Filmele cu Christopher Marquette

  • Christopher Marquette

    Christopher Marquette

    39 de ani
    Data nașterii: 03.10.1984
    Locul nașterii: Stuart, Florida, USA
  • Nostalgia (2018)

    Nostalgie

    O dramă emoționantă despre nevoia de a găsi un sens în obiectele pe care le prețuim, filmul este un mozaic de povești interconectate construite în jurul temei centrale a pierderii și a memoriei.

    Regia: Mark Pellington
    1 3
    5.6
  • Fear, Inc. (2016)

    Regia: Vincent Masciale
    3 1
    5.6
  • Misconduct (2016)

    Mlaștina corupției

    Ben e un tânăr avocat ambițios, care se trezește prins într-o luptă pentru putere dusă de un magnat corupt al industriei farmaceutice și unul dintre șefii firmei de avocatură pentru care Ben lucrează.

    Regia: Shintaro Shimosawa
    24 0
    5.3
  • Night of the Living Deb (2015)

    Noaptea lui Deb cea vie

    După o noapte cu fetele, Deb se trezește în apartamentul simpaticului Ryan, care o grăbește să iasă pe ușă… direct în mijlocul unei apocalipse zombi! Acum, cei doi trebuie să lucreze împreună și să se lupte pentru supraviețuire.

    Regia: Kyle Rankin
    4 0
    5.6
  • Broken Horses (2015)

    Frați de sânge

    Părăsind orașul de mic copil după moartea tatălui, tânărul muzician Jacob (Anton Yelchin) se întoarce acasă după mulți ani, doar ca să descopere că fratele său mai mic, Buddy lucrează acum pentru un traficant de droguri.

    Regia: Vidhu Vinod Chopra
    1 0
    5.7
  • Regia: James Moran
    0 0
    4.7
  • Bad Country (2014)

    Țară rea

    Bud Carter este un detectiv cu state vechi care ajunge în situația de a face echipă cu Jesse Weiland, un faimos asasin profesionist, pentru a prinde un cap mafiot care pusese un preț pe capul lui Weiland.

    Regia: Chris Brinker
    10 1
    5.8
  • 10 Rules for Sleeping Around (2013)

    10 reguli pentru culcatul cu alții

    Filmul urmareste povestea a doua cupluri care aplica 10 reguli pentru o relatie deschisa si o viata fericita.

    Regia: Leslie Greif
    7 1
    3.6
  • The Double (2011)

    Dublu

    Uciderea unui senator american purtând marca distinctivă a legendarului asasin sovietic Cassius, îl forțează pe Ben Shepherdson, un agent CIA retras din activitate, să facă echipă cu agentul începător FBI, Ben Geary, pentru a rezolva această crimă.

    Regia: Michael Brandt
    29 0
    5.9
  • The Rite (2011)

    Ritualul

    Un tânăr student la teologie merge la Vatican pentru a se iniţia în misterele exorcizării. Un profesor al său, fratele Lucas, interpretat de Anthony Hopkins, va avea grijă ca eroul să fie implicat în câteva cazuri de exorcizare cât se poate de reale

    Regia: Mikael Håfström
    29 2
    6.0
  • Fanboys (2009)

    Războiul fanilor

    In 1998, cinci prieteni si-au furat intrarea in istorie Un road movie nebunesc despre cativa fani "Star Wars" care pornesc catre Skywalker Ranch cu intentia de a fura o copie a partii I, "The Phantom Menace"

    Regia: Kyle Newman
    4 0
    6.5
  • Infestation (2009)

    Invazia

    Un pierde-vară se trezește cuprins într-o o pânză bizară. După ce realizează că lumea este acum stăpânită de insecte extraterestre uriașe, încropește un grup format din scursuri ale societății și pornește o periculoasă luptă pentru supraviețuire.

    Regia: Kyle Rankin
    5 0
    5.8
  • Race to Witch Mountain (2009)

    Cursa spre Witch Mountain

    Soferul de taxi din Las Vegas Jack nu-si crede ochilor cand cei doi pusti care i se urca in masina se dovedesc posesorii unor puteri ceva de speriat. Dar pustii sunt urmariti si de o misterioasa organizatie hotarata sa puna mana pe ei.

    Regia: Andy Fickman
    43 0
    5.7
  • The Invisible (2007)

    Invizibil

    Un adolescent este batut cu bestialitate si lasat la limita dintre viata si moarte, acolo unde probabil ca se gaseste purgatoriul. Singura lui sansa este sa ajute autoritatile sa ajunga in locul in care zace trupul sau, inainte de a fi prea tarziu.

    Regia: David S. Goyer
    11 1
    6.1
  • Într-un viitor un foarte îndepărtat, un băiat călătorește către o lume extraterestră pentru a-și găsi tatăl și a afla care îi este destinul.

    Regia: Glenn Chaika
    0 0
    5.1