Filmele și serialele cu Eric Bana

  • Eric Bana

    Eric Bana

    55 de ani
    Data nașterii: 09.08.1968
    Locul nașterii: Melbourne, Australia
  • Chip și Dale trăiesc în Los Angeles, printre oameni și personaje animate, dar viețile lor s-au schimbat. Serialul lor TV de succes a fost anulat în urmă cu mulți ani, iar cei doi vechi prieteni s-au despărțit. Dar, când un fost membru al...

    Regia: Akiva Schaffer
    17 2
    7.0
  • Back to the Outback (2021)

    Destinația: acasă!

    Obosit să fie închis într-o casă de reptile în care oamenii se uită cu privirea la ei ca niște monștri, un grup zdrenț de cele mai mortale creaturi din Australia plănuiește o evadare de la grădina zoologică în Outback, un loc în care se vor...

    Regia: Harry Cripps, Clare Knight
    5 1
    6.5
  • The Dry (2020)

    Seceta

    Aaron Falk revine în secetosul său oraș natal pentru a participa la o înmormântare. Dar revenirea lui deschide o rană veche de decenii - moartea violentă neelucidată a unei adolescente.

    Regia: Robert Connolly
    75 6
    6.9
  • Dirty John (2018)

    Eroina este Debra (Connie Britton), o femeie trecută de prima tinerețe care se îndrăgostește până peste cap de chipeșul doctor John (Eric Bana). Doar că în curând interesele obscure ale acestuia vor pune în pericol viața Debrei și a celor dragi ei.

    Scenariul: Alexandra Cunningham
    10 1
    7.3
  • The Forgiven (2018)

    Regia: Roland Joffé
    20 6
    6.0
  • King Arthur: Legend of the Sword (2017)

    King Arthur: Legenda sabiei

    Bedivere (Idris Elba), unul dintre apropiații tatălui lui Arthur, devine mentorul băiatului și îl pregătește pentru a deveni un excelent luptător.

    Regia: Guy Ritchie
    403 58
    6.7
  • Regia: Jim Sheridan
    51 8
    6.7
  • Special Correspondents (2016)

    Corespondenți speciali

    Frank Bonneville este un jurnalist de radio din New York care caută să-și reînnoiască cariera. Pentru a-și salva locul de muncă, se preface că merge în zona de criză din Ecuador și se raportează direct din front. Dar realitatea este că el stă...

    Regia: Ricky Gervais
    7 0
    5.9
  • The Finest Hours (2016)

    Furtună Extremă

    Paza de Coastă face o încercare îndrăzneață de salvare în largul coastei Cape Cod, după ce două tancuri petroliere sunt distruse în timpul unui viscol în 1952.

    Regia: Craig Gillespie
    51 5
    6.7
  • Deliver Us from Evil (2014)

    ...și ne izbăvește de Cel Rău...

    Detectivul din New York Sarchie (Eric Bana) are parte de propriile-i probleme, dar viaţa i se dă peste cap când începe să investigheze o serie de crime pe cât de oribile, pe atât de inexplicabile. Detectivul face echipă cu un preot neconvenţional.

    Regia: Scott Derrickson
    22 1
    6.2
  • Lone Survivor (2013)

    Supraviețuitorul

    Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eșuat în mod tragic, Lone Survivor îi are în centru pe Luttrell și pe echipa sa, surprinși de o ambuscadă a talibanilor în Afganistan, în 2005

    Regia: Peter Berg
    92 4
    7.5
  • Closed Circuit (2013)

    Conspirația

    Thrillerul internațional îi are în centrul atenției pe Martin (Eric Bana) și Claudia (Rebecca Hall), doi foști iubiți care ajung să fie cei avocați ai apărării într-un proces intentat unui terorist.

    Regia: John Crowley
    16 1
    6.2
  • Deadfall (2012)

    Furtuna de Zapada

    Doi frați înfruntă cu mult curaj o furtună de zăpadă pentru a scăpa de poliţiştii care sunt pe urmele lor. Cei doi sunt puşi pe fugă după ce un jaf plănuit la un cazino nu a mers tocmai cum trebuia

    Regia: Stefan Ruzowitzky
    17 1
    6.2
  • Hanna (2011)

    Hanna e antrenată de tatăl ei, fost ofițer CIA, să devină o mașină de ucis. Crescută în pustietate, Hanna n-are idee de preocupările unei fete de 14 ani, ci este mai pricepută la mânuirea cuțitului, a explozibililor și-a oricărei unelte letale.

    Regia: Joe Wright
    73 9
    6.7
  • Funny People (2009)

    Tipi simpatici

    Tipi simpatici este povestea lui George (Adam Sandler), un comic de succes, care, in momentul in care afla ca sufera de o boala care ii lasa mai putin de un an de trait, decide ca e cazul sa isi puna in ordine viata.

    Regia: Judd Apatow
    9 2
    6.3