Filmele și serialele cu Damian Lewis

 • Damian Lewis

  Damian Lewis

  53 de ani
  Data nașterii: 11.02.1971
  Locul nașterii: St. John's Wood, London, England, UK
 • A Spy Among Friends (2022)

  Un spion printre prieteni

  28 3
  7.2
 • Dream Horse (2020)

  Un cal de vis

  Filmul spune povestea adevărată a lui Dream Alliance, un cal de curse neobișnuit, crescut de Jan Vokes, o barmaniță dintr-un orășel. Având foarte puțini bani și niciun pic de experiență, Jan își convinge vecinii să-i dea din puținii lor bani ca să...

  Regia: Euros Lyn
  2 0
  6.9
 • Regia: Corinna McFarlane
  1 0
  5.2
 • Billions (2016)

  Miliarde

  Procurorul Chuck primește informații că mogulul Bobby Axelrod s-ar face vinovat de rele practici pe piața de capital. Foarte popular, Axelrod pare intangibil pentru Rhoades, dar asta nu îl împiedică pe procuror să întindă capcane.

  Scenariul: David Levien, Brian Koppelman, Andrew Ross Sorkin
  938 29
  8.3
 • Queen of the Desert (2015)

  Regina deșertului

  Filmul spune povestea lui Gertrude Bell, exploratoare, scriitoare, spion, arheolog și diplomat cu influență covârșitoare asupra Orientului Mijlociu de acum un veac, negociator între numeroasele triburi din Orientul mijlociu și puterea britanică.

  Regia: Werner Herzog
  35 1
  5.7
 • Wolf Hall (2015)

  Curtea lupilor

  În 1531, regele Henric al VIII-lea propune un proiect de lege prin care se proclamă Capul Bisericii Anglicane, acest lucru permițându-i căsătoria cu Anne Boleyn. Totuși, o serie de complicații îi strică planurile.

  11 0
  8.1
 • Romeo & Juliet (2013)

  Romeo și Julieta

  Romeo si Julieta se casatoresc in secret. Dar un eveniment neasteptat le schimba viata atat lor cat si familiilor lor pentru totdeauna.

  Regia: Carlo Carlei
  11 1
  5.8
 • The Sweeney (2012)

  Justiție la limita legii

  Un thriller plin de adrenalină în care poliţiştii trebuie să se comporte ca nişte criminali dacă vor să prindă adevăraţii răufăcători. Filmul aduce o viziune modernă asupra membrilor brigăzii londoneze de poliție care poartă numele de “Flying Squad”.

  Regia: Nick Love
  20 1
  6.1
 • Will (2011)

  Un film pentru toată familia, dar mai ales pentru fanii lui FC Liverpool. În film este vorba despre călătoria unui copil orfan (Will), din Anglia, prin toată Europa până la Istanbul, la finala Champoins League din 2005.

  Regia: Ellen Perry
  3 0
  6.8
 • Homeland (2011)

  Homeland: Rețeaua terorii

  Homeland este un serial creat pentru televiziunea americană de Howard Gordon şi Alex Gansa care se bazează pe serialul israelian Hatufim realizat de Gideon Raff. Personajul principal este Carrie Mathison (Claire Danes) un agent CIA care a ajuns să...

  Scenariul: Howard Gordon, Alex Gansa
  1575 19
  8.3
 • Your Highness (2011)

  Măria ta

  O comedie fantastică despre un prinț arogant și puturos și fratele lui mult mai demn și întreprinzător. Când ursita celui de-al 2lea e răpită de un vrăjitor, iar de soarta ei depinde viitorul întregului regat magic, cei 2 frați trebuie să facă echipă

  Regia: David Gordon Green
  22 6
  5.5
 • The Escapist (2008)

  Frank este in inchisoare. O scrisoare il informeaza ca fiica lui este foarte grav bolnava in urma unei supradoze. Frank trebuie sa-si vada fata inainte de a fi prea tarziu, asa ca pune la cale un plan.

  Regia: Rupert Wyatt
  8 1
  6.7
 • The Baker (2007)

  Delicatesele lui Shakespeare

  Incercand sa scape de seful lui si sa se desprinda de lumea interlopa, un fost asasin platit se angajeaza ca brutar intr-un sat indepartat din Tara Galilor.

  Regia: Gareth Lewis
  6 0
  6.3
 • Life (2007)

  Viață

  Un fost ofiter de politie se intoarce dupa ce fusese inchis pe nedrept mai multi ani.

  Scenariul: Rand Ravich
  8 0
  8.3
 • Stormbreaker (2006)

  Alex Rider - Micul spion

  In acest film veti face cunostinta cu Alex Rider, un baiat de 14 ani pe care moartea unchiului sau il arunca in lumea spionajului. In cateva zile, el trece de la statutul de elev la cel de spion si incepe sa lucreze pentru MI6.

  Regia: Geoffrey Sax
  8 1
  5.1