Filmele și serialele cu Doris Roberts

  • Doris Roberts

    Doris Roberts

    Data nașterii: 04.11.1925
    Decedat: 17.04.2016 (90 de ani)
  • Merry Kissmas (2015)

    Un sărut de Crăciun

    Regia: Michael Feifer
    5 1
    5.3
  • The Little Rascals Save the Day (2014)

    Micuții șmecheri salvează situația

    The Little Rascals revin într-un nou film! Alăturăte lui Spanky, Alfalfa, Darla, Buckwheat, cățelului Petey și restului găștii, căci ei sunt gata de noi năzbâtii. De data aceasta, grupul va face orice e nevoie pentru a salva brutăria bunicii lor...

    Regia: Alex Zamm
    1 0
    5.1
  • Madea's Witness Protection (2012)

    Matușa Madea în acțiune

    George Needleman a fost ani de-a randul directorul financiar al unei banci de investitii de pe Wall Street si a trait cu capul in nori, fara sa-i pese prea mult de familie sau de afaceri. Se trezeste brusc cand afla ca afacerea e sustinuta de mafie.

    Regia: Tyler Perry
    5 1
    4.9
  • Call Me Mrs. Miracle (2010)

    Miracol în Manhattan

    Regia: Michael M. Scott
    5 1
    6.8
  • Mrs. Miracle (2009)

    Miracol de Crăciun

    Regia: Michael M. Scott
    2 0
    6.7
  • Play the Game (2009)

    Jocul iubirii

    Un tanar aratos care are succes cu femeile incearca sa il invete pe bunicul lui toate punctele cheie intr-o relatie cu o femeie. Cand vine vorba de bagat in seama cu femeile, David stie toate trucurile.

    Regia: Marc Fienberg
    3 0
    6.3
  • Aliens in the Attic (2009)

    Extratereștrii din mansardă

    Pntru familia Pearson urmează o vacanță uimitoare. Ajunși la destinație, își dau seama că nu sunt singurii locatari ai vilei, căci un extraterestru simpatic a pus stăpânire pe ea.

    Regia: John Schultz
    7 0
    5.4
  • I-See-You.com (2006)

    Te văd

    Un baiat de 17 ani isi cumpara o camera si descarca materialele realizate pe I-see-you.com. Banii incep sa vina cu gramada in timp ce siteul devine hit major. Toata lumea pare ca se distreaza pana cand... totul se destrama.

    Regia: Eric Steven Stahl
    4 0
    5.4
  • Grandma's Boy (2006)

    Baiatu' lu' bunica

    La 35 de ani, Alex este un fanatic al jocurilor video. Renunta la o cariera de contabil pentru slujba visurilor sale: tester de jocuri video. Dar veniturile sunt modeste, iar Alex isi inghite mandria si se muta la bunica lui, Lily.

    Regia: Nicholaus Goossen
    6 1
    6.9
  • My Giant (1998)

    Gigantul meu

    Sammy (Billy Crystal) e un impresar de mâna a doua care pune pe primul plan cariera, în detrimentul soției. Sammy preferă să plece în România. Aici Sammy îl descoperă pe Max (Gheorghe Mureșan), un uriaș de aproape doi metri jumătate

    Regia: Michael Lehmann
    0 0
    5.0
  • Ghinionul il poarta pe Timmy in Thorn Valley, unde este tratat ca un sclav, dar dupa ce intalneste o domnisoara soarece, pleaca intr-o aventura cu pericole pe care nu si le-a inchipuit niciodata.

    Regia: Dick Sebast
    2 0
    3.3
  • Everybody Loves Raymond (1996)

    Dragul de Raymond

    Ray Baron, un jurnalist de sport, locuieşte cu soţia, fiica de 12 ani, şi gemenii de 8 ani, în Long Island. Viaţa lor ar decurge fără probleme dacă părinţii lui Ray, care locuiesc peste drum, nu s-ar amesteca tot timpul în treburi care nu-i privesc

    Scenariul: Philip Rosenthal
    71 2
    7.3
  • Honeymoon Academy (1990)

    La bine și la rău

    Credeau că știu totul unul despre celălalt, dar află că nu știau nici măcar cine sunt cu adevărat. Proaspăt căsătoriți, doi soți pleacă în luna de miere care le rezervă o mulțime de surprize neașteptate.

    Regia: Gene Quintano
    0 0
    4.9
  • A Mom for Christmas (1990)

    O mamă de Crăciun

    Jessica Slocum este o fată a cărei mamă a murit pe când ea avea numai trei ani. Înainte de Crăciun, fata dă peste o fântână a dorințelor într-un magazin și își pune cea mai mare dorință a ei: să aibă o mamă de Crăciun.

    Regia: George T. Miller
    4 0
    6.5
  • National Lampoon's Christmas Vacation (1989)

    Un Crăciun de neuitat

    A venit Craciunul si familia Griswold incepe pregatirile pentru marea sarbatoare. Din pacate, viata nu decurge nici in aceasta perioada a anului, conform planului facut de Clark, sotia lui, Ellen si a celor doi copii ai lor.

    Regia: Jeremiah S. Chechik
    46 2
    7.5