Filmele și serialele cu Ethan Phillips

  • Ethan Phillips

    Ethan Phillips

    69 de ani
    Data nașterii: 08.02.1955
    Locul nașterii: Garden City, Long Island, New York, USA
  • Avenue 5 (2020)

    Cu Laurie în rolul căpitanului Ryan Clark și Josh Gad în cel al miliardarului Herman Judd, Avenue 5 promite aventuri pline de umor și de neprevăzut, ivite la bordul unei nave spațiale turistice, ce se defectează în plină călătorie.

    Scenariul: Armando Iannucci
    54 12
    6.7
  • The Purge: Election Year (2016)

    Noaptea judecății. Alegerile

    NOAPTEA JUDECĂȚII. ALEGERILE este cel de-al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasări, de peste 200 de milioane de dolari pe plan internațional.

    Regia: James DeMonaco
    23 3
    6.0
  • Irrational Man (2015)

    În lipsa rațiunii

    Scris și regizat de către Woody Allen, filmul "În lipsa rațiunii" este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care își regăsește pofta de viață după ce comite un act existențial.

    Regia: Woody Allen
    12 2
    6.6
  • The Murder Pact (2015)

    Pact pentru crimă

    Povestea e a patru prieteni de la o prestigioasă universitate a căror viitor strălucit e pus în pericol atunci când moartea accidentală a unui coleg se leagă fatidic de ei.

    Regia: Colin Theys
    4 0
    5.4
  • Un film în stilul specific al fraţilor Coen despre un compozitor-interpret de muzică folk ce încearcă să supravieţuiască pe scena muzicală new-yorkeză a anilor '60. Filmul este inspirat parţial de memoriile postume ale lui Dave Van Ronk.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    5 2
    7.4
  • Regia: Dean Jones
    3 1
    3.3
  • Keith (2008)

    Natalie, o populara eleva de 17 ani, traieste ca si cand viata nu ar mai avea taine pentru ea. Cel putin pana ce in peisaj apare Keith Zetterstrom, un baiat de care tanara se indragosteste nebuneste.

    Regia: Todd Kessler
    9 2
    7.4
  • Regia: Tim Russ
    2 0
    6.1
  • Hallowed Ground (2007)

    Blestem din trecut

    Dupa ce ajunge intr-un orasel ciudat, o tanara afla ca venirea ei acolo a fost prevestita cu un secol inainte de catre preotul care a descoperit orasul si ca acum trebuie sa joace un rol vital in terifianta renastere a preotului.

    Regia: David Benullo
    1 0
    4.4
  • The Island (2005)

    Insula

    Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) descopera cu stupoare ca el si locuitorii unei insule sunt de fapt clone si sunt tinuti in viata doar pentru a se putea folosi organele lor pentru transplanturi. Impreuna cu frumoasa Jordan (Johansson) el evadeaza.

    Regia: Michael Bay
    79 3
    6.8
  • Chestnut: Hero of Central Park (2004)

    Cum să ascunzi un câine în New York

    Sal si Ray sunt doua fetite care traiesc in orfelinatul din Lattimer. Sal descopera un catelus pierdut in padure si afla ca au fost adoptate. Insa in noua lor casa din New York, exista o regula foarte stricta: nu este permis accesul cainilor!

    Regia: Robert Vince
    0 0
    5.7
  • For Richer or Poorer (1997)

    La bine și la rău

    Dupa ce afla ca datoreaza statului impozite de milioane de dolari si ca vinovatul, contabilul lor, a disparut din oras, sotii Brad si Caroline fug si se ascund intr-o comunitate Amish. Aici afla ce inseamna viata grea, insa redescopera iubirea.

    Regia: Bryan Spicer
    16 0
    5.8
  • În călătoria de 75 de ani a navei Voyager către Pământ, echipajul întâlnește specii necunoscute pe măsură ce se apropie de un sector spațial misterios.

    Scenariul: Rick Berman, Michael Piller, Jeri Taylor
    54 1
    7.9
  • The Man Without a Face (1993)

    Omul fără chip

    Mel Gibson în rolul lui McLeod, un fost profesor care, dupa ce a ramas puternic desfigurat in urma unui accident de masina, a decis sa locuiasca singur pe o insula. El se trezeste la usa cu un adolescent, care are nevoie disperata de un profesor.

    Regia: Mel Gibson
    5 0
    6.7
  • Green Card (1991)

    Carte verde

    Sosit in America, un tanar face o casatorie de convenienta, pentru a putea obtine cartea verde si dreptul de munca, dar sfarseste prin a se indragosti de propria sotie.

    Regia: Peter Weir
    23 1
    6.3