Filmele și serialele cu Christian Bale

  • Christian Bale

    Christian Bale

    50 de ani
    Data nașterii: 30.01.1974
    Locul nașterii: Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales, UK
    Oscaruri:
  • The Pale Blue Eye (2023)

    Ochiul albastru deschis

    Regia: Scott Cooper
    50 3
    6.6
  • Amsterdam (2022)

    Plasat în anii '30, filmul lui David O. Russell spune povestea a trei prieteni care sunt, pe rând, martori ai unei crime, apoi suspecți principali și, în final, cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria Statelor...

    Regia: David O. Russell
    52 10
    6.1
  • Thor: Love and Thunder (2022)

    Thor: Iubire și tunete

    Zeul tunetului se aventurează într-o călătorie diferită de orice provocare cu care s-a confruntat vreodată – una de auto-descoperire. Eforturile lui sunt întrerupte însă de un nou ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Călăul...

    Regia: Taika Waititi
    243 41
    6.2
  • Ford v Ferrari (2019)

    Ford contra Ferrari : Marea provocare: Le Mans ’66

    Designerul Carroll Shelby și șoferul Ken Miles s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu propriii demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company.

    Regia: James Mangold
    Oscar-uri:
    265 7
    8.1
  • Vice (2018)

    Vicele

    Vice este povestea lui Dick Cheney și își propune să ne arate cum a reușit un birocrat de la Washington, un om uns cu toate alifiile, să devină cel mai puternic om din lume din funcția de vice-președinte al lui George W. Bush Jr.

    Regia: Adam McKay
    Oscar-uri:
    66 7
    7.2
  • Mowgli: Legend of the Jungle (2018)

    Mowgli: Legenda junglei

    Într-o combinație de live action și motion capture, versiunea lui Serkis asupra Cărții Junglei va explora originile umane ale lui Mowgli. În rolul micului fiu adoptiv al junglei îl vom vedea pe Rohan Chand (Lone Suvivor).

    Regia: Andy Serkis
    151 14
    6.5
  • Hostiles (2017)

    Hostiles: Inamici

    În 1892, legendarul căpitan al Armatei Naționale americane, Joseph J. Blocker, efectuează o misiune finală înainte de pensionare: îl escortează pe Yellow Hawk, un războinic șef de trib nativ american, înapoi în ținuturile sacre tribale.

    Regia: Scott Cooper
    181 13
    7.2
  • The Promise (2016)

    Promisiunea

    Imperiul Otoman intră în Primul Război Mondial, iar triunghiul amoros format de un student din Armenia, o artistă și un jurnalist american trece prin momente sfâșietoare.

    Regia: Terry George
    69 3
    6.1
  • The Big Short (2016)

    Brokerii apocalipsei

    Filmul are la bază bestseller-ul lui Michael Lewis The Big Short: Inside the Doomsday Machine, ce explorează mecanismele ce au dus la ultima mare criză economică, declanşată pe Wall Street, în 2007-2008.

    Regia: Adam McKay
    Oscar-uri:
    38 7
    7.8
  • Knight of Cups (2015)

    Cavalerul de pică

    Regia: Terrence Malick
    15 4
    5.6
  • Exodus: Gods and Kings (2014)

    Exodul: Zei și regi

    Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinței, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). O ecranizare cu efecte speciale de ultimă generație.

    Regia: Ridley Scott
    98 3
    6.0
  • American Hustle (2013)

    Țeapă în stil american

    În anul 1978, mai mulți agenți ai Biroului Federal de Investigații au pozat succesiv în șeicul fictiv Kraim Abdul Rahman și s-au întâlnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, înregistrând pe casete video momentele în care dădeau mită.

    Regia: David O. Russell
    42 5
    7.2
  • Out of the Furnace (2013)

    Furia de foc

    Filmul urmărește soarta lui Russell (Bale) și a fratelui său, Rodney (Casey Affleck). Cei doi trăiesc într-un orășel modest și atins de criza economică din zona „centurii industriale” a Americii.

    Regia: Scott Cooper
    10 2
    6.7
  • The Dark Knight Rises (2012)

    Cavalerul negru: Legenda renaște

    Când Gordon dă de un complot al cărui scop este distrugerea orașului prin mișcări inițiate chiar în inima acestuia, Batman revine în acțiune. În așteptarea lui se află Bane, un adversar a cărui misiune este de a distruge moștenirea lui Batman.

    Regia: Christopher Nolan
    121 2
    8.4
  • The Flowers of War (2011)

    Florile războiului

    În anul 1937, fosta capitală a Chinei, Nanking, este prinsă la mijloc într-un război între China și Japonia. După ce forțele armatei imperiale japoneze invadează orașul, oamenii caută refugiu în spatele zidurilor unei catedrale occidentale. Aici,...

    Regia: Zhang Yimou
    27 0
    7.5