Filmele și serialele cu Dylan Walsh

  • Dylan Walsh

    Dylan Walsh

    60 de ani
    Data nașterii: 17.11.1963
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Superman & Lois (2021)

    Superman și Lois

    Tyler Hoechlin și Elizabeth Tulloch sunt cel mai faimos supererou și cea mai faimoasă jurnalistă din benzile desenate. Ei se confruntă cu stresul și complexitățile care vin la pachet cu a fi părinți care lucrează în societatea de azi.

    Scenariul: Greg Berlanti, Todd Helbing
    201 6
    7.8
  • JL Family Ranch (2020)

    Ferma familiei Landsburg

    In timp ce John și familia lui pregătesc ferma pentru deschiderea noului bed&breakfast, o propunere surpriză pune planurile pentru nunta Rebeccăi în centrul atenției, iar planificatoarea de nunți Claudia Dupree pune ochii pe patriarhul familiei.

    Regia: Sean McNamara
    2 1
    5.8
  • Agenții Will Chase și Frankie Trowbridge trebuie să găsească resorturile necesare să lucreze împreună pentru a salva lumea, și, ocazional, unul pe celălalt, în timp ce cutreieră căile încurcate ale prieteniei, romantismului și birocrației.

    Scenariul: David Hemingson
    121 5
    7.1
  • Life Sentence (2018)

    Scenariul: Erin Cardillo, Richard Keith
    20 3
    6.5
  • Unforgettable (2011)

    De neuitat

    Serialul Memorie perfectă o prezintă pe Poppy Montgomery în rolul misterioasei Carrie Wells, o fostă polițistă ce suferă de o afecțiune rar întâlnită care face ca memoria ei să funcționeze fără cusur.

    Scenariul: John Bellucci, Ed Redlich
    47 1
    6.8
  • Secretariat (2010)

    Bazat pe o remarcabilă poveste adevărată, "Secretariat" relatează călătoria spectaculoasă a câştigătorului Triplei Coroane din 1973.

    Regia: Randall Wallace
    14 0
    7.2
  • The Stepfather (2009)

    Tatăl vitreg

    Un tip aparent normal vrea familia perfecta, dar cand noua sa sotie si noul sau fiu vitreg nu se potrivesc tiparului el planuieste sa ii elimine si sa treaca la urmatoarea "familie".

    Regia: Nelson McCormick
    10 1
    5.6
  • Just Add Water (2008)

    Doar adaugă apă

    O comedie romantica neobisnuita despre un barbat simplu, Ray Tuckby, care nu mai asteapta nimic de la viata. Dupa ce se intalneste intamplator cu un strain, care il incurajeaza sa creada ca viata poate fi frumoasa, Ray incepe sa viseze din nou. Va...

    Regia: Hart Bochner
    2 0
    5.6
  • The Lake House (2006)

    Casa de lângă lac

    O doctorita care a locuit o data intr-o casa de langa un lac incepe o corespondenta romantica cu primul proprietar al casei. Cand insa descopera ca traiesc in doi ani diferiti (2004 si 2006), cei doi pornesc intr-o cautare pentru a dezlega misterul.

    Regia: Alejandro Agresti
    39 2
    6.8
  • Nip/Tuck (2003)

    Prietenie pe muchie de cuțit

    Sean McNamara si Christian Troy sunt prieteni de o viata si parteneri de afaceri de ani buni. Cei doi barbati conduc impreuna o clinica de chirurgie plastica din Florida, iar succesul firmei se datoreaza amandurora. Christian este un barbat care...

    Scenariul: Ryan Murphy
    8 1
    7.7
  • Blood Work (2002)

    Legătură de sânge

    Inca nerecuperat pe de-a intregul dupa un transplant de inima, un psiholog al FBI-ului iesit la pensie, trebuie sa se intoarca "pe teren" atunci cand analiza propriului sange ii ofera noi dovezi care pot ajuta la prinderea unui criminal in serie.

    Regia: Clint Eastwood
    23 0
    6.4
  • Jet Boy (2001)

    Regia: Dave Schultz
    2 0
    7.1
  • The Almost Perfect Bank Robbery (1997)

    Un jaf aproape perfect

    Regia: David Burton Morris
    1 0
    5.0
  • Congo (1995)

    Un director megaloman își trimite fiul în Africa, în căutarea unei mine de diamante suficient de mari și pure pentru a pune în funcțiune un puternic și sofisticat aparat cu laser.

    Regia: Frank Marshall
    13 1
    5.3
  • Nobody's Fool (1994)

    Prostul nimănui

    In Nobody's Fool, Paul Newman interpreteaza rolul unui betiv inveterat, genul de om liber si detasat de responsabilitatile vietii. Eroul filmului este angajatul unui constructor local, care flirteaza ocazional cu sotia acestuia si locuieste cu...

    Regia: Robert Benton
    22 0
    7.3