Filmele și serialele cu Courteney Cox

  • Courteney Cox

    Courteney Cox

    59 de ani
    Data nașterii: 15.06.1964
    Locul nașterii: Birmingham, Alabama, USA
  • Scream VI (2023)

    Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
    52 10
    6.5
  • Shining Vale (2022)

    Scenariul: Sharon Horgan, Jeff Astrof
    5 2
    7.0
  • Scream (2022)

    Țipătul 5

    La douăzecișicinci de ani după ce o serie de crime oribile a șocat liniștitul oraș Woodsboro, un nou ucigaș își ia masca lui Ghostface și începe să vâneze un grup de adolescenți, pentru a reînvia secrete din trecutul întunecat al orașului.

    Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
    73 21
    6.3
  • The One Where They Get Back Together (2021)

    Prietenii tăi: Reuniunea

    Actorii din „Prietenii tăi”, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer se întorc pe faimoasa scenă 24, din studioul Warner Bros. din Burbank pentru a sărbători iubitul serial. „Prietenii tăi:...

    Regia: Ben Winston, Russell Norman
    20 6
    8.0
  • Scream 4 (2011)

    Țipătul 4

    După moartea lui Sidney Prescott, Dewez și Gayle se întorc în Woodsboro pentru inmormantarea acesteia. În timpul vizitei, sunt prinși în planul unui criminal de a omorî supraviețuitorii rămași.

    Regia: Wes Craven
    21 0
    6.2
  • Cougar Town (2009)

    Orașul pumelor

    Jules este o mamă recent divorțată care explorează adevărul despre cum este percepută iubirea și îmbătrânirea în societatea noastră obsedată de frumusețe și tinerețe

    Scenariul: Bill Lawrence, Kevin Biegel
    6 1
    7.0
  • Bedtime Stories (2008)

    Povești de adormit copiii

    Skeeter, acum trecut de 30 de ani, își amintește cu drag de vremurile fericite alături de tatăl său în cămăruța hotelului unde luau viață tot felul de povești fantastice și captivante.

    Regia: Adam Shankman
    24 0
    6.0
  • Dirt (2007)

    Nămol

    Lucy, redactor de presa de scandal, incearca impreuna cu fotograful ei, sa atinga succesul cautat de toti jurnalistii...

    Scenariul: Matthew Carnahan
    1 0
    6.9
  • The Tripper (2006)

    Regia: David Arquette
    1 1
    5.0
  • Barnyard (2006)

    Grajdul Vesel

    Iată-le pe unicele animale petrecăreţe - trupa animată din Grajdul Vesel! Această aventură care provoaca hohote de râs îl are în rolul principal pe Otis, un tauraş fără griji, care îşi petrece zilele cântând, dansând şi făcându-le farse oamenilor.

    Regia: Steve Oedekerk
    2 0
    5.6
  • Zoom (2006)

    Zoom - Academia Supereroilor

    Cand Pamantul este amenintat de o iminenta distrugere, un supererou complet iesit din forma, ramas fara serviciu si trecut de perioada sa de glorie este rechemat in actiune, pentru a salva situatia. Acel erou este Jack Shepard!

    Regia: Peter Hewitt
    7 1
    4.4
  • The Shrink Is In (2001)

    Romane și psihoterapie

    Courtney Cox o interpreteaza pe Samantha, o scriitoare care calatoreste si care sufera de multe fobii si disfunctii. Cand psihiatrul ei, Dr. Louise Rosenberg sufera o cadere nervoasa, Samanthei ii vine o idee despre cum sa isi gaseasca un barbat.

    Regia: Richard Benjamin
    1 0
    5.1
  • 3000 Miles to Graceland (2001)

    3000 de mile până la Graceland

    In timpul unei conventii a mai multor imitatori ai lui Elvis Presley, un grup de puscariasi jefuiesc un celebru casino. Necazurile incep atunci cand unul dintre ei vrea sa pastreze banii furati doar pentru el.

    Regia: Demian Lichtenstein
    23 2
    6.0
  • Scream 3 (2000)

    Țipătul 3

    Povestea din Scream 3 se petrece la Hollywood, în timpul filmărilor la un thriller ce ridică întrebări tulburătoare cu privire la evenimentele care au îngrozit orașul Woodsboro și care continuă să o urmărească pe Sidney Prescott (Neve Campbell).

    Regia: Wes Craven
    13 0
    5.6
  • Friends (1998)

    Prietenii tăi

    Mai au nevoie de prezentare?! Ei sunt "Prietenii tăi”: Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler şi Ross. Şase prieteni care se luptă să supravieţuiască pe cont propriu în lumea dură a Manhatten-ului

    Scenariul: David Crane, Marta Kauffman
    81 1
    8.9