Filmele și serialele cu Danny Huston

  • Danny Huston

    Danny Huston

    61 de ani
    Data nașterii: 14.05.1962
    Locul nașterii: Rome, Italy
  • Life Upside Down (2023)

    Viață dată peste cap

    Regia: Cecilia Miniucchi
    1 2
    4.8
  • Angel Has Fallen (2019)

    Cod roșu în Serviciile Secrete

    În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este chiar garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler).

    Regia: Ric Roman Waugh
    368 23
    6.4
  • IO (2019)

    IO: Singură pe Pământ

    În vreme ce încearcă să găsească o cale de a salva Pământul muribund, tânăra cercetătoare Sam Walden se apropie din ce în ce mai mult de Micah, un tânăr de culoare care vrea cu orice preț să prindă ultima navetă de evacuare.

    Regia: Jonathan Helpert
    91 31
    4.8
  • The Professor (2018)

    Profesorul

    Richard, un profesor universitar de vârstă mijlocie, pe care anii l-au transformat într-un om blazat, primește un diagnostic care îi schimbă viața și îl determină să renunțe la plictisitoarele convenții sociale pentru a trăi în cel mai curajos și...

    Regia: Wayne Roberts
    40 5
    6.7
  • Stan & Ollie (2018)

    Stan și Ollie

    În 1953, Laurel și Hardy, cel mai cunoscut duo din lume, se află în fața unui viitor incert. Era lor de aur se încheiase, iar ei încearcă să se apropie din nou de fanii lor printr-un turneu prin Marea Britanie.

    Regia: Jon S. Baird
    54 9
    7.2
  • Game Night (2018)

    Jocul de-a detectivii

    Game Night (2018) urmărește trei cupluri care au fost invitate la o noapte de joc atipică, ce implică rezolvarea misterului unei crime, completat cu agresori și agenți federali falși.

    Regia: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
    277 43
    6.9
  • Newness (2017)

    Martin și Gabi încearcă o relație după ce s-au cuplat printr-o aplicație matrimonială, dar după ce se instalează plictiseala, ei caută o soluție neobișnuită.

    Regia: Drake Doremus
    11 4
    6.3
  • Wonder Woman (2017)

    Femeia Minune

    Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei.

    Regia: Patty Jenkins
    658 62
    7.3
  • All I See Is You (2016)

    Tu ești tot ceea ce văd

    Oarbă din copilărie, frumoasa Gina depinde complet de soțul ei, James. După ce își recapătă vederea în urma unui implant, Gina începe să descopere detalii nevăzute înainte despre ei, despre căsătoria și viețile lor.

    Regia: Marc Forster
    13 4
    5.4
  • Frankenstein (2015)

    Regia: Bernard Rose
    1 0
    5.1
  • Pressure (2015)

    Presiunea

    Câţiva bărbaţi rămân blocaţi într-o capsulă aflată pe fundul mării după ce coboară pentru a repara o conductă şi se separă de echipajul navei cu care veniseră

    Regia: Ron Scalpello
    8 0
    5.6
  • Big Eyes (2014)

    Ochi mari

    Film biografic despre Margaret Keane, pictoriță americană ce s-a bucurat de un fenomenal succes în anii '50, când portretele ei scoase în evidență de ochii supradimensionați erau extrem de populare, vândute sub numele soțului pictoriței, Walter.

    Regia: Tim Burton
    17 0
    7.0
  • Hitchcock (2012)

    Povestea de dragoste dintre Alfred Hitchcock și soția și partenera sa Alma Reville. Evenimentele din acest film biografic au loc în timpul producției unuia dintre cele mai celebre titluri din cariera regizorului, Psycho.

    Regia: Sacha Gervasi
    19 1
    6.8
  • Stolen (2012)

    Jaf contra cronometru

    Will, maestru al hoțiilor, este condamnat la 8 ani de închisoare, fiind tras pe sfoară în urma unui jaf care eșuase. Odată eliberat, el este gata să lase în urmă trecutul criminal și să-și refacă relația cu fiica sa, Alison Loeb.

    Regia: Simon West
    14 1
    5.5
  • Magic City (2012)

    Orașul magic

    Serialul se concentrează pe activitatea şi pe viaţa plină de lux şi zbucium a familiilor membre ale grupările mafiote din Miami-ul sfârşitului anilor '50, în perioada preluării puterii de către Fidel Castro în Cuba

    Scenariul: Mitch Glazer
    7 0
    7.6