Filmele și serialele cu Clyde Kusatsu

  • Clyde Kusatsu

    Clyde Kusatsu

    75 de ani
    Data nașterii: 13.09.1948
    Locul nașterii: Honolulu, Hawaii, USA
  • Scenariul: Michael Green, Amber Noizumi
    2 0
    8.7
  • The Face of Love (2013)

    Fața dragostei

    La 5 ani dupa moartea sotului intr-un accident, o femeie vede un bărbat care seamănă leit cu acesta. Îl urmărește, îi află identitatea și începe o relație cu el. Il iubește pentru el însuși, sau pentru că îi seamănă atât de bine fostului sot?

    Regia: Arie Posin
    5 1
    6.2
  • A Nanny for Christmas (2010)

    O dădacă de Crăciun

    Ally este in cautarea unei noi slujbe. Samantha conduce o firma de advertising, este foarte ocupata, iar copiii ei chiar au nevoie de cineva. Atunci cand Samantha ii propune ambitioasei tinere sa fie dadaca, Ally accepta, cu toate ca are ceva dubii.

    Regia: Michael Feifer
    5 0
    5.3
  • Curious George: A Very Monkey Christmas (2009)

    Curiosul George: Crăciun fericit

    Regia: Cathy Malkasian, Jeff McGrath, Scott Heming
    0 0
    6.3
  • Love Happens (2009)

    Dragostea se întâmplă

    Dr. Burke este un psiholog și scriitor motivațional de mare succes, văduv, incapabil să-și urmeze propriile sfaturi. Când o întâlnește pe Eloise (Jennifer Aniston), proprietara unei florării, care s-a jurat să evite bărbații, ies scântei.

    Regia: Brandon Camp
    12 1
    5.7
  • Un profesor etnolog, citeste un pergament, care, din motive obscure, nu trebuia vreodata deschis si devine posedat de demonii japonezi din antichitate: Tunet si Fulger.

    Regia: Tad Stones, Phil Weinstein
    7 0
    6.4
  • Shopgirl (2005)

    Fata de la magazin

    Shopgirl este povestea Mirabellei, o vanzatoare dezghetata care vrea sa devina artista si vinde manusi si accesorii in raionul unui magazin. Ea are doi barbati in viata ei: bogatul divortat Ray Porter (Steve Martin) si tanarul muzician Jeremy....

    Regia: Anand Tucker
    7 2
    6.3
  • The Interpreter (2005)

    Interpreta

    Regizorul Sydney Pollack, un maestru al thriller-ului, ne propune un thriller pe muchie de cuțit. Suntem în secolul 21 în clădirea puternicei Organizații a Națiunilor Unite care adăpostește putere, speranță dar și secrete ce pot schimba lumea.

    Regia: Sydney Pollack
    32 1
    6.4
  • The Librarian: Quest for the Spear (2004)

    Bibliotecarul: Comoara din spatele cărților

    Flynn s-a remarcat in facultate, dar, in urma unui conflict cu un profesor, a abandonat studiile. Dupa un interviu la biblioteca metropolitana, afla ca i s-a oferit de lucru. Ceea ce parea o slujba oarecare, se dovedeste a fi mult mai mult.

    Regia: Peter Winther
    38 1
    6.2
  • American Pie (1999)

    Plăcintă americană

    Jim e un băiat ca oricare altul numai că e disperat din cauza virginității. De când părinții săi l-au prins urmărind filme porno pe un canal TV codat, lucrurile au devenit și mai disperate.

    Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
    38 6
    7.0
  • Un echipaj de la Babylon 5 descopera un artefact misterios cu origni necunoscute. Artefactul poate influenta mintile oamenilor de la statie si, astfel, le pune tuturor viata in pericol.

    Regia: Jesús Salvador Treviño
    12 0
    6.8
  • Paradise Road (1997)

    Drumul catre paradis

    Bazat pe fapte reale, filmul regizat de Bruce Beresford este o poveste impresionanta despre curajul feminin, prietenie si putere. Concentrandu-se asupra unui mic capitol al celui de-al Doilea Razboi Mondial, filmul urmareste destinul unui grup de...

    Regia: Bruce Beresford
    3 0
    6.8
  • Scenariul: Stan Lee, Jack Kirby
    1 0
    6.4
  • Made in America (1993)

    Făcut în America

    Intr-o intorsatura de situatie, Zora Matthews (Nia Long) descopera ca tatal ei biologic este, de fapt, un barbat alb. Mama ei, Sarah (Whoopi Goldberg) a conceput-o cu ajutorul unui donator de sperma anonim.

    Regia: Richard Benjamin
    5 0
    5.1
  • In the Line of Fire (1993)

    În bătaia puștii

    Frank Horrigan este un agent al serviciilor secrete, dur și inflexibil, obsedat de o greșeală din trecutul său. Nu poate uita data de 22 noiembrie 1963, când nu l-a putut apăra pe președintele John F. Kennedy, în timpul fatalei vizite din Dallas.

    Regia: Wolfgang Petersen
    32 2
    7.2