Filmele cu Eva Mendes

  • Eva Mendes

    Eva Mendes

    50 de ani
    Data nașterii: 05.03.1974
    Locul nașterii: Miami, Florida, USA
  • Lost River (2014)

    Râul pierdut

    Pe fundalul suprarealist al unui oraș care moare pe zi ce trece, Billy, mamă singură a doi copii, intră într-o lume macabră a imaginației în timp ce Bones, băiatul ei, descoperă un drum secret care conduce către un oraș scufundat.

    Regia: Ryan Gosling
    6 1
    5.7
  • Clear History (2013)

    Așa se scrie istoria!

    Nathan e un fost director de vânzări căzut în dizgrație, care trăiește sub o nouă identitate. El își dă seama că fostul său șef, Will Haney, s-a îmbogățit cu milioane de dolari după ce a lansat pe piață o mașină electrică pe care Nathan a creat-o

    Regia: Greg Mottola
    2 0
    6.5
  • The Place Beyond the Pines (2012)

    Locul din spatele pinilor

    Cascador de profesie, aflat tot timpul pe drum, Luke (Ryan Gosling) află că are un copil cu Romina (Eva Mendes), fosta sa iubită. Luke își folosește îndeletnicirile pentru jefuirea băncilor, ca să-și poată întreține familia.

    Regia: Derek Cianfrance
    32 4
    7.3
  • Holy Motors (2012)

    Motoare sfinte

    O zi din viața lui Oscar, un personaj care sare de la un rol la altul precum un hitman de la o lovitură la alta: când asasin, când mare industriaș, bancher, cerșetoare, monstru, tată etc. Dar care este adevărata sa casă, adevărata viață, familie?

    Regia: Leos Carax
    7 2
    7.0
  • Girl in Progress (2012)

    Lecții pentru mama

    Drama urmărește povestea unei puștoaice de 13 ani, Ansiedad și mama ei, care nu este deloc alături de ea. Din cauza nepăsării mamei, adolescenta vrea să fugă de acasă, iar de aici lucrurile devin din ce în ce mai complicate

    Regia: Patricia Riggen
    3 1
    5.6
  • Last Night (2010)

    Noaptea trecută

    Un thriller cu scene fierbinți, în care Knightley și Worthington joacă un cuplu în care fiecare au de luptat cu ispitele în timp ce el e plecat de acasă cu afaceri.

    Regia: Massy Tadjedin
    23 4
    6.5
  • The Other Guys (2010)

    Ceilalți tipi

    Doi detectivi din New York sunt repartizați în departamentul de contabilitate, deci privați de „acțiune". Allen e fericit, nu la fel Terry. Când se va ivi ocazia ca ei să arate de ce sunt în stare, lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Adam McKay
    31 4
    6.6
  • Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans (2009)

    Păcatele unui polițist - Ultimul apel: New Orleans

    Terence este promovat după ce salvează un om în timpul uraganului Katrina. Actul de eroism îl lasă cu o severă dependență de analgezice. Un an mai târziu, Terrence începe o luptă împotriva unui traficant bănuit că ar fi ucis o familie de imigranți.

    Regia: Werner Herzog
    23 3
    6.6
  • The Women (2008)

    Femeile

    Filmul aduce în prim plan povestea de succes a unei tinere creatoare de modă, Mary Haines (Meg Ryan) care, aparent, duce viața perfectă: are o casă frumoasă, un soț bogat, o fiică adorabilă de 11 ani și o slujbă part-time de designer vestimentar...

    Regia: Diane English
    11 0
    5.0
  • The Spirit (2008)

    Spiritul

    Personaj principal al unor benzi desenate celebre în anii '40, The Spirit este un justițiar mascat care își înscenează moartea pentru a lupta mai eficient împotriva criminalilor din Central City.

    Regia: Frank Miller
    14 1
    4.7
  • Live! (2007)

    Un pseudo-documentar ce merge pe urmele unei ambițioase conducătoare a unui post TV, care face eforturi pentru a produce un controversat program reality-tvîn care invitații trebuie să joace... ruleta rusească.

    Regia: Bill Guttentag
    0 0
    5.8
  • Cleaner (2007)

    Fără urmă

    Tom este un fost politist care se ocupa de curatarea locurilor in care s-a comis o crima. Intr-o zi, este chemat sa curete locul unei crime. A doua zi, cand merge sa returneze cheia proprietarei, isi da seama ca tocmai a spalat urmele altei crime...

    Regia: Renny Harlin
    17 0
    6.1
  • We Own the Night (2007)

    Noaptea este a noastră

    Bobby deschide un club de noapte, constient ca asta inseamna sa inchida ochii la multe infractiuni. Nimeni nu trebuie sa stie ca are politisti in familie. Cand mafia ruseasca declara razboi NYPD, va trebui sa aleaga intre viata sa de lux si familie.

    Regia: James Gray
    28 1
    6.8
  • Ghost Rider (2007)

    Demonul pe două roți

    Johnny Blaze are un secret, el este Ghost Rider si te poate obliga să retrăiești de zece ori păcatelele săvârșite în viață; dacă sunt prea multe, vei arde de viu. Ghost Rider săvârșește o dreptate diavolească pe motocicleta sa de ființă a iadului.

    Regia: Mark Steven Johnson
    47 0
    5.3
  • The Wendell Baker Story (2005)

    Povestea lui Wendell Baker

    Luke Wilson se intoarce ca scenarist si regizor si interpreteaza rolul unui fost detinut care primeste o slujba intr-un azil de batrani. 3 batrani il ajuta sa o recucereasca pe prietena sa (Mendez) iar el ii sprijina in lupta cu coruptia hotelului.

    Regia: Luke Wilson, Andrew Wilson
    1 0
    5.5