Filmele și serialele cu Embeth Davidtz

  • Embeth Davidtz

    Embeth Davidtz

    58 de ani
    Data nașterii: 11.08.1965
    Locul nașterii: Lafayette, Indiana, USA
  • Retribution (2023)

    Represalii: Cursa Morții

    Remake al filmului spaniol El desconocido din 2015, Retribution, în regia lui Nimród Antal, spune povestea lui Matt Truner (Liam Neeson), un director din domeniul bancar care, în timp ce își duce copiii la școală, primește prin telefon o...

    Regia: Nimród Antal
    128 15
    5.3
  • Not Okay (2022)

    Regia: Quinn Shephard
    24 4
    6.1
  • Old (2021)

    Old: Prizonierii timpului

    O familie vine în vacanță pe o plajă izolată și descoperă cu groază că aceasta are puterea de a grăbi îmbătrânirea, reducându-le durata de viață la o singură zi.

    Regia: M. Night Shyamalan
    105 19
    5.8
  • The Secret Life of Marilyn Monroe (2015)

    Viața secretă a lui Marilyn Monroe

    Kelli Garner o interpretează pe legendara Marilyn Monroe în acest film în două părți care dezvăluie multe secrete. Susan Sarandon o interpretează pe Gladys, mama lui Marilyn, care a fost cel mai mare secret al vedetei.

    5 0
    6.8
  • The Amazing Spider-Man 2 (2014)

    Uimitorul Om-Păianjen 2

    La un an de la lupta sa cu Șopârla, Peter Parker are o viață plină pe care și-o împarte între eliminarea infractorilor și timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen.

    Regia: Marc Webb
    76 2
    6.6
  • Paranoia (2013)

    Adam Cassidy (Liam Hemsworth) este un tânăr obişnuit care încearcă să promoveze în compania sa, Wyatt Corporation. Dar Adam face o greşeală, iar autoritarul său şef Nicholas Wyatt (Gary Oldman) îl şantajează ca să-l spioneze pe marele său rival.

    Regia: Robert Luketic
    10 1
    5.6
  • Europa Report (2013)

    Misiunea Europa

    În zilele noastre, o misiune de cercetare se îndreaptă spre Europa, una din lunile lui Jupiter, pentru a investiga posibilitatea existenței vieții extraterestre în sistemul solar.

    Regia: Sebastián Cordero
    27 4
    6.4
  • The Amazing Spider-Man (2012)

    Uimitorul Om-Păianjen

    Cu un nou interpret (britanicul Andrew Garfield), aventurile popularului supererou o iau de la început: îl vom vedea pe Peter din nou la liceu, chinuindu-se să-și stăpănească super-puterile și să-i țină piept periculosului său oponent, Șopârla.

    Regia: Marc Webb
    78 2
    6.9
  • Winged Creatures (2008)

    Creaturi cu aripi

    Povestea unui grup de necunoscuti ale caror vieti se schimba formand o prietenie unica in urma supravietuirii unui atac armat la un restaurant din Los Angeles.

    Regia: Rowan Woods
    1 0
    5.6
  • In Treatment (2008)

    Un psihoterapeut pune la indoiala abilitatile sale iar ajutorul vine in momentul in care se reuneste cu cu fostul sau terapeut, cu care nu s-a mai vazut de 10 ani.

    Scenariul: Rodrigo García, Nir Bergman, Hagai Levi
    5 0
    8.3
  • Fracture (2007)

    Fractura

    Cand un meticulos inginer structural este declarat nevinovat de incercarea de a-si ucide sotia, tanarul procuror care-l acuza crede ca verdictul este incorect. Vrand sa afle cu orice pret adevarul, procurorul incepe o investigatie pe cont propriu.

    Regia: Gregory Hoblit
    38 2
    7.2
  • Junebug (2005)

    Gândăcelul

    Madeleine, proprietara unei galerii de arta din Chicago, e curtata de George, un seducator enigmatic, ceva mai tanar decat ea. La cateva luni dupa casatoria lor, Madeleine trebuie sa plece in orasul de origine al sotului ei, pentru a se intalni cu...

    Regia: Phil Morrison
    2 0
    6.9
  • The Emperor's Club (2002)

    Clubul împăraților

    Lumea unui profesor de literatură este zguduită când Sedgewick intră în sala lui de curs. Ceea ce începe ca o bătălie a orgoliilor deschide treptat drumul spre o relaţie profesor-elev foarte apropiată, rezultatul fiind o adevărată lecţie de viaţă.

    Regia: Michael Hoffman
    6 1
    6.9
  • The Hole (2001)

    Liz, elevă a unui cunoscut liceu britanic, este indragostită de Mike Steel, fiul unui celebru star rock american. Aflând că acesta tocmai s-a despărțit de prietena sa Amber, concepe un plan pentru a fi împreună cu Mike pe parcursul unui week-end.

    Regia: Nick Hamm
    6 1
    6.2
  • Thir13en Ghosts (2001)

    Casa celor 13 fantome

    Atunci cand milionarul Cyrus Kriticos moare, el lasa mostenire averea sa nepotului acestuia, Arthur si familiei lui. Ceea ce nu stie Arthur, este ca in casa realizata in intregime din sticla salasluiesc fantome malefice.

    Regia: Steve Beck
    12 2
    5.6