Filmele și serialele cu Duncan Fraser

  • Duncan Fraser

    Duncan Fraser

  • Buddy Games (2019)

    După ce șase prieteni de-o viață se ceartă și nu se mai văd timp de cinci ani, Bob (Duhamel), cunoscut și ca „The Bobfather”, își reunește prietenii pentru The Buddy Games, o competiție nebunească de provocări fizice și mintale absurde.

    Regia: Josh Duhamel
    7 0
    4.8
  • Shattered (2010)

    Scindat

    Scenariul: Rick Drew
    2 0
    6.3
  • The Lost Treasure of the Grand Canyon (2008)

    Comorile pierdute din Marele Canion

    Regia: Farhad Mann
    2 0
    3.6
  • The Exorcism of Emily Rose (2005)

    Un caz de exorcizare

    Emily își începe studiile universitare departe de casă. Într-o noapte, singură în dormitor, are prima transă terifiantă. Pe măsură ce atacurile devin mai dese și mai brutale, Emily, o catolică practicantă, hotărăște să apeleze la o exorcizare.

    Regia: Scott Derrickson
    11 2
    6.7
  • Ben Hur (2003)

    Regia: William R. Kowalchuk Jr.
    0 0
    6.9
  • The Hitcher II: I've Been Waiting (2003)

    Autostopistul II - Te-am așteptat

    Încă bântuit de evenimentele oribile din trecut, Jim se întoarce pentru a-si înfrunta demonii. Alături de prietena sa, Maggie, el străbate din nou drumul dezolant din vestul Texasului. Îl vor întâlni pe criminalul psihopat

    Regia: Louis Morneau
    3 0
    4.3
  • Snow Queen (2002)

    Crăiasa zăpezii

    Gerda se îndrăgostește de Kai. Într-o noapte, când un viscol lovește zona, sosește o femeie misterioasă, îmbrăcată în blănuri albe. A doua zi, Kai nu mai e. Astfel începe călătoria înspăimântătoare a Gerdei, care pornește în căutarea iubitului ei.

    5 0
    6.5
  • K-9: P.I. (2002)

    K-9: Câinele detectiv

    Thomas Dooley (James Belushi) si partenerul sau patruped Jerry Lee s-au intors sa lupte impotriva infractorilor. Pe Dooley il mai despart de pensionare doar citeva ore cind e implicat, fara sa vrea, intr-un jaf armat.

    Regia: Richard J. Lewis
    18 0
    5.7
  • Wrongfully Accused (1998)

    Prea-nevinovatul

    Comedia Wrongfully Acused il are în rol principal pe Leslie Nielson. Personajul sau e Ryan Harrisson, violonist. El merge la bogatasul Hibbing Goodhue, a carui sotie - Lauren - începe sa se apropie mai mult decat trebuie de el.

    Regia: Pat Proft
    52 0
    6.0
  • Alaska (1996)

    Filmul este ceea ce se poate numi o drama clasica de familie. Dupa sase luni de la moartea sotiei sale, Jake Barnes (Dirk Benedict) incearca sa lase in urma durerosul trecut si se muta cu cei doi copii ai sai intr-un satuc retras din Alaska....

    Regia: Fraser Clarke Heston
    10 0
    5.7
  • Unforgettable (1996)

    Tenebrele morții

    Doctorul Krane (Ray Liotta), un cunoscut doctor legist, este eliberat, din lipsa de probe, dupa ce a fost arestat ca suspect, ca urmare a mortii sotiei sale. Urmarit de obsesia mortii sotiei sale, el decide sa intreprinda o ancheta pe cont propriu.

    Regia: John Dahl
    9 0
    6.0
  • Regia: Fred Walton
    4 0
    6.1
  • Needful Things (1993)

    Suflete de vanzare

    La Castle Rock, un targ linistit de munte, viata se scurge pasnic, pana in clipa in care in orasel isi face aparitia Leland, un anticar misterios. El are o metoda insolita de a-si comercializa marfa, cerandu-le clientilor sai, ca parte din pretul...

    Regia: Fraser Clarke Heston
    18 2
    6.2
  • Mystery Date (1991)

    Întâlnire misterioasă

    Tom visează la o întâlnire cu blonda de vizavi. Norocul îi surâde când fratele lui îi împrumută maşina şi nişte bani pentru a putea s-o scoată pe fată în oraş. Ceea ce trebuia să fie o noapte frumoasă, se transformă, însă, într-una de coşmar.

    Regia: Jonathan Wacks
    6 0
    6.0
  • Omen IV: The Awakening (1991)

    Omen IV: Desteptarea

    Damien Thorn este mort, dar profetia sa renaste intr-o fetita misterioasa, Delia, copilul adoptat de un cuplu de avocati, Gene si Karen York. In momentul in care Karen realizeaza faptul ca fiica sa s-a nascut in circumstante ciudate, angajeaza un...

    Regia: Jorge Montesi, Dominique Othenin-Girard
    4 0
    3.9