Filmele și serialele cu Diane Venora

  • Diane Venora

    Diane Venora

    71 de ani
    Data nașterii: 10.08.1952
    Locul nașterii: East Hartford, Connecticut, USA
  • All Good Things (2010)

    Un cuplu perfect

    O poveste bazată pe cel mai notoriu caz de crimă nerezolvat din istoria New York-ului. Scenariul original folosește constatări nou descoperite, mărturii și speculații pentru a crea o poveste tulburătoare despre familie, obsesie, dragoste și pierdere.

    Regia: Andrew Jarecki
    16 2
    6.3
  • The Ministers (2009)

    Jurământ de răzbunare

    Regia: Franc. Reyes
    1 0
    4.4
  • Stiletto (2008)

    O asasină foarte meticuloasă urmărește și ucide rând pe rând membrii unei organizații criminale nemiloase. Ucigașa, o femeie misterioasă de origine rusă, își anihilează victimele cu brutalitatea Văduvei Negre.

    Regia: Nick Vallelonga
    9 0
    4.8
  • Threshold (2005)

    Pragul

    “Punct de criza” este un serial plin de suspans, despre o echipa de experti, adusi impreuna dupa ce marina americana face o descoperire cutremuratoare: o nava extraterestra a aterizat in oceanul Atlantic. Dr. Molly Anne Caffrey (Carla Gugino)...

    Scenariul: Bragi Schut
    6 0
    7.2
  • Stateside (2004)

    O singura cale

    Filmul este povestea de dragoste a doi adolescenti deloc perfecti care reusesc insa sa-si gaseasca perechea perfecta. Mark Deloach si Dori Lawrence sunt doi tineri din lumi total diferite a caror viata ia o intorsatura neasteptata. Mark, un rebel...

    Regia: Reverge Anselmo
    1 0
    5.8
  • Breaking Dawn (2004)

    Jocurile minții

    Regia: Mark Edwin Robinson
    0 0
    5.5
  • Megiddo: The Omega Code 2 (2001)

    Cod Omega 2

    Regia: Brian Trenchard-Smith
    8 0
    3.9
  • True Crime (1999)

    Crima perfectă

    Steve Everett (Clint Eastwood), jurnalist la Oakland Tribune, mare pasionat de femei si alcool, se ocupa de acoperirea journalistica a viitoarei executii a criminalului Frank Beachum. Colega lui, frumoasa Michelle, moare suspect intr-un accident...

    Regia: Clint Eastwood
    16 1
    6.6
  • The 13th Warrior (1999)

    Al 13-lea războinic

    Ahmad, un curtean arab, conduce un grup de vikingi in tinutul barbarilor din Nord. Este ingrozit de obiceiurile vikingilor. Apoi descopera că este pe lista celor care trebuie sa lupte impotriva terorii ce-i masacra pe vikingi si le devora cadavrele.

    Regia: John McTiernan, Michael Crichton
    72 3
    6.6
  • The Insider (1999)

    Scandal în industria tutunului

    Jeffrey Wigand (RUSSELL CROWE) a fost martorul-cheie in procesele intentate de statul Mississippi si alte 49 de state americane industriei tutunului care a fost obligata sa plateasca 246 miliarde $.

    Regia: Michael Mann
    43 1
    7.8
  • The Jackal (1997)

    Șacalul

    Dupa ce directorul FBI Carter Preston si ofiterul de politie Valentina Koslova reusesc sa elimine un cap al mafiei rusesti, acestia sunt amenintati cu moartea chiar de fratele celui rapus, care promite sa se razbune in cel mai crud mod cu putinta.

    Regia: Michael Caton-Jones
    54 2
    6.4
  • The Substitute (1996)

    Regii distrugatori

    Regia: Robert Mandel
    0 0
    6.0
  • Surviving Picasso (1996)

    Picasso, artist si demon

    Mai mult decat o biografie a marelui pictor, "Picasso, artist si demon" e povestea femeii care i-a supravietuit lui Picasso, singura care a avut puterea sa scape de sub vraja lui si sa-l paraseasca, Francoise Gilot.

    Regia: James Ivory
    13 1
    6.3
  • Three Wishes (1995)

    Cele trei dorințe

    O dramă fantastică despre Jeanne Holman, o femeie a cărei viața se schimbă dramatic după ce îl accidentează pe Jack McCloud. Un bun prilej de a-l revedea pe regretatul actor Patrick Swayze.

    Regia: Martha Coolidge
    2 0
    6.1
  • Heat (1995)

    Obsesia

    Împreună cu cei trei parteneri ai săi, Neil și-a asumat succesul și reușita a foarte multe jafuri. Acum el planifică să se retragă din meserie, însă nu înainte de o ultimă acțiune.

    Regia: Michael Mann
    109 3
    8.3