Filmele cu Emilio Estevez

  • Emilio Estevez

    Emilio Estevez

    61 de ani
    Data nașterii: 12.05.1962
    Locul nașterii: Staten Island, New York, USA
  • The Public (2018)

    Publicul

    După sosirea bruscă a unui val rece, Biblioteca Publică din Cincinnati devine un refugiu pentru mulți oameni săraci sau fără adăpost. Acest lucru nu este singurul aici apar mici probleme de conviețuire în cadrul comunității. Ocupanții bibliotecii...

    Regia: Emilio Estevez
    4 0
    6.6
  • Dear Dracula (2012)

    Nedorind să aștepte până la Crăciun ca să îi poată scrie Moșului, Sam hotărăște să îi scrie în schimb lui Dracula de Halloween. Spre marea sa surpriză, Dracula îi răspunde în persoană, apărând la ușa lui și întorcându-i viața cu susul în jos.

    Regia: Chad Van De Keere
    0 0
    5.3
  • The Way (2010)

    Calea

    Un tată american călătorește în Franța pentru a recupera trupul fiului său înstrăinat care a murit în timp ce călătorea "El Camino de Santiago", din Franța la Santiago de Compostela (Spania).

    Regia: Emilio Estevez
    9 0
    7.3
  • Bobby (2006)

    Filmul "Bobby" prezintă povestea asasinării senatorului Robert F. Kennedy, pe 5 iunie 1968, focalizându-se asupra celor 22 de persoane prezente în acel moment în hotelul Ambassador, locul crimei

    Regia: Emilio Estevez
    11 0
    7.0
  • Dollar for the Dead (1998)

    Pistolarul și comoara

    Un pistolar foarte rapid (Emilio Estevez) fuge dupa ce a comis o crima si ajunge in compania unui fost soldat confederat, care stie unde se afla ascunsa o mare cantitate de aur. Din pacate, cei doi nu se pot concentra asupra gasirii comorii.

    Regia: Gene Quintano
    5 0
    5.2
  • D3: The Mighty Ducks (1996)

    Echipa de hochei 3

    Regia: Rob Lieberman
    2 0
    5.5
  • D2: The Mighty Ducks (1994)

    Echipa de Hochei

    Regia: Sam Weisman
    1 0
    6.1
  • Another Stakeout (1993)

    Din nou la pândă

    Politistii Chris si Bill primesc o noua misiune: urmarirea locatarilor unei vile de pe malul unui lac, unde se presupune ca se ascunde o martora importanta, disparuta in timpul unei lupte intre politie si o banda de mafioti.

    Regia: John Badham
    6 0
    5.6
  • Loaded Weapon 1 (1993)

    Alarmă de gradul -1

    Un deteciv din LA este ucis pentru ca are un microfilm cu reteta pentru prajituri cu cocaina. O parodie dupa „Lethal Weapon”, unde un cuplu de detectivi incearca sa opreasca dezastrul.

    Regia: Gene Quintano
    21 1
    6.2
  • Judgment Night (1993)

    Noaptea judecății

    Regia: Stephen Hopkins
    15 1
    6.6
  • The Mighty Ducks (1992)

    Băieții de la Mighty Ducks

    După ce s-a rănit la genunchi într-un incident sportiv, Gordon Bombay se întoarce acasă, devenind antrenorul echipei naţionale de hochei a Statelor Unite, The Ducks. Va putea câştiga meciul final cu jucătorii din îngheţata Islandă?

    Regia: Stephen Herek
    10 0
    6.6
  • Freejack (1992)

    Lansat pe pista ca si alta data cu acceleratia la podea, pilotul de curse Alex nu poate evita un accident in urma caruia se rastoarna la peste 250 km/ora. Dar in loc sa moara, e proiectat instantaneu in viitor...

    Regia: Geoff Murphy
    11 2
    5.4
  • Young Guns II (1990)

    Tinerii pistolari

    Billy The Kid si banda lui sunt urmariti de reprezentantii legii. La un moment dat, doi dintre tovarasii lui sunt prinsi, iar el trebuie sa-i salveze. Scapa cu totii si o pornesc spre sud, spre Mexic.

    Regia: Geoff Murphy
    22 0
    6.5
  • Men at Work (1990)

    Bărbați la muncă

    Carl si Jones sunt doi tineri care lucreaza ca gunoieri. Dupa ce Carl e martor la o crima, cei doi incearca sa rezolve pe cont propriu cazul.

    Regia: Emilio Estevez
    14 0
    5.9
  • Never on Tuesday (1988)

    Jocul întâmplării

    Matt si Eddie, doi tineri dintr-un orasel obscur american, pornesc catre ispititoarea Californie, sperand ca vor avea parte de aventura vietii lor. Iar aceasta va incepe mai repede decat credeau, caci, intr-un moment de neatentie, masina baietilor...

    Regia: Adam Rifkin
    0 0
    4.5