Filmele și serialele cu David Clennon

  • David Clennon

    David Clennon

    80 de ani
    Data nașterii: 10.05.1943
    Locul nașterii: Waukegan, Illinois, United States
  • Gone Girl (2014)

    Fata dispărută

    La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei cu Amy, viața lui Nick ia o întorsătură tragică. Amy dispare. Asaltat de presă, poliție și de socrii, Nick pare să afișeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni și atitudini inadecvate.

    Regia: David Fincher
    71 4
    8.1
  • Extraordinary Measures (2010)

    Măsuri extraordinare

    Pelicula se inspira din povestea adevarata a sotilor John si Aileen Crowley. Cei doi nu au incetat niciodata sa spere ca vor gasi un cercetator care sa le vindece copiii de o boala genetica rara si incurabila.

    Regia: Tom Vaughan
    9 0
    6.4
  • Constellation (2005)

    Regia: Jordan Walker-Pearlman
    0 0
    4.4
  • Ghost Whisperer (2005)

    Mesaje de dincolo

    De mică, Melinda Gordon are abilitatea de a vedea şi de a intra în contact cu spiritele morţilor. Prin acest dar, moştenit de la bunica sa, Melinda ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii sa îşi găsească pacea.

    Scenariul: John Gray
    9 0
    6.5
  • And the Band Played On (1993)

    Plaga

    Inspirat dupa cartea omonima a celebrului scriitor Randy Shilts, filmul prezinta o interpretare stiintifica, politica si sociala a ceea ce au reprezentat primii 5 ani de la descoperirea maladiei secolului - SIDA - (perioada 1980-1985) pentru...

    Regia: Roger Spottiswoode
    7 0
    7.8
  • Light Sleeper (1992)

    Viata de noapte

    John LeTour (William Dafoe) este un traficant de droguri ce are o clientela selecta si, de aceea, el este serios in afacerile sale si fidel clientilor sai. La cei 40 de ani ai sai, John sufera de insomnie dar se pare ca trece prin viata ca un...

    Regia: Paul Schrader
    9 0
    6.9
  • Man Trouble (1992)

    Când bărbații nu-ți dau pace

    Jack Nicholson, intr-un rol mai putin obisnuit, acela de dresor de caini. Si nu orice fel de caini, ci caini de paza. Ellen Barkin este o cantareata de opera rafinata, terorizata de necunoscuti si de necunoscut.

    Regia: Bob Rafelson
    9 1
    4.7
  • Betrayed (1988)

    Trădare

    Dupa primele 10 minute ale acestui film veti fi convinsi ca aveti de-a face cu o idila. Poate fi orice altceva, mai putin o poveste de dragoste. Dar daca ar trebui sa-i gasim un singur gen, atunci este un thriller sub acoperire.

    Regia: Costa-Gavras
    11 2
    6.3
  • The Couch Trip (1988)

    Psihopatul psihiatru

    Un pacient bolnav mintal trimis initial la închisoare pentru o infractiune pe computer, reuseste sa pacaleasca auoritatile pentru a-l trimite la un azil de nebuni.

    Regia: Michael Ritchie
    4 0
    5.8
  • He's My Girl (1987)

    El e prietena mea

    Reggie se îmbraca în haine de femeie si îsi pune numele Regina pentru a putea sa însoteasca un prieten într-o excursie gratuita la Hollywood.

    Regia: Gabrielle Beaumont
    0 0
    4.6
  • Blood & Orchids (1986)

    Sânge și orhidee

    Inspirat de fapte reale, acest film a sensibilizat si scandalizat in egala masura telespectatorii datorita subiectului indraznet si pentru mentalitatea anilor ’80. In Hawai-ul anului 1937 patru bastinasi gasesc o femeie dezbracata si aproape...

    Regia: Jerry Thorpe
    0 1
    6.5
  • Legal Eagles (1986)

    Vulturii legii

    In cautarea probelor apararii clientei lor, doi avocati reusesc nu doar sa provoace un scandal privind traficul de arta, ci si sa se indragosteasca unul de celalalt.

    Regia: Ivan Reitman
    15 1
    6.0
  • Sweet Dreams (1985)

    Vise dulci

    Iubitorii de muzica au recunoscut intotdeauna ca Patsy Cline a fost un talent iesit din comun. Tulburatoarea, dar meteorica ei existenta (a murit intr-un accident de avion) a impresionat pe toti cei care au cunoscut-o sau au auzit-o cantand....

    Regia: Karel Reisz
    13 0
    7.0
  • Star 80 (1984)

    Film inspirat din fapte reale, povestite de Teresa Carpenter in cartea sa Death Of A Playmate. Naiva Dorothy Stratten este o prada usoara pentru pestele Paul Snider, care o ia de sotie, o aduce la Los Angeles si incepe sa-i dirijeze cariera. In...

    Regia: Bob Fosse
    4 0
    6.8
  • Falling in Love (1984)

    Când te îndrăgostești

    Primul film dupa „Vanatorul de cerbi” in care DeNiro si Meryl Streep joaca impreuna. In timp ce incearca sa cumpere cadouri de Craciun pentru familiile lor, arhitectul Frank si graficiana Molly fac cunostinta, cum isi incurca pachetele cu cadouri.

    Regia: Ulu Grosbard
    12 1
    6.5