Filmele și serialele cu David Paymer

  • David Paymer

    David Paymer

    69 de ani
    Data nașterii: 30.08.1954
    Locul nașterii: Oceanside, Long Island, New York, USA
  • Bad Therapy (2020)

    Regia: William Teitler
    10 4
    4.4
  • Dave (2020)

    Un bărbat nevrotic s-a convins pe el însuși că este destinat să fie unul dintre cei mai buni rapperi din toate timpurile. Acum trebuie să-și convingă cei mai apropiați prieteni, iar cu ajutorul lor ar putea convinge și restul lumii.

    Scenariul: Lil Dicky, Jeff Schaffer
    6 3
    8.3
  • The Sunlit Night (2019)

    Noaptea însorită

    Deziluzionată de eșecuri, o pictoriță o ia de la început ca ucenică în Norvegia și își găsește inspirația în iubirea pentru un alt călător.

    Regia: David Wnendt
    2 1
    6.1
  • Where'd You Go, Bernadette (2019)

    Unde ai dispărut, Bernadette?

    După ce mama ei, Bernadette Fox, o femeie deosebit de nevrotică, dispare fără urmă, Bee, fiica de 15 ani, pornește cu tenacitate în căutarea ei. Pe parcurs, adolescenta are ocazia să afle ce trecut neliniștit are mama ei.

    Regia: Richard Linklater
    5 1
    6.5
  • Accident Man (2018)

    Dl. Accident

    Accident Man (2018) urmărește povestea vieții lui Mike Fallon, un criminal profesionist, cunoscut pentru faptul că face ca asasinatele sale să pară accidente nefericite, adesea recurgând la măsuri extravagante pentru a face acest lucru.

    Regia: Jesse V. Johnson
    158 27
    6.2
  • The Five-Year Engagement (2012)

    Te mai măriți cu mine?

    Presați de părinți să stabilească data nunții, Tom și Violet trebuie să se lămurească ce vor cu adevărat de la viață și să își fixeze prioritățile fiindcă 5 ani de logodnă reprezintă o perioadă mult prea lungă pentru oricine.

    Regia: Nicholas Stoller
    11 2
    6.2
  • Twixt (2011)

    Un scriitor a cărui carieră se află în declin ajunge într-un orășel și este prins în mijlocul unui scandal generat de uciderea unei tinere. În noaptea respectivă, în vis, îi apare o fantomă misterioasă numită V. Fără să înțeleagă implicarea...

    Regia: Francis Ford Coppola
    6 0
    4.7
  • Drag Me to Hell (2009)

    Târâtă în iad

    Christine, un ofițer de credite din Los Angeles, are o viață minunată. Asta până când la bancă vine dna. Ganush cerând o prelungire de credit, pe care Christine nu i-o da, și asta ca să-și impresioneze șeful. Drept razbunare, Ganush o blesteamă.

    Regia: Sam Raimi
    27 4
    6.6
  • Resurrecting the Champ (2007)

    Întoarcerea campionului

    Aflat la începutul unei cariere în jurnalismul sportiv, Erik îl salvează pe vagabondul Champ, despre care află că e o fostă legendă a boxului, presupus mort. O ocazie de a reînvia povestea fostului campion, dar și călătoria vieții pentru Erik.

    Regia: Rod Lurie
    2 1
    6.7
  • Regia: Brian Helgeland
    20 0
    7.4
  • Warm Springs (2005)

    Povestea perioadei pre-prezidențiale a lui Roosevelt, cuprinzând momentul diagnosticării cu poliomelită, la un an după ce îl susține pe candidatul Cox, reabilitarea și nominalizarea lui Al Smith, candidatul democraților la prezidențialele din '28.

    Regia: Joseph Sargent
    4 0
    7.4
  • In Good Company (2004)

    Șef, și puțin mai mult!

    Cand compania sa este achizitionata, Dan ajunge sa lucreze pentru Carter, un baiat de 20 de ani fara experienta. Exact cand situatia nu poate fi mai sumbra, Dan descopera ca fiica sa, Alex (Scarlett Johansson), s-a indragostit de tanarul sau sef.

    Regia: Paul Weitz
    13 1
    6.5
  • Regia: Phil Weinstein
    7 0
    6.1
  • Alex & Emma (2003)

    Alex și Emma

    Alex, un scriitor talentat este și mare iubitor de jocuri de noroc. Pentru a-și acoperi datoriile imense, dar și pentru a-și salva viața, Alex are o singură șansă: să scrie un roman și să-l vândă în 30 de zile.

    Regia: Rob Reiner
    10 0
    5.5
  • For Love or Country: The Arturo Sandoval Story (2000)

    Povestea lui Arturo Sandoval

    Andy Garcia e trompetistul cubanez Arturo Sandoval care a trăit în Cuba și a iubit jazz-ul, dar a fost silit să fugă din țară în 1990.

    Regia: Joseph Sargent
    5 1
    7.1