Filmele și serialele cu Eva Green

 • Eva Green

  Eva Green

  41 de ani
  Data nașterii: 06.07.1980
  Locul nașterii: Paris, France
 • Proxima (2019)

  Proxima urmărește povestea unei astronaute care se luptă cu angajamentul față de fiica ei, în timp ce urmează un antrenament fizic înfiorător pentru o misiune de un an la bordul Stației Spațiale Internaționale.

  Regia: Alice Winocour
  3 1
  6.4
 • Dumbo (2019)

  Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit.

  Regia: Tim Burton
  91 4
  6.3
 • Euphoria (2018)

  Regia: Lisa Langseth
  10 3
  5.8
 • Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)

  Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi

  Jacob, în vârstă de 16 ani, urmărește niște indicii care îi duc pe o insulă misterioasă, unde descoperă ruinele dărăpanate ale Școlii Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați.

  Regia: Tim Burton
  41 3
  6.7
 • White Bird in a Blizzard (2014)

  Pasăre albă în crivăț

  Kat Connor e o adolescentă de 17 ani, care descoperă că a rămas singură, după ce mama ei, Eve, a dispărut pur și simplu. Într-un moment, Eve pregătea cina și curăța casa, iar în următorul nu mai era de găsit nicinde. Viața lui Kat e cuprinsă de haos.

  Regia: Gregg Araki
  9 0
  6.4
 • The Salvation (2014)

  Nu e loc de iertare

  În America anului 1870, un imigrant îl omoară pe cel care i-a ucis familia, ceea ce dezlănțuie furia liderului unei bande periculoase. Orășenii îl trădează cu lașitate, forțându-l să-i înfrunte singur pe nelegiuiți.

  Regia: Kristian Levring
  40 0
  6.7
 • Sin City: A Dame to Kill For (2014)

  Sin City: Am ucis pentru ea

  În întunecatul oraș Sin City, Dwight plănuiește răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat, Ava Lord, în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. A Dame to Kill For este continuarea filmului de succes Sin City.

  Regia: Frank Miller, Robert Rodriguez
  32 2
  6.5
 • Penny Dreadful (2014)

  Povești de groază

  În serialul Penny Dreadful, cele mai terifiante personaje ale literaturii, precum doctorul Frankenstein și creatura sa, Dorian Gray și figurile iconice din romanul Dracula devin implicate în poveștile plasate pe fondul Londrei victoriene.

  Scenariul: John Logan
  41 2
  8.2
 • 300: Rise of an Empire (2014)

  300: Ascensiunea unui imperiu

  Acțiunea filmului 300: Rise of an Empire se petrece înainte de lupta de la Termopile, într-o perioadă în care regele Xerxes consolidează puterea imperiului persan. Întreaga poveste este centrată pe colosala înfruntare navală de la Salamina.

  Regia: Noam Murro
  83 2
  6.2
 • Dark Shadows (2012)

  Umbrele întunecate

  Filmul, scris de John August, este bazat pe celebrul serial supranatural cu același nume al anilor '60 creat de Dan Curtis. Johnny Depp îl interpretează pe Barnabas Collins, vampirul ale cărui aventuri sunt descrise în film.

  Regia: Tim Burton
  24 4
  6.2
 • Perfect Sense (2011)

  Inspirația perfectă

  O poveste poetică despre doi oameni care se îndrăgostesc chiar când lumea începe să se destrame. Susan, epidemiolog, se îndrăgostește de Michael, bucătar. Povestea lor este prinsă în centrul unei periculoase pandemii pe bătrânul continent.

  Regia: David Mackenzie
  16 2
  7.1
 • Camelot (2011)

  După moartea neaşteptată a regelui Uther, haosul ameninţă să cuprindă Anglia. Când vrăjitorul Merlin are viziuni din viitor, el decide să îl pună pe tron pe tânărul Arthur, fiul şi moştenitorul lui Uther. Dar ambiţioasa soră vitregă a lui Arthur,...

  Scenariul: Michael Hirst, Chris Chibnall
  8 0
  6.5
 • Womb (2010)

  Pântecul mamei

  Când Rebecca se întoarce în casa bunicului ei, îl reîntâlneşte pe iubitul ei din copilărie, Thomas. El o părăseşte pe prietena lui Rose, iar povestea lor de dragoste continuă de unde a rămas. Până când Thomas moare într-un accident de maşină....

  9 2
  6.4
 • Cracks (2009)

  Secretul domnișoarei G

  Plasată în anii '30 într-o școala internat cu reguli stricte din Anglia, drama spune povestea unui grup de fete care luptă pentru atenția domnișoarei G., enigmatica lor instructoare de înot

  Regia: Jordan Scott
  6 0
  6.7