Filmele și serialele cu Domenick Lombardozzi

  • Domenick Lombardozzi

    Domenick Lombardozzi

    48 de ani
    Data nașterii: 25.03.1976
    Locul nașterii: The Bronx, New York City, New York, USA
  • Reptile (2023)

    Reptilă

    În încercarea de a scoate la iveală adevărul din spatele uciderii violente a unei tinere agente imobiliare, un detectiv versat descoperă o pânză încâlcită de decepții.

    Regia: Grant Singer
    70 7
    6.8
  • Tulsa King (2022)

    La scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare după 25 de ani, cap-ul mafiot din New York Dwight „Generalul” Manfredi este exilat sumar de șeful său pentru a se stabili în Tulsa, Oklahoma. Realizând că familia sa mafiotă ar putea să nu aibă...

    Scenariul: Taylor Sheridan
    318 9
    8.0
  • Reacher (2022)

    Când ofițerul Jack Reacher, retras din poliția militară, este arestat pentru o crimă pe care n-a comis-o, se trezește în mijlocul unei conspirații mortale cu polițiști, afaceriști dubioși și politicieni intriganți. Pe baza istețimii, trebuie să-și...

    Scenariul: Nick Santora
    277 9
    8.1
  • Boogie (2021)

    Visând să devină jucător NBA, un tânăr provenit dintr-o familie de imigranți taiwanezi se simte copleșit de presiunea socială atât pe teren, cât și în afara lui.

    Regia: Eddie Huang
    0 0
    5.2
  • Mrs. Fletcher (2019)

    Doamna Fletcher

    O comedie care explorează impactul rețelelor de socializare, „Doamna Fletcher” spune povestea divorțatei Eve Fletcher care își reinventează viața pentru a-și găsi fericirea și împlinirea sexuală.

    Scenariul: Tom Perrotta
    9 0
    7.1
  • Cold Pursuit (2019)

    Ucide-i cu sânge rece

    Nels Coxman este pus la grea încercare în momentul în care fiul său este găsit mort în circumstanțe misterioase. Răzbunarea devine principala lui preocupare și rând pe rând își face dreptate singur executându-i pe cei pe care îi consideră vinovați.

    Regia: Hans Petter Moland
    260 34
    6.2
  • Somebody Feed Phil (2018)

    Cineva să-l hrănească pe Phil

    Phil Rosenthal, creatorul serialului „Dragul de Raymond”, călătorește prin lume și se bucură de cultura și bucătăria locală din Bangkok, Lisabona, Mexico City și altele.

    1 0
    8.3
  • Bridge of Spies (2015)

    Podul spionilor

    Filmul spune povestea lui James Donovan (Hanks), un avocat din Brooklyn care se trezește aruncat în centrul Războiului Rece, când CIA îl trimite cu sarcina aproape imposibilă să negocieze eliberarea unui pilot american

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    66 1
    7.6
  • Rosewood (2015)

    Scenariul: Todd Harthan
    32 0
    6.7
  • Sneaky Pete (2015)

    6 0
    8.6
  • Blood Ties (2013)

    Legături de sânge

    Chris e eliberat din închisoare după o crimă. E așteptat de fratele mai mic, Frank, care îl primește în casă, îi găsește un loc de muncă și îl ajută să-și reia relația cu fosta soție. Va reuși Chris să se mențină pe calea cea bună?

    Regia: Guillaume Canet
    9 0
    6.5
  • The Family (2013)

    Malavita: O familie criminală

    Un gangster american pensionat se mută cu familia în Normandia și este înscris în programul de protecție a martorilor, sub atenta supraveghere a unui agent FBI.

    Regia: Luc Besson
    27 2
    6.3
  • Breakout Kings (2011)

    Regii evadărilor

    Motivați de faptul că există puține lucruri mai periculoase decât un prizonier care tocmai a scăpat și obosiți de urmarea protocolului și de recurgerea la metodele învechite de aplicare a legii, veteranul Charlie Duchamp și Ray Zancanelli au o...

    Scenariul: Nick Santora, Matt Olmstead
    8 1
    7.2
  • How Do You Know (2010)

    Cum știi dacă ai noroc?

    În vârstă de 27 ani, Lisa (Reese Witherspoon), fostă sportivă, simte că tinereţea începe să i se încheie. Ea se trezeşte în mijlocul unui triunghi amoros după ce George, un corporatist aflat într-o criză de identitate, începe să o curteze.

    Regia: James L. Brooks
    11 0
    5.4
  • SIS (2008)

    Brigada de investigații

    O forță de poliție secretă de elită vânează criminali pe străzile din Los Angeles.

    Regia: John Herzfeld
    1 0
    4.5