-şi crească nepoata, pe Mary. Fetiţa se dovedeşte a fi un mic geniu şi intră în atenţia buncii, care începe un proces de custodie cu tatăl adoptiv

    Regia: Marc Webb
    171 5
    7.6
  • Captain America: Civil War (2016)

    Căpitanul America: Război civil

    Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să îi țină în frâu pe supereroi. O lege îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America o respinge: începe războiul.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    175 3
    7.8
  • Avengers: Age of Ultron (2015)

    Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

    Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

    Regia: Joss Whedon
    188 2
    7.3
  • Before We Go (2014)

    Înainte de plecare

    Dupa ce este jefuita si pierde trenul spre Boston, o femeie trebuie să stea în gară pe parcursul nopții până-n ziua următoare. Un muzician de stradă, văzând-o atât de îndurerată se oferă să-i țină companie.

    Regia: Chris Evans
    31 5
    6.8