Filmele și serialele cu Elizabeth Banks

  • Elizabeth Banks

    Elizabeth Banks

    50 de ani
    Data nașterii: 10.02.1974
    Locul nașterii: Pittsfield, Massachusetts, USA
  • Migration (2023)

    Marea migrație

    Familia Mallard se află într-o perioadă de criză. În timp ce tatăl Mack e interesat să-și țină familia în siguranță și e mulțumit să rămână pentru totdeauna pe iazul lor liniștit din New England, mama Pam este nerăbdătoare să le arate copiilor...

    Regia: Benjamin Renner, Guylo Homsy
    19 1
    6.7
  • Call Jane (2022)

    Rețeaua Jane

    Regia: Phyllis Nagy
    20 2
    6.4
  • Mrs. America (2020)

    Serialul spune povestea adevărată a mișcării de ratificare a amendamentului drepturilor egale și a reacției neașteptate a lui Phyllis Schlafly (Cate Blanchett), o regină a frumuseții devenită conservatoare.

    Scenariul: Dahvi Waller
    22 1
    7.9
  • Charlie's Angels (2019)

    Îngerii lui Charlie

    În viziunea îndrăzneaţă a regizoarei Elizabeth Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska sunt cei trei îngeri neînfricaţi care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenţie de securitate s-a extins în toată lumea.

    Regia: Elizabeth Banks
    134 25
    5.0
  • Brightburn (2019)

    Focul viu

    Ce-ar fi dacă un copil din altă lume ar ateriza pe Pământ și în loc să devină un erou al umanității s-ar dovedi a fi ceva de-a dreptul sinistru?

    Regia: David Yarovesky
    79 16
    6.1
  • The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

    Marea aventură Lego 2

    Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetățenii întâmpină acum o nouă amenințare: Lego Duplo, invadatorii din spațiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui.

    Regia: Mike Mitchell
    10 2
    6.5
  • The Happytime Murders (2018)

    Cine trage sforile?

    După ce membrii echipei de păpuși a unui serial pentru copii al anilor '80 încep să fie uciși, unul câte unul, cazul este preluat de un ofițer L.A.P.D. căzut în dizgrație și devenit detectiv particular.

    Regia: Brian Henson
    10 2
    5.5
  • Pitch Perfect 3 (2017)

    Tonul perfect 3: Ultima strigare

    Pitch Perfect 3 (2017) urmărește noile aventuri ale trupei după absolvirea colegiului și dificultățile cu care The Bellas se confruntă în lumea reală.

    Regia: Trish Sie
    32 2
    5.8
  • Power Rangers (2017)

    Gardienii puterii

    Un grup de liceeni cărora li se conferă superputeri unice își valorifică abilitățile ca să salveze lumea.

    Regia: Dean Israelite
    168 42
    5.9
  • The Details (2016)

    Detaliile

    The Details este o dramedie despre problemele unui cuplu căsătorit care se luptă cu infidelitatea şi în care ideea de divorţ devine, cel puţin aparent, cea mai bună soluţie. Ca şi cum n-ar fi de ajuns problemele pe care le au deja, în curtea lor...

    Regia: Jacob Aaron Estes
    3 0
    6.1
  • The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)

    Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a

    În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reședința președintelui Snow. Numai moartea acestuia va sfârși tirania în Panem, așa că un commando condus de Katniss are ca țintă capturarea inamicului lor de moarte

    Regia: Francis Lawrence
    92 2
    6.5
  • Love & Mercy (2014)

    Despre muzică și alți demoni

    Viața singuraticului compozitor și muzician al formației Beach Boys, Brian Wilson, de la succesele sale cu albume pop orchestrale extrem de influente la căderea nervoasă și întâlnirea ulterioară cu terapeutul controversat Dr. Eugene Landy

    Regia: Bill Pohlad
    6 0
    7.4
  • The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)

    Jocurile foamei: Revolta - partea 1

    Katniss privește cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge pentru totdeauna tirania din Panem și devine simbolul Rezistenței. Ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

    Regia: Francis Lawrence
    84 2
    6.6
  • The Lego Movie (2014)

    Marea aventură Lego

    Emmet, un tip obișnuit, ajunge în centrul atenției după ce primește, accidental, titlurile de PERSOANĂ EXTRAORDINARĂ și SALVATORUL PLANETEI. Așa ajunge în compania unor curajoși cu care pornește într-o călătorie pentru a opri distrugerea omenirii.

    Regia: Phil Lord, Christopher Miller
    8 2
    7.7
  • Walk of Shame (2014)

    Drumul rușinii

    În urma unei aventuri de o noapte cu un străin fermecător, o reporteră se trezește a doua zi dimineață fără telefon, mașină sau bani – cu 8 ore înainte de cel mai important interviu din cariera ei.

    Regia: Steven Brill
    25 0
    6.0