Filmele și serialele cu Courtney B. Vance

  • Courtney B. Vance

    Courtney B. Vance

    64 de ani
    Data nașterii: 12.03.1960
    Locul nașterii: Detroit, Michigan, USA
  • Heist 88 (2023)

    Regia: Menhaj Huda
    44 4
    5.3
  • Atticus e un veteran tânăr, de culoare, obsedat de cărțile S.F. După ce se întoarce din al Doilea Război Mondial, membrii familiei lui sunt atrași într-un mister alimentat de magie și culte secrete, care îi duce prin America anilor '50.

    Scenariul: Misha Green
    61 10
    7.1
  • Project Power (2020)

    După ce un drog care oferă superputeri pentru cinci minute ajunge pe străzile metropolei New Orleans, un tânăr dealer și un polițist de-al locului trebuie să facă echipă cu un fost soldat pentru a destructura gruparea responsabilă.

    Regia: Ariel Schulman, Henry Joost
    95 6
    6.0
  • Uncorked (2020)

    Destupat

    Regia: Prentice Penny
    3 1
    6.4
  • Ben Is Back (2018)

    Ben s-a întors

    Regia: Peter Hedges
    46 6
    6.7
  • The Mummy (2017)

    Mumia

    Îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă al cărei destin i-a fost furat, e trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul acumulat timp de milenii și amenințând omenirea cu terori de dincolo de puterea noastră de înțelegere

    Regia: Alex Kurtzman
    504 75
    5.4
  • Office Christmas Party (2016)

    Super party la birou

    „Super party la birou” îi readuce împreună pe Jennifer Aniston şi Jason Bateman într-o comedie care va da cu totul alt sens petrecerilor de iarnă corporatiste.

    Regia: Josh Gordon, Will Speck
    90 9
    5.9
  • John Connor, liderul rezistenței oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor și să se asigure că omenirea va avea un viitor pașnic. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată

    Regia: Alan Taylor
    133 3
    6.3
  • State of Affairs (2014)

    Afaceri de Stat

    Charlie Tucker este una dintre cele mai bune analiste CIA, care avansează în carieră după ce primește o sarcină onorantă: să realizeze buletinul zilnic al președintelui SUA, cu cele mai importante și urgente situații de pe glob

    Scenariul: Alexi Hawley
    7 0
    6.3
  • Let It Shine (2012)

    Hai să strălucim!

    Filmul descrie viata lui Cyrus, un tanar campozitor si cantaret caruia ii era frica sa-si arate talentele sale, stand mereu in umbra prietenului sau Kris.

    Regia: Paul Hoen
    3 0
    6.4
  • Joyful Noise (2012)

    Un zgomot plin de bucurie

    Vi Rose Hill este mama a doi adolescenti razvratiti, iar G.G. Sparrow este vaduva recent decedatului director de cor al unui mic orasel. Cele doua femei vor duce o lupta neincetata, dar isi vor uni pana la urma fortele pentru a salva corul orasului.

    Regia: Todd Graff
    1 0
    5.7
  • The Divide (2011)

    Înstrăinați

    În acest thriller post-apocaliptic, expresiv și violent, nouă străini, locatari ai unui bloc de apartamente de lux din New York, scapă unui atac nuclear ascunzându-se în buncărul clădirii, la subsol.

    Regia: Xavier Gens
    17 2
    5.8
  • Final Destination 5 (2011)

    Destinație finală 5

    Moartea este dezlănțuită de premoniția unui om care își salvează colegii de la pieire când un pod suspendat se prăbușește. Însă acești nefericiți nu ar fi trebuit să scape cu viață ș intră într-o cursă cumplită împotriva timpului.

    Regia: Steven Quale
    44 2
    5.9
  • Extraordinary Measures (2010)

    Măsuri extraordinare

    Pelicula se inspira din povestea adevarata a sotilor John si Aileen Crowley. Cei doi nu au incetat niciodata sa spere ca vor gasi un cercetator care sa le vindece copiii de o boala genetica rara si incurabila.

    Regia: Tom Vaughan
    9 0
    6.4
  • FlashForward (2009)

    Flash Forward: Amintiri din viitor

    Un eveniment misterios face ca aproape toţi oamenii de pe planetă să-şi piardă simultan cunoştinţa pentru 2 minute şi 17 secunde, timp în care aceştia au viziuni cu ceea ce pare a fi viaţa lor peste şase luni - un "flashforward" global. O echipă...

    Scenariul: Brannon Braga, David S. Goyer
    8 1
    7.6