Filmele și serialele cu Dan Fogler

 • Dan Fogler

  Dan Fogler

  45 de ani
  Data nașterii: 20.10.1976
  Locul nașterii: Brooklyn, New York, USA
 • The Offer (2022)

  Scenariul: Leslie Greif, Michael Tolkin
  13 0
  8.7
 • Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)

  Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore

  Profesorul Albus Dumbledore are încredere în magizoologul Newt Scamander să conducă o echipă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar curajos într-o misiune periculoasă, în care vor înfrunta legiunea de adepți ai lui Gellert Grindelwald.

  Regia: David Yates
  157 22
  6.2
 • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

  Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald

  Gellert Grindelwald plănuiește să construiască o armată de vrăjitori mai presus de toate ființele non-magice. Profesorul lui Newt Scamander, Albus Dumbledore, îi cere fostului său student ajutorul.

  Regia: David Yates
  311 28
  6.5
 • Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)

  Animale fantastice și unde le poți găsi

  Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi.

  Regia: David Yates
  Oscar-uri:
  273 32
  7.2
 • The Guardian Brothers (2015)

  Frații păzitori

  Prăvălia de supe a unei familii de chinezi devine ținta unui sabotaj al concurenței, așa că doi străjeri din lumea duhurilor lasă viața de pensionar pentru a-i apăra.

  Regia: Paulette Victor-Lifton, Gary Wang
  3 2
  5.4
 • Secrets and Lies (2015)

  Secrete și minciuni

  Secrets & Lies incită pasionații genului thriller prin povestea sumbră a unei crime cu un suspect neașteptat. Ben Crawford trece din rolul de bun samaritean la suspect de omor calificat după ce descoperă trupul neînsuflețit al fiului vecinilor.

  Scenariul: Barbie Kligman
  11 1
  7.5
 • Don Peyote (2014)

  Regia: Dan Fogler, Michael Canzoniero
  0 0
  3.5
 • Free Birds (2013)

  Păsări libere

  Doi curcani din curți diferite trebuie să lase deoparte diferențele și animozitățile și să călătorească în timp pentru a schimba cursul istoriei: stratagema lor are ca scop scoaterea curcanilor din meniul de sărbători!

  Regia: Jimmy Hayward
  7 0
  5.8
 • Scenic Route (2013)

  Drumul spre infern

  Tensiunile cresc intre doi prieteni ce se cunosc de-o viata, dupa ce masina lor se defecteaza pe un drum in mijlocul pustietatii. Acestia incep sa se certe in privinta deciziilor luate de celalalt pe parcursul vietii.

  Regia: Kevin Goetz, Michael Goetz
  0 1
  6.4
 • Europa Report (2013)

  Misiunea Europa

  În zilele noastre, o misiune de cercetare se îndreaptă spre Europa, una din lunile lui Jupiter, pentru a investiga posibilitatea existenței vieții extraterestre în sistemul solar.

  Regia: Sebastián Cordero
  25 2
  6.4
 • Take Me Home Tonight (2011)

  O noapte de neuitat

  Vara anului 1988 este pe sfârșite în San Fernando Valley, iar Matt, sora lui geamănă Wendy și cel mai bun prieten al lor Barry refuza să își asume responsabilitățile unor adulți, deși sunt la vârsta la care ar trebui să aibă scopuri precise în viață.

  Regia: Michael Dowse
  11 1
  6.3
 • Mars Needs Moms (2011)

  Mămici pentru Marte

  Un tânăr pe nume Milo începe să-şi aprecieze mama la adevărata valoare când marţienii vin pe Terra să o ia pe planeta lor.

  Regia: Simon Wells
  4 2
  5.4
 • Regia: Tim Johnson
  1 0
  6.7
 • Fanboys (2009)

  Războiul fanilor

  In 1998, cinci prieteni si-au furat intrarea in istorie Un road movie nebunesc despre cativa fani "Star Wars" care pornesc catre Skywalker Ranch cu intentia de a fura o copie a partii I, "The Phantom Menace"

  Regia: Kyle Newman
  4 0
  6.5
 • Love Happens (2009)

  Dragostea se întâmplă

  Dr. Burke este un psiholog și scriitor motivațional de mare succes, văduv, incapabil să-și urmeze propriile sfaturi. Când o întâlnește pe Eloise (Jennifer Aniston), proprietara unei florării, care s-a jurat să evite bărbații, ies scântei.

  Regia: Brandon Camp
  11 0
  5.6