Filmele și serialele cu Chuck Norris

  • Chuck Norris

    Chuck Norris

    84 de ani
    Data nașterii: 10.03.1940
    Locul nașterii: Ryan, Oklahoma, USA
  • The Expendables 2 (2012)

    Eroi de sacrificiu 2

    Mercenarii conduși de Barney au o nouă misiune. Lucrurile evoluează de așa natură încât unul dintre membrii echipei este ucis. Răzbunarea este cea mai dulce, iar mercenarii nu se vor da în lături de la nimic pentru a o obține.

    Regia: Simon West
    80 2
    6.6
  • Căpitanul Walker investigheaza o crimă care are legătură cu dispariţia unei arme de la guvern. Pe lângă asta, încearcă să-i dea de urmă unui tânăr care a comis o crimă la nivel înalt.

    Regia: Aaron Norris
    4 0
    5.4
  • The Cutter (2005)

    Tăietorul

    Detectivul John Shepherd accepta un caz in aparenta fara complicatii: disparitia unui batran slefuitor de diamante. Insa pe masura ce investigatia avanseaza, Shepherd isi da seama ca a patruns intr-o complicata si periculoasa retea de interese.

    Regia: William Tannen
    18 0
    4.8
  • Bells of Innocence (2003)

    Clopotele inocenților

    Buni prieteni, Jux, Oren si Conrad, aflati in drum spre Mexic, pentru a imparti Biblii, sunt obligati sa aterizeze fortat in desert. Derutati, ei reusesc sa ajunga intr-un orasel din apropiere. Aici descopera cu surprindere ca nu exista telefon,...

    Regia: Alin Bijan
    6 0
    2.9
  • The President's Man: A Line in the Sand (2002)

    Misiune pentru presedinte II

    Joshua McCord (Chuck Norris) este un agent secret, mana dreapta a presedintilor SUA. El intra in actiune dupa ce o banda de teroristi da o spargere intr-un muzeu pentru a recupera componentele unei bombe nucleare ascunse intr-o statueta din expozitie

    Regia: Eric Norris
    6 0
    4.2
  • The President's Man (2000)

    Misiune pentru presedinte

    Un agent secret personal al presedintelui SUA (Chuck Norris) trebuie sa gaseasca o cale discreta pentru a evita implicarea Casei Albe intr-o serie riscanta de misiuni militare foarte periculoase. El va lua lucrurile pe cont propriu.

    Regia: Eric Norris, Michael Preece
    18 0
    4.7
  • Logan's War: Bound by Honor (1998)

    Răzbunarea lui Logan

    Logan Fallon (Eddie Cibrian) avea 10 ani cand o banda de gansteri a dat buzna in casa unde locuia si i-au ucis familia. Tatal lui era procurorul care se ocupa de cazul criminalilor care au hotarat sa-l omoare pentru a scapa de pedeapsa.

    Regia: Michael Preece
    18 0
    5.2
  • Forest Warrior (1996)

    Legenda razboinicului

    Atunci cand nu se zbantuie prin padure Logan (Josh Wolford), Austene (Megan Paul), Justin (Trenton Knight) si prietenii lor ii fac o vizita lui Clovis, un mestesugit povestitor.

    Regia: Aaron Norris
    22 0
    3.6
  • Hellbound (1994)

    Emisarul iadului

    Frank Shatter şi Calvin Jackson se deplasează în Israel pentru a elucida moartea misterioasă a unui rabin. Dupã un timp, cei doi realizează că ţinta investigaţiilor lor este o fiinţă supranaturală, emisarul Satanei

    Regia: Aaron Norris
    17 2
    4.7
  • Walker, Texas Ranger (1993)

    Walker, polițist texan

    Chuck Norris este şeriful federal Cordell Walker, unul dintre eroii de modă veche ai Vestului Sălbatic, care împarte dreptatea cu amândouă mâinile, iar atunci când consideră ca nu e suficient, foloseşte pumnii şi picioarele

    Scenariul: Leslie Greif, Paul Haggis, Christopher Canaan
    14 0
    5.6
  • Sidekicks (1992)

    În umbra unui vis

    Pasiunea poate transforma visurile imposibile în realitate. Mr. Lee, un bucătar priceput și la gătit și la artele marțiale, îi dezvaluie lui Barry secretele tehnicilor războinice și-i pregătește terenul pentru întâlnirea cu eroul său, Chuck Norris.

    Regia: Aaron Norris
    17 0
    5.1
  • The Hitman (1991)

    Asasinul mafiei

    După ce supravieţuieşte unei tentative de asasinat comisă de fostul lui partener, ofiţerul Cliff Garrett (Chuck Norris) pune la cale un plan elaborat de răzbunare, infiltrându-se în lumea crimei sub acoperirea unui asasin plătit

    Regia: Aaron Norris
    15 0
    5.3
  • Delta Force 2: The Colombian Connection (1990)

    Delta Force II: Filiera columbiană

    Ramon Cota, traficant de droguri cunoscut in toata lumea, este vinovat de uciderea unei mame si al copilului acesteia. Eforturile colonelului Scot McCoy si ale partenerului sau nu dau nici un rezultat in incercarea de a-l aduce in fata justitiei.

    Regia: Aaron Norris
    22 2
    4.9
  • Hero and the Terror (1988)

    Teroare in serie

    O’Brien (Chuck Norris) este un detectiv bun, insa nu de foarte apreciat. Totul pana in momentul in care a reusit sa faca intamplator captura vietii lui. Detectivul l-a arestat pe psihopatul maniac Simon Moon, cunoscut si cu numele de Teroarea.

    Regia: William Tannen
    16 1
    5.2
  • Braddock: Missing in Action III (1988)

    Braddock: Dispărut în acțiune III

    Cand colonelul Braddock (Chuck Norris) a parasit Saigonul, a crezut ca si-a pierdut sotia vietnameza. Nici o clipa nu s-a gandit ca aceasta ar fi in viata ba, mai mult, ca are un fiu. Colonelul pleaca in Vietnam pentru a-si recupera familia.

    Regia: Aaron Norris
    27 0
    4.8