Filmele și serialele cu Chris Pine

 • Chris Pine

  Chris Pine

  41 de ani
  Data nașterii: 26.08.1980
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • All the Old Knives (2022)

  Răni vechi, dureri noi

  În această poveste palpitantă despre spionaj internațional, dileme morale și trădări mortale, doi agenți CIA și foști amanți se reîntâlnesc la câțiva ani de la o tentativă de salvare eșuată și se văd nevoiți să treacă peste granițele dintre...

  Regia: Janus Metz
  76 11
  6.1
 • The Contractor (2022)

  Contractorul

  După ce a fost lăsat la vatră fără voia lui din Forțele Speciale U.S., James Harper decide să își întrețină familia prin alăturarea la o organizație privată de contractori, împreună cu cel mai bun prieten și sub comanda unui coleg veteran. Aflat...

  Regia: Tarik Saleh
  137 15
  5.8
 • Wonder Woman 1984 (2020)

  Femeia Fantastică 1984

  Înaintăm cu repeziciune până în anii 1980, când următoarea aventură pentru marile ecrane o găsește pe Wonder Woman (Femeia Fantastică) în fața a doi inamici cu totul noi: Max Lord și The Cheetah.

  Regia: Patty Jenkins
  213 44
  5.4
 • I Am the Night (2019)

  Eu sunt noaptea

  Povestea Faunei Hodel, care a fost abandonată la naștere. Pe măsură ce Fauna începe să investigheze secretele trecutului său, drumul o duce pe căi sinistre care se învârt în jurul unui ginecolog de renume.

  Scenariul: Sam Sheridan
  48 4
  6.9
 • Outlaw King (2018)

  Regele proscris

  Outlaw King (2018) se concentrează asupra figurii lui Robert Bruce și a luptei sale împotriva opresiunii engleze în Războiul de Independență. Pelicula este o poveste epică despre legendarul Rege al Scoției, Robert Bruce, și lupta sa de a recâștiga...

  Regia: David Mackenzie
  115 12
  6.9
 • A Wrinkle in Time (2018)

  O buclă în timp

  Bazat pe o clasică poveste fantastică a scriitoarei Madeleine L’Engle, A Wrinkle in Time (2018) se concentrează pe povestea a trei copii care pornesc într-o călătorie destinată salvării tatălui lor și a lumii.

  Regia: Ava DuVernay
  47 19
  4.2
 • Wonder Woman (2017)

  Femeia Minune

  Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei.

  Regia: Patty Jenkins
  641 61
  7.4
 • Hell or High Water (2016)

  Cu orice preț

  Doi frați, un fost pușcăriaș și un tată divorțat, sunt anunțați că ferma familiei urmează să fie lichidată de bancă, așa că decid să pornească un șir de jafuri pline de adrenalină pentru a strânge bani ca să răscumpere afacerea.

  Regia: David Mackenzie
  52 4
  7.6
 • Star Trek Beyond (2016)

  Star Trek. Dincolo de infinit!

  De data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat.

  Regia: Justin Lin
  105 0
  7.0
 • The Finest Hours (2016)

  Furtună Extremă

  Paza de Coastă face o încercare îndrăzneață de salvare în largul coastei Cape Cod, după ce două tancuri petroliere sunt distruse în timpul unui viscol în 1952.

  Regia: Craig Gillespie
  47 5
  6.7
 • Z for Zachariah (2015)

  Z de la Zachariah

  Cea de-a treia producție a regizorului Craig Zobel este plasată într-un viitor postapocaliptic în care Ann (Margot Robbie) trăiește singură la o fermă, acolo unde pare ultima supraviețuitoare de pe Pământ.

  Regia: Craig Zobel
  11 3
  6.0
 • Horrible Bosses 2 (2014)

  Șefi de coșmar 2

  Sătui să mai asculte de șefi, Kurt, Dale și Nick decid să-și fondeze propria afacere. Doar că un investitor le dă lumea peste cap anulându-le orice șansă de succes financiar. Ca să rezolve problema, eroii pun la cale răpirea fiului investitorului

  Regia: Sean Anders
  27 1
  6.3
 • Into the Woods (2014)

  În inima pădurii

  Personaje din Scufița Roșie, Rapunzel, Cenușăreasa și Jack și vrejul de fasole interacționează inedit într-o poveste despre un băcan și soția lui, care vor să-și întemeieze o familie, dar sunt blestemați de o necruțătoare vrăjitoare.

  Regia: Rob Marshall
  21 4
  5.9
 • Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)

  Jack Ryan: Agentul din umbră

  După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar și, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina economia SUA. Singur împotriva tuturor și lipsit de resurse, eroul pornește să salveze situația.

  Regia: Kenneth Branagh
  61 3
  6.2
 • Star Trek Into Darkness (2013)

  Star Trek În întuneric

  Când echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizații, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea.

  Regia: J.J. Abrams
  70 0
  7.7