Filmele și serialele cu Donnie Wahlberg

  • Donnie Wahlberg

    Donnie Wahlberg

    54 de ani
    Data nașterii: 17.08.1969
    Locul nașterii: Dorchester, Boston, Massachusetts, USA
  • Zookeeper (2011)

    Omu' de la Zoo

    Animalele dintr-o grădină zoologică decid să încalce jurământul tăcerii pentru a-şi ajuta simpaticul îngrijitor să câştige inima femeii iubite.

    Regia: Frank Coraci
    16 0
    5.2
  • Blue Bloods (2010)

    Sânge albastru

    Scenariul: Mitchell Burgess, Robin Green
    340 4
    7.7
  • What Doesn't Kill You (2008)

    Ce nu te ucide

    Ajunsi la inchisoare, infractorii Brian și Paulie au destul timp sa isi analizeze viata. Dupa eliberare, Paulie îi cere ajutorul lui Brian pentru un ultim jaf, iar acesta trebuie sa decida daca își ajuta prietenul său își salveaza familia.

    Regia: Brian Goodman
    9 2
    6.5
  • Righteous Kill (2008)

    Crime justificate

    Doi detectivi din New York, Rooster si Turk, incearca sa identifice posibila legatura dintre doua crime petrecute la multi ani distanta. Au de-a face cu un criminal in serie? Omul pe care l-au bagat dupa gratii pentru prima crima este nevinovat?

    Regia: Jon Avnet
    28 1
    6.0
  • The Kill Point (2007)

    Negocieri la limită

    Scenariul: James DeMonaco
    4 0
    7.3
  • Kings of South Beach (2007)

    Mafia din South Beach

    Magnatul cluburilor de noapte, Chris Trolano (Jason Gedrick, serialul TV „Neveste disperate”) a luat cu asalt South Beach din Miami la jumatatea anilor 1990, transformand aceasta comunitate linistita de pensionari într-un loc de joaca unde se...

    Regia: Tim Hunter
    0 0
    5.1
  • Dead Silence (2007)

    Liniște mortală

    Cand sotia unui localnic este ucisa in mod brutal, acesta se intoarce acasa pentru a dezvalui legenda terifianta a lui Mary Shaw si motivul pentru care in momentul in care o vezi, nu va trebui sa tipi.

    Regia: James Wan
    15 2
    6.1
  • Saw IV (2007)

    Puzzle mortal 4

    Jigsaw a murit. Acum, doi experimentați agenți FBI, Strahm și Perez, ajung la locul faptei pentru a vedea cum detectivul Hoffmann încearcă să-și dea seama ce s-a întâmplat cu rămășițele lui Jigsaw și cu puzzle-ul pus la cale de acesta.

    Regia: Darren Lynn Bousman
    18 0
    5.9
  • Annapolis (2006)

    Cand a castigat mult-doritul loc la Academia Navala din Annapolis, Jake Huard (James Franco) a crezut ca toate visele i s-au indeplinit. Dar lupta sa de a deveni barbatul care vrea sa fie abia acum incepe.

    Regia: Justin Lin
    11 1
    5.8
  • Saw III (2006)

    Puzzle mortal 3

    Avand-o pe noua sa ucenica Amanda (Shawnee Smith), maestrul cu mintea bolnava din spatele acestor jocuri complicate si crude care au inspaimantat intreaga comunitate si au lasat politia cu ochii in soare a reusit inca o data sa scape si sa dispara.

    Regia: Darren Lynn Bousman
    22 1
    6.2
  • Saw II (2005)

    Puzzle mortal 2

    Geniul nebun care a distrus viaţa victimelor sale în SAW, succesul de anul trecut, s-a întors pentru înca o serie de jocuri sinistre, pe viaţă şi pe moarte.

    Regia: Darren Lynn Bousman
    23 1
    6.6
  • Dreamcatcher (2003)

    Talismanul Viselor

    Prieteni inca din copilarie, patru tineri se reunesc pentru a pleca intr-o excursie, cand in drumul lor intalnesc un strain misterios care le povesteste de o alta lume periculoasa si mortala, pe care cei patru vor incepe s-o vada cu proprii ochi...

    Regia: Lawrence Kasdan
    25 1
    5.5
  • Boomtown (2002)

    Pulsul orașului

    Scenariul: Graham Yost
    5 0
    8.1
  • Triggermen (2002)

    Cine apasă pe trăgaci

    Doi englezi, Andy Jarrett și Pete Maynard sunt angajați din greșală pentru a-l omorî pe Ben Cutler, un mare mafiot din Boston. în loc să plece imediat cu banii primiți la începutul afacerii, ei se adâncesc în firele încurcate ale acestei...

    Regia: John Bradshaw
    0 0
    5.8
  • Band of Brothers (2001)

    Camarazi de război

    Această terifiantă saga despre cel de-al Doilea Război Mondial urmărește îndeaproape drumul parcurs de cei 147 de membrii ai trupelor paramilitare ale unității Easy Company, încă de la primele antrenamente, până în memorabila zi a debarcării în...

    85 3
    9.4