Filmele și serialele cu Craig T. Nelson

  • Craig T. Nelson

    Craig T. Nelson

    80 de ani
    Data nașterii: 04.04.1944
    Locul nașterii: Spokane, Washington, USA
  • Book Club: The Next Chapter (2023)

    Clubul femeilor dezlănțuite 2

    Regia: Bill Holderman
    18 5
    5.6
  • Auntie Edna (2018)

    Mătușa Edna

    Regia: Ted Mathot
    1 0
    7.1
  • Book Club (2018)

    Clubul femeilor dezlănțuite

    Book Club urmărește viața a patru prietene foarte bune și schimbările care se produc în viața lor atunci când în clubul lor de lectură se citește "Fifty Shades of Grey".

    Regia: Bill Holderman
    66 5
    6.1
  • The Incredibles 2 (2018)

    Incredibilii 2

    Familia de supereroi revine, iar de data asta Helen e în centrul atenției. Bob rămâne acasă cu Violet și Dash pentru a explora eroismul vieții "obişnuite". Este o tranziție dură, mai ales că familia nu știe de superputerile micuțului Jack-Jack.

    Regia: Brad Bird
    123 6
    7.5
  • Young Sheldon (2017)

    Tânărul Sheldon

    Sheldon Cooper, în vârstă de 9 ani, merge la liceu și încearcă să se adapteze, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său cu totul unic.

    Scenariul: Chuck Lorre, Steven Molaro
    330 5
    7.6
  • Gold (2016)

    Goana după Aur

    Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabila lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur.

    Regia: Stephen Gaghan
    150 12
    6.7
  • Get Hard (2015)

    Mare și tare

    Milionarul James King crede că nimic rău nu i se poate întâmpla, dar justiția nu îl cruță: condamnat pentru fraudă, King va merge la închisoare. El apelează la Darnell, un bărbat de culoare, pentru a se pregăti pentru pericolele de după gratii.

    Regia: Etan Cohen
    27 4
    6.0
  • Soul Surfer (2011)

    Lupta cu valurile

    Soul Surfer este o dramă biografică despre Bethany Hamilton, o sportivă care a făcut carieră în lumea surfing-ului deşi şi-a pierdut o mâna pe când avea doar 13 ani.

    Regia: Sean McNamara
    9 0
    7.0
  • The Proposal (2009)

    Vrei să te însori cu mine?

    Margaret şi Andrew lucrează în aceaşi companie. Margaret e şefa strictă şi severă. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe între cei 2 în momentul în care Margaret află că aplicaţia pentru viza SUA îi este respinsă şi urmează să fie deportată în Canada.

    Regia: Anne Fletcher
    62 6
    6.7
  • Blades of Glory (2007)

    Tăișul gloriei

    Dupa ce li s-a interzis pe viata sa mai participe la concursurile individuale de patinaj artistic, tot ce au de facut Chazz si Jimmy este sa-si uneasca fortele si sa devina prima pereche barbat/barbat din istoria acestui sport.

    Regia: Josh Gordon, Will Speck
    7 0
    6.3
  • The Family Stone (2005)

    Piatra familiei

    O distributie plină de actori de primă clasă în această comedie „cu un umor deosebit de fin” (Rolling Stone Magazine)! Severa si ultraconservatoarea directoare Meredith se aventurează în afara Manhattan-ului pentru a întâlni familia prietenului său

    Regia: Thomas Bezucha
    14 3
    6.3
  • The Incredibles (2004)

    Incredibilii

    Câţiva super-eroi sunt nevoiţi să renunţe la acţiunile lor de salvare a celor aflaţi în pericol şi obligaţi să ducă o viaţă liniştită într-o suburbie, dar inevitabilul se produce, iar ei, vrând-nevrând, trebuie să salveze lumea încă o dată

    Regia: Brad Bird
    Oscar-uri:
    43 2
    8.0
  • The Skulls (2000)

    Societatea secretă

    Toby este acceptat în grupul secret si exclusivist al Universitãtii Yale. Cel mai bun prieten al sãu este ucis cand este prins dînd târcoale locului de întâlnire al acestui grup, iar Toby îsi dã seama ca acolo se întâmplã lucruri ciudate.

    Regia: Rob Cohen
    10 2
    5.6
  • Ghosts of Mississippi (1997)

    Fantome pe Mississippi

    Regia: Rob Reiner
    2 0
    6.7
  • The Devil's Advocate (1997)

    Avocatul diavolului

    Film ingenios care îmbină ocultul cu senzualul, Pact cu Diavolul poate fi tratat drept o adaptare modernă a mitului faustic. Ceea ce părea a fi drumul spre Paradis este oare intrarea în Iad?

    Regia: Taylor Hackford
    50 3
    7.5