Filmele și serialele cu Elisabeth Shue

 • Elisabeth Shue

  Elisabeth Shue

  58 de ani
  Data nașterii: 06.10.1963
  Locul nașterii: Wilmington, Delaware, USA
 • On the Verge (2021)

  Scenariul: Julie Delpy
  1 1
  6.5
 • Greyhound (2019)

  Greyhound: Bătălie în Atlantic

  În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un comandant al Marinei SUA trebuie să conducă un convoi aliat in timp ce este urmărit de un grup de submarine germane.

  Regia: Aaron Schneider
  248 15
  7.0
 • Death Wish (2018)

  Death wish - Răzbunarea

  Death Wish este inspirat din seria cu același nume ce l-a avut ca protagonist pe Charles Branson, arhitect și fost militar, transformat într-un justițiar al New York-ului după ce familia îi este distrusă de un grup de infractori violenți.

  Regia: Eli Roth
  312 31
  6.3
 • Battle of the Sexes (2017)

  Bătălia sexelor

  La începutul revoluţiei sexuale, meciul de tenis dintre campioana Billie Jean King şi fostul campion Bobby Riggs a fost supranumit "Bătălia sexelor" şi a devenit cel mai urmărit program sportiv, atingând 90 de milioane de telespectatori.

  Regia: Jonathan Dayton, Valerie Faris
  53 5
  6.7
 • Rick, de 16 ani, este îndrăgostit până peste urechi de Nina (Selena Gomez). Atunci când Rick află despre desparțirea Ninei de fostul său prieten, pune un pariu cu prietenul său, Karlis, că va ajunge în patul Ninei.

  Regia: Tim Garrick
  8 1
  4.4
 • Chasing Mavericks (2012)

  Valul perfect

  Inspirat din evenimente petrecute în realitate, filmul spune povestea unui tânăr care ajunge în California de Nord în urmărirea celui mai periculos val de surf. O legendă locală îl ia sub aripa sa. Va câștiga tânărul lupta cu valurile?

  Regia: Michael Apted, Curtis Hanson
  3 1
  7.1
 • House at the End of the Street (2012)

  Casa de la capătul străzii

  O mamă și fiica sa se mută într-un nou oraș, unde ajung să locuiască lângă o casă în care o tânără și-a ucis părinții. Când fiica sa se împrietenește cu singurul supravietuițor al familiei vecine, ea află că povestea este departe de a se fi sfârșit.

  Regia: Mark Tonderai
  6 2
  5.6
 • Hope Springs (2012)

  Terapie de cuplu

  După un mariaj de trei decenii, Maeve și Arnold apelează la consilierul marital Bernie Field pentru a se hotărî dacă mai rămân sau nu împreună. Pe parcursul unui singur weekend, cei doi soți își vor decide întreg viitorul

  Regia: David Frankel
  8 1
  6.3
 • Piranha 3D (2010)

  După ce un seism subacvatic eliberează o mulţime de peşti piranha hămesiţi, un grup de turişti se trezeşte într-un pericol de moarte pe malul lacului Victoria. Eroina interpretată de Elizabeth Shue va trebui să lupte de una singură

  8 1
  5.4
 • Don McKay (2009)

  Don McKay, care plecase din orasul natal in urma unei tragedii, bate la usa lui Sonny dupa 25 de absenta, femeia fiind pe moarte. Intoarcerea ii aduce insa lui Don o serie de surprize uluitoare.

  0 0
  5.8
 • Hamlet 2 (2008)

  Nu prea avem cum s-o spunem sa sune frumos: Dana Marschz este un tip grozav, dar fara prea mari realizari. Punctul forte din cariera sa de actor a fost o reclama la medicamente impotriva herpesului, iar noua sa cariera, cea de profesor de drama la...

  2 0
  6.3
 • Gracie (2007)

  O adolescenta duce o lupta anevoioasa incercand sa le dea femeilor posiblitatea sa participe la competitiile de fotbal.

  Regia: Davis Guggenheim
  2 0
  6.2
 • First Born (2007)

  Întâiul născut

  Elisabeth Shue interpreteaza rolul Laurei, o dansatoare a carei viata se schimba radical in momentul in care descopera ca este insarcinata. In asteptarea primului lor copil, Laura si sotul ei Steven se muta intr-o locuinta spatioasa de la suburbia...

  Regia: Isaac Webb
  0 0
  4.8
 • Dreamer: Inspired by a True Story (2005)

  A doua șansă

  Ben (Kurt Russell) a fost candva un mare crescator de cai. Sonya a fost o iapa superba al carei viitor promitator pe pistele de curse s-a frant atunci cand si-a rupt un picior. Sonya ii este data lui Ben ca o plata compensatorie pentru concedierea sa

  Regia: John Gatins
  9 0
  6.8
 • Hide and Seek (2005)

  De-a v-ați ascunselea

  Cand lui David Callaway (Robert De Niro) ii moare sotia, el decide sa se mute impreuna cu fetita sa Emily (Dakota Fanning) in alt oras. In acest oras, Emily isi face un prieten imaginar, care - surprinzator - le pune viata in pericol!

  Regia: John Polson
  20 2
  6.0