Filmele și serialele cu Chris Evans

 • Chris Evans

  Chris Evans

  41 de ani
  Data nașterii: 13.06.1981
  Locul nașterii: Sudbury, Massachusetts, USA
 • The Gray Man (2022)

  Când un agent din umbră al CIA descoperă secrete blestemate ale agenției, el este vânat pe tot globul de un agent necinstiți sociopat care i-a pus o recompensă pe cap.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  134 9
  6.5
 • Lightyear (2022)

  Toată lumea îl cunoaște și iubește pe Buzz Lightyear, din franciza Toy Story. Iată că studiourile Pixar vin acum cu o animație doar a lui, care va prezenta aventuroasa lui călătorie... to infinity and beyond (către infinit și dincolo de el)!

  Regia: Angus MacLane
  52 2
  6.1
 • Scenariul: Mark Bomback
  105 12
  7.8
 • Knives Out (2020)

  La cuțite

  Knives Out merge pe urmele unui popular scriitor de romane polițiste care e găsit mort în reședința sa după aniversarea vârstei de 85 de ani. Investigația e condusă de Benoit Blanc, iar de pe lista suspecților nu este exclus niciun membru al familiei

  Regia: Rian Johnson
  276 20
  7.9
 • The Red Sea Diving Resort (2019)

  Scufundări la Marea Roșie

  Operation Brothers sau The Red Sea Diving Resort spune povestea câtorva agenți Mossad care au misiunea de a salva evrei etiopieni refugiați din Sudanul anului 1979.

  Regia: Gideon Raff
  29 2
  6.6
 • Avengers: Endgame (2019)

  Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

  Universul este în ruină. Cu ajutorul aliaților rămași în viață, echipa Avengers se adună din nou pentru a-l opri pe Thanos - care a redus populația universului la jumătate - și a readuce ordinea.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  475 50
  8.4
 • Avengers: Infinity War (2018)

  Răzbunătorii: Războiul infinitului

  Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  595 36
  8.4
 • Gifted (2017)

  Înzestrată

  Pelicula Gifted, în regia lui Mark Webb, îl are pe Evans în rolul unui burlac, care se vede nevoit să-şi crească nepoata, pe Mary. Fetiţa se dovedeşte a fi un mic geniu şi intră în atenţia buncii, care începe un proces de custodie cu tatăl adoptiv

  Regia: Marc Webb
  158 5
  7.6
 • Captain America: Civil War (2016)

  Căpitanul America: Război civil

  Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să îi țină în frâu pe supereroi. O lege îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America o respinge: începe războiul.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  164 3
  7.8
 • Avengers: Age of Ultron (2015)

  Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

  Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

  Regia: Joss Whedon
  179 2
  7.3
 • Before We Go (2014)

  Înainte de plecare

  Dupa ce este jefuita si pierde trenul spre Boston, o femeie trebuie să stea în gară pe parcursul nopții până-n ziua următoare. Un muzician de stradă, văzând-o atât de îndurerată se oferă să-i țină companie.

  Regia: Chris Evans
  27 5
  6.8
 • Playing It Cool (2014)

  Cel mai îndrăgostit bărbat

  Ce te faci când te arunci cu toată inima într-o poveste de dragoste, dar sentimentele nu îți sunt împărtășite? Cu inima zdrobită de indiferența alesei sale, un bărbat are o inițiativă surprinzătoare: să scrie despre experiența sa.

  Regia: Justin Reardon
  17 5
  5.9
 • Captain America: The Winter Soldier (2014)

  Căpitanul America: Războinicul iernii

  După The Avengers, Steve încearcă să-și găsească locul după ce a petrecut decenii înghețat în veșnicele zăpezi ale Arcticii. Dar un angajat SHIELD este atacat, iar Steve se trezește implicat într-un mister periculos pentru întreaga lume.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  131 1
  7.8
 • Snowpiercer (2013)

  Expresul zăpezii

  În viitorul apropiat, un experiment destinat să micşoreze efectele încălzirii globale aruncă Terra într-o nouă epocă de gheaţă. Singurii supravieţuitori umani sunt călătorii din Snowpiercer, un tren cu un motor revoluţionar.

  Regia: Bong Joon-ho
  76 6
  7.1