Filmele cu Christophe Lambert

  • Christophe Lambert

    Christophe Lambert

    67 de ani
    Data nașterii: 29.03.1957
    Locul nașterii: Great Neck, Long Island, New York, USA
  • Sobibor (2018)

    Istoria rezistenței spiritului uman in fata mașinii de distrugere fără suflet. În octombrie 1943, deținuții de la Sobibor, conduși de locotenentul Armatei Roșii Alexander Pechersky, incep o revoltă - singura revoltă reușită în lagărul nazist.

    Regia: Konstantin Khabenskiy
    46 8
    6.4
  • Un + une (2015)

    Un muzician afemeiat ajunge în India, unde compune coloana sonoră pentru un film bollywoodian și se îndrăgostește cu totul neașteptat de soția ambasadorului francez.

    Regia: Claude Lelouch
    3 2
    6.2
  • Electric Slide (2014)

    Tâlharul

    Inspirat din realitate, filmul spune povestea lui Eddie Dobson, un playboy de la Hollywood care a jefuit 64 de banci intre iulie 1983 si februarie 1984, recordul fiind de sase banci intr-o singura zi.

    Regia: Tristan Patterson
    1 0
    4.6
  • My Lucky Star (2012)

    În Normandia, Louise traiește fericită la o fermă cu cai, doar că afacerea merge prost și "La Ferronniere" se află la limita falimentului. Din fericire, se naște Marquise, o tânară iapa care îi ține companie lui Louise.

    Regia: Anne Fassio
    0 0
    5.9
  • Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)

    Demonul pe două roți: Spiritul răzbunării

    Johnny se luptă cu blestemul care l-a transformat în vânătorul de recompense pe care îl știm, dar riscă totul când face echipă cu liderul unui grup de călugări pentru a salva un băiat de amenințarea diavolului și pentru a scăpa el însuși de blestem.

    Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
    30 3
    4.3
  • Cartagena (2009)

    Muriel e un spirit liber, frumoasa dar imobilizata la pat in urma unui accident. Leo e un betiv de varsta mijlocie, fost boxeur. Disperat sa lucreze, in urma unui interviu Muriel il angajeaza sa gateasca si sa aiba grija de ea.

    Regia: Alain Monne
    5 1
    6.7
  • White Material (2009)

    Africa mea

    Într-o țară din Africa, un conflict civil își împinge consecințele distrugătoare până la marginea plantației de cafea administrate de autoritara Maria. Sfătuită să plece din calea urgiei, femeia refuză să plece capul în fața amenințării.

    Regia: Claire Denis
    1 1
    6.9
  • Metamorphosis (2007)

    Metamorfoza

    În secolul al XVII-lea, în timpul bătăliei dintre turci şi maghiari, locuitorii unui sat din Munţii Carpaţi trebuie să facă faţă contesei Elizabeth Bathory, acuzată că bea şi se îmbăiază în sângele tinerelor neprihănite

    Regia: Jenő Hódi
    1 0
    3.6
  • Day of Wrath (2006)

    Ziua Răzbunării

    In secolul al XVI-lea, un serif incearca sa elucideze o serie de crime, dar se va implica prea mult si va veni momentul cand va trebui sa aleaga intre propria constiinta si siguranta familiei lui.

    Regia: Adrian Rudomin
    4 1
    5.4
  • Dalida (2005)

    Titlul filmului lui Joyce Bunuel ne duce cu gandul la una dintre cele mai indragite interprete de muzica franceza din anii ’70. Realizata in doua parti, pelicula reda cele mai importante momente din viata si cariera Dalidei (Sabrina Ferilli),...

    Regia: Joyce Buñuel
    0 0
    6.6
  • Absolon (2003)

    Antidotul

    Într-un viitor sumbru si violent, umanitatea este o specie pe cale de disparitie. Supravietuirea noastră se află în mâinile unei corporatii nemiloase, care controlează ce a mai rămas din populatia pământului.

    Regia: David DeBartolomé
    6 0
    4.2
  • The Piano Player (2002)

    Pianistul

    Africa de Sud, 1950: Un orasel de mineri intr-o zona aurifera. Ca sa supravietuiesti aici, iti trebuie curaj si minte multa. Robert Nile este un baietel care le are pe amandoua si isi doreste cu disperare ca viata lui sa se schimbe, sa aiba...

    Regia: Jean-Pierre Roux
    1 0
    4.3
  • The Point Men (2001)

    Regia: John Glen
    2 0
    4.3
  • Druids (2001)

    Druizii

    Tanarul Vercingetorix, fiul capeteniei tribului Gergovia, jura sa-si razbune tatal ce fusese tradat de propriul frate in urma unui pact secret incheiat cu romanii.

    Regia: Jacques Dorfmann
    4 0
    2.7
  • Fortress 2: Re-Entry (2000)

    Fortăreața 2

    Satui sa tot fuga Brennick si familia lui se predau si se trezesc inchisi intr-o inchisoare din spatiu. Dar Brennick nu este omul care renunta cu una cu doua, si gandul ca fiul sau il asteapta ii da forte noi si pune la cale un plan de evadare.

    Regia: Geoff Murphy
    20 1
    4.5