Filmele și serialele cu Christian Bale

 • Christian Bale

  Christian Bale

  48 de ani
  Data nașterii: 30.01.1974
  Locul nașterii: Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales, UK
  Oscaruri:
 • Thor: Love and Thunder (2022)

  Thor: Iubire și tunete

  Zeul tunetului se aventurează într-o călătorie diferită de orice provocare cu care s-a confruntat vreodată – una de auto-descoperire. Eforturile lui sunt întrerupte însă de un nou ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Călăul...

  Regia: Taika Waititi
  183 36
  6.4
 • Ford v Ferrari (2019)

  Ford contra Ferrari : Marea provocare: Le Mans ’66

  Designerul Carroll Shelby și șoferul Ken Miles s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu propriii demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company.

  Regia: James Mangold
  Oscar-uri:
  253 6
  8.1
 • Vice (2018)

  Vicele

  Vice este povestea lui Dick Cheney și își propune să ne arate cum a reușit un birocrat de la Washington, un om uns cu toate alifiile, să devină cel mai puternic om din lume din funcția de vice-președinte al lui George W. Bush Jr.

  Regia: Adam McKay
  Oscar-uri:
  65 7
  7.2
 • Mowgli: Legend of the Jungle (2018)

  Mowgli: Legenda junglei

  Într-o combinație de live action și motion capture, versiunea lui Serkis asupra Cărții Junglei va explora originile umane ale lui Mowgli. În rolul micului fiu adoptiv al junglei îl vom vedea pe Rohan Chand (Lone Suvivor).

  Regia: Andy Serkis
  151 13
  6.5
 • Hostiles (2017)

  Hostiles: Inamici

  În 1892, legendarul căpitan al Armatei Naționale americane, Joseph J. Blocker, efectuează o misiune finală înainte de pensionare: îl escortează pe Yellow Hawk, un războinic șef de trib nativ american, înapoi în ținuturile sacre tribale.

  Regia: Scott Cooper
  168 13
  7.2
 • The Promise (2016)

  Promisiunea

  Regia: Terry George
  68 3
  6.0
 • Regia: Terrence Malick
  14 2
  5.6
 • The Big Short (2016)

  Brokerii apocalipsei

  Filmul are la bază bestseller-ul lui Michael Lewis The Big Short: Inside the Doomsday Machine, ce explorează mecanismele ce au dus la ultima mare criză economică, declanşată pe Wall Street, în 2007-2008.

  Regia: Adam McKay
  Oscar-uri:
  29 6
  7.8
 • Exodus: Gods and Kings (2014)

  Exodul: Zei și regi

  Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinței, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). O ecranizare cu efecte speciale de ultimă generație.

  Regia: Ridley Scott
  79 3
  6.0
 • American Hustle (2013)

  Țeapă în stil american

  În anul 1978, mai mulți agenți ai Biroului Federal de Investigații au pozat succesiv în șeicul fictiv Kraim Abdul Rahman și s-au întâlnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, înregistrând pe casete video momentele în care dădeau mită.

  Regia: David O. Russell
  32 4
  7.2
 • Out of the Furnace (2013)

  Furia de foc

  Filmul urmărește soarta lui Russell (Bale) și a fratelui său, Rodney (Casey Affleck). Cei doi trăiesc într-un orășel modest și atins de criza economică din zona „centurii industriale” a Americii.

  Regia: Scott Cooper
  9 2
  6.7
 • The Dark Knight Rises (2012)

  Cavalerul negru: Legenda renaște

  Când Gordon dă de un complot al cărui scop este distrugerea orașului prin mișcări inițiate chiar în inima acestuia, Batman revine în acțiune. În așteptarea lui se află Bane, un adversar a cărui misiune este de a distruge moștenirea lui Batman.

  Regia: Christopher Nolan
  111 2
  8.4
 • The Flowers of War (2011)

  Florile războiului

  În anul 1937, fosta capitală a Chinei, Nanking, este prinsă la mijloc într-un război între China și Japonia. După ce forțele armatei imperiale japoneze invadează orașul, oamenii caută refugiu în spatele zidurilor unei catedrale occidentale. Aici,...

  Regia: Zhang Yimou
  23 0
  7.5
 • The Fighter (2010)

  Luptătorul

  Drama "The Fighter" relatează povestea reală de viață a boxerului "Irish" Mickey Wad și ascensiunea acestuia de pe străzile rău-famate ale orașului Lowell din Massachusetts spre titlul de campion mondial la categoria mijlocie.

  Regia: David O. Russell
  Oscar-uri:
  19 2
  7.8
 • Terminator Salvation (2009)

  Terminator: Salvarea

  John Connor, omul sortit să conducă specia umană în războiul contra terminatorilor, nu știe ce să creadă despre Marcus Wright, un străin ale cărui ultime amintiri îl înfățișează într-o închisoare așteptându-și execuția

  Regia: McG
  98 1
  6.5