Filmele cu Estella Warren

  • Estella Warren

    Estella Warren

    45 de ani
    Data nașterii: 23.12.1978
    Locul nașterii: Peterborough, Ontario, Canada
  • Regia: Timothy Woodward Jr.
    16 1
    3.5
  • Nocturna (2015)

    In timp ce investigheaza cazul unui copil fugar, doi detectivi din New Orleans sunt implicați într-un conflict de secole între două facțiuni secrete de vampiri.

    Regia: Buz Alexander
    2 0
    3.5
  • Stranger Within (2013)

    Străina de lângă noi

    În urma unei traume, actrița Emily Moore și soțul ei psihiatru, pleaca in vacanta pe o insulă. Intr-o seară își face apariția o tânără disperată și în căutare de ajutor după ce prietenul ei a murit într-un accident.

    Regia: Adam Neutzsky-Wulff
    2 0
    3.7
  • See You in September (2010)

    Ne vedem în septembrie

    Lindsay e o femeie frumoasa care aparent le are pe toate, dar careia ii este profund frica să se angajeze înr-o relație. Când terapeutul ei ia o vacanță pentru toată luna august, ea se simte abandonata. Recurge la ajutorul celei mai bune prietene.

    Regia: Tamara Tunie
    3 1
    4.6
  • Beauty and the Beast (2010)

    Frumoasa și bestia

    Adaptare "fantasy" a nemuritoarei povești despre o superbă fată pe nume Belle (Estella Warren) și temuta Bestie din codru (Victor Parascos)

    Regia: David Lister
    2 1
    3.1
  • Blue Seduction (2009)

    Captiv in mrejele seductiei

    Regia: Timothy Bond
    2 0
    3.8
  • Lies and Crimes (2007)

    Lăcașul drogurilor

    O femeie se muta intr-o casa noua, dupa ce sotul ei (politist de profesie) a fost ucis. In curand, ea descopera ca tot oraselul este plin de traficanti de droguri si ca sotul ei facea afaceri murdare cu una din benzile de traficanti.

    Regia: Mario Philip Azzopardi
    2 0
    4.9
  • Pucked (2006)

    Regia: Arthur Hiller
    2 0
    4.0
  • Her Minor Thing (2005)

    Micul ei secret

    Viata unei femei de cariera, o viata profesionala de succes, o ia razna cand iubitul ei dezvaluie, din greseala, secretul vietii ei. Haosul incepe intr-un show de televiziune si se sfarseste... Un film cu replici inteligente si amuzante, despre...

    Regia: Charles Matthau
    1 0
    5.1
  • Trespassing (2004)

    Un absolvent ce isi pregateste lucrarea de diploma, in domeniul mitologiei, isi duce prietenii intr-o expeditie didactica pe o plantatie veche de la marginea zonei Big Easy...

    Regia: James Merendino
    1 0
    3.9
  • Pursued (2004)

    Oferta

    Ben Keats (Gil Bellows), presedintele companiei Image Systems, este o persoana nu numai foarte multumita de slujba pe care o are, dar si foarte loial companiei si mai ales lui Henry Westbrook, mentorul sau, cel care l-a invatat tot ceea ce stie....

    Regia: Kristoffer Tabori
    0 0
    5.2
  • The Cooler (2003)

    Ghinionistul

    Bernie Lootz (William H. Macy) este un ghinionist. Orice atinge se strică. Oricum, ghinionul său este singurul lucru pe care se bazează pentru a-și face meseria. Bernie Lootz este cea mai mare piază-rea din oraș.

    Regia: Wayne Kramer
    9 0
    6.9
  • Kangaroo Jack (2003)

    Cangurul Jack

    Doi prieteni din copilarie sunt prinsi fara scapare in mrejele mafiei si sunt obligati sa transporte 100.000 $ in Australia. Lucrurile o iau complet razna cand in scena apare un cangur... care le suteste banii.

    Regia: David McNally
    18 0
    4.5
  • Tangled (2001)

    Cerc vicios

    Jenny trebuie sa aleaga intre David, un baiat linistit si cumsecade si Alan, un aventurier salbatic si infidel... David trebuie sa aleaga intre prietenie si dragoste. Alan trebuie sa decida pe cine trebuie sa omoare.

    Regia: Jay Lowi
    2 0
    5.5
  • Driven (2001)

    Condus

    Talentatul pilot de curse Jimmy Bly a început să-și piardă atenția și să coboare în clasament. Presiunea la care este supus e imensa, fratele sau este un promotor prea ambitios, iar la asta se adauga relatia lui Bly cu Sophia, prietena rivalului sau.

    Regia: Renny Harlin
    15 2
    4.6