Filmele și serialele cu Dennis Farina

  • Dennis Farina

    Dennis Farina

    Data nașterii: 29.02.1944
    Decedat: 22.07.2013 (69 de ani)
  • Luck (2011)

    Norocul

    Telespectatorii au ocazia să intre în culisele lumii curselor de cai și a pariurilor sportive, să cunoască  toate tipurile de proprietari de cai, jockey-i, antrenori și pariori care se învârt în jurul unui hipodrom

    Scenariul: David Milch
    0 0
    7.4
  • Knucklehead (2010)

    Un uriaș cu inima mare

    Salvarea orfelinatului St. Thomas devine o adevarata batalie cand Walter, un orfan cu proportii "uriase", in mod accidental, incendiaza orfelinatul, iar scoala are nevoie disperata de bani.

    Regia: Michael W. Watkins
    0 0
    5.1
  • Bottle Shock (2008)

    Degustarea de vinuri

    Povestea începutului de producţie a vinului californian, în luptă cu prezentul faimos vin parizian din 1976 care este cunoscut ca "Judecata Parisului".

    Regia: Randall Miller
    3 0
    6.8
  • What Happens in Vegas (2008)

    Ce se întâmplă în Vegas

    Joy si Jack se trezesc, dupa o noapte de dezmat, mahmuri si casatoriti. Dupa ce se dezmeticesc, cei doi isi dau seama ca au castigat o imensa suma de bani intr-un cazino si ca trebuie sa o imparta cumva inainte de a-si vedea fiecare de viata lui.

    Regia: Tom Vaughan
    35 1
    6.1
  • The Grand (2007)

    Turneul final

    O comedie plina de improvizatie ce foloseste o mana de actori pentru crearea catorva personaje aflate intr-o competitie de poker.

    Regia: Zak Penn
    1 0
    5.9
  • Purple Violets (2007)

    Violete purpurii

    Patti Petalson se lupta pentru a deveni cel mai important scriitor din America.

    Regia: Edward Burns
    1 0
    6.4
  • You Kill Me (2007)

    Mă omori cu zile

    Frank isi iubeste slujba. El este asasinul platit al marii familii poloneze din lumea interlopa din Buffalo, New York. Dar cand Frank incepe sa aiba probleme cu alcoolul, unchiul lui il trimite la San Francisco pentru a rezolva situatia.

    Regia: John Dahl
    10 1
    6.4
  • Empire Falls (2005)

    0 0
    7.2
  • Paparazzi (2004)

    Cand Bo Laramie a pasit pentru prima data pe covorul rosu, destinat starurilor consacrate ale Hoolywood-ului, a fost fericit pentru ca si-a implinit cel mai inalt vis al vietii lui. Insa nu trece mult timp pana cand Bo afla ca succesul are un...

    Regia: Paul Abascal
    1 0
    5.7
  • Stealing Harvard (2002)

    Furând la Harvard

    Un barbat este hotarat sa se insoare cu prietena lui, dar numai dupa ce folosesc 30.000$. Dar in curand afla ca o nepoata se baza pe acesti bani, pentru a urma cursurile la Harvard.

    Regia: Bruce McCulloch
    2 0
    5.1
  • Big Trouble (2002)

    Belele mari

    Inspirat de primul best-seller al umoristului Dave Barry, câștigător al premiului Pulitzer, „Big Trouble" ne relatează povestea unei valize misterioase care reunește și schimbă viețile mai multor personaje.

    Regia: Barry Sonnenfeld
    12 0
    6.4
  • Sidewalks of New York (2001)

    Dragoste in cerc restrans

    Filmul este povestea a sase new york-ezi care intra in tot felul de combinatii amoroase. Producatorul TV, Tommy, care tocmai s-a despartit de iubita sa, are o scurta relatie cu Maria, o femei cu multe fobii, pe care o intalneste intr-un magazine...

    Regia: Edward Burns
    4 0
    6.4
  • Saving Private Ryan (1998)

    Salvați soldatul Ryan

    Capitanul Miller trebuie sa-si duca oamenii in spatele liniilor inamice, pentru a-l gasi pe soldatul Ryan. In fata unor forte inamice coplesitoare, soldatii pun la indoiala ordinele. De ce isi risca viata opt soldati, pentru a salva unul singur?

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri: x 5
    95 2
    8.6
  • Bella Mafia (1997)

    Cinci vaduve, sotii sau logodnice ale barbatilor din familia de mafioti Luciano se transforma in ingeri ai razbunarii, folosind reteta mafiota binecunoscuta. Doua prezente feminine puternice, Vanessa Redgrave si Nastassja Kinski, intr-un film...

    Regia: David Greene
    8 0
    6.8
  • Eddie (1996)

    Edwina Franklin (Whoopi Golberg) este o soferita de limuzina si un fan inrait al echipei de baschet New York Knicks. Le urmareste orice miscare, se duce la toate meciurile la care poate ajunge. Echipa este cumparata de milionarul excentric Wild Bill.

    Regia: Steve Rash
    2 0
    5.2