Filmele și serialele cu Eric Dane

 • Eric Dane

  Eric Dane

  50 de ani
  Data nașterii: 09.11.1972
  Locul nașterii: San Francisco, California, USA
 • Little Dixie (2023)

  Regia: John Swab
  54 14
  4.9
 • American Carnage (2022)

  Carnagiu american

  Regia: Diego Hallivis
  3 4
  5.0
 • Redeeming Love (2022)

  Iubire răscumpărată

  Bazat pe romanul semnat de Francine Rivers, Redeeming Love este povestea lui Angel, o frumoasă tânără femeie pe care viața a trădat-o. După ce a fost vândută încă de copilă pentru a se prostitua, va mai cunoaște Angel o dragoste care să-i vindece...

  Regia: D. J. Caruso
  39 8
  6.7
 • Euphoria (2019)

  Euforia

  Serialul urmărește un grup de elevi de liceu care dau piept cu dragostea și prietenia într-o lume a drogurilor, sexului, traumelor și social media. Protagonista serialului e actrița și cântăreața Zendaya.

  Scenariul: Sam Levinson
  64 10
  8.3
 • The Last Ship (2014)

  Ultima navă

  În misiune printre ghețurile de la Polul Nord, căpitanul Tom Chandler își va da seama curând de ce una dintre directive a fost lipsa oricărui contact cu restul lumii: un virus ucigător decimează sute de milioane de oameni pe glob.

  Scenariul: Hank Steinberg, Steven Kane
  509 11
  7.4
 • Burlesque (2010)

  Burlesque: Vis împlinit

  Burlesque este povestea lui Ali (Christina Aguilera), o tânără înzestrată cu o voce minunată, născută într-un orăşel mic, care se mută în Los Angeles pentru a-şi împlini visul de a ajunge o mare artistă.

  Regia: Steve Antin
  13 0
  6.4
 • Valentine's Day (2010)

  Ziua îndrăgostiților

  În preajma Zilei Îndrăgostiţilor, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc complexa limbă a dragostei, intersectându-se, alăturându-se şi despărţindu-se. Pelicula este adaptarea hollywoodiană a filmului britanic Love Actually.

  Regia: Garry Marshall
  12 0
  5.7
 • Marley & Me (2008)

  Eu și Marley

  John si Jennifer s-au casatorit de curand, dar nu vor sa intre prea repede in lumea responsabilitatilor familiale asa ca, in loc de un copil, au ales sa se ingrijeasca de un caine. Marley este un labrador adorabil.

  Regia: David Frankel
  28 0
  7.0
 • Open Water 2: Adrift (2006)

  În larg 2

  O croaziera pe un yacht luxos ia o intorsatura cumplita pentru un grup de fosti prieteni din liceu. Ei uita sa lase scara la apa, inainte de a sari in ocean pentru o partida de inot, si nu mai reusesc sa se catere inapoi la bord.

  Regia: Hans Horn
  7 1
  5.2
 • Helter Skelter (2004)

  Crime la-ntâmplare

  La sfarsitul anilor ‘60 Charlie Manson a innebunit America. Crimele facute de membrii Familiei in numele lui au declansat un fenomen in masa deopotriva periculos si inexplicabil. Iar filmul acesta se bazeaza pe evenimentele reale si ingrozitoare...

  Regia: John Gray
  4 2
  6.4