Filmele și serialele cu Fabrizio Rongione

  • Fabrizio Rongione

    Fabrizio Rongione

    51 de ani
    Data nașterii: 03.03.1973
    Locul nașterii: Brussels, Belgium
  • Azor (2021)

    Regia: Andreas Fontana
    13 5
    6.5
  • Regia: Marcello Sannino
    0 0
    6.0
  • Rose Island (2020)

    Povestea incredibilă a Insulei Trandafirilor

    Un inginer idealist își clădește propria insulă în largul coastei italiene. Când o ridică la rangul de națiune, atenția lumii și a guvernului se îndreaptă asupra sa.

    Regia: Sydney Sibilia
    8 1
    7.0
  • The First King (2019)

    Primul rege

    Romulus și Remus sunt frați gemeni, ciobani, au 18 ani și trăiesc liniștiți lângă râul Tibru. Convins că este mai puternic decât voința zeilor, Remus crede că este menit să devină regele orașului pe care el și fratele lui îl vor înființa.

    Regia: Matteo Rovere
    54 21
    6.5
  • The Unknown Girl (2017)

    Fata necunoscută

    Într-o seară, după ce programul s-a terminat și cabinetul s-a închis, Jenny, o tânără care practică medicina generală, aude soneria, dar nu răspunde. În ziua următoare, poliția o informează că o femeie a fost găsită moartă la ușa ei.

    Regia: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
    17 9
    6.5
  • Children of the Night (2016)

    Copiii nopții

    Giulio este trimis la o școală de elită din Alpi. În acest loc izolat se împrietenește cu cel mai posac și rebel elev, Edoardo, cu care obișnuiește să se furișeze noaptea într-un club ascuns în pădure.

    Regia: Andrea De Sica
    2 0
    6.0
  • Two Days, One Night (2014)

    Două zile, o noapte

    O tânără află despre colegii ei de serviciu că au acceptat o mărire în schimbul acordului lor ca ea să fie disponibilizată. Femeia are șapte zile la dispoziție pentru a-și convinge colegii să renunțe la bani pentru ca ea să-și poată păstra serviciul.

    Regia: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
    2 0
    7.3
  • Summit-ul G8 se apropia de final și la școala Diaz Pascoli din Genova, unde se stabilise centrul manifestanților anti-globalizare, tinerii veniți din întreaga Europă erau binedispuși, în ciuda ciocnirilor violente cu polițiștii din zilele...

    Regia: Daniele Vicari
    3 0
    7.3
  • The Kid with a Bike (2011)

    Băiatul cu bicicleta

    Cyril încearcă să își găsească tatăl după ce a stat la orfelinat. O întâlnește pe Samantha, care îl găzduiește în weekenduri. Cyril nu recunoaște dragostea pe care i-o dă Samantha, o iubire de care are nevoie disperată pentru a-și liniști furia.

    Regia: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
    4 1
    7.4
  • Un film despre extremism pe fundalul schimbarilor din anii '60, '70.

    Regia: Renato De Maria
    1 0
    6.3
  • Lorna's Silence (2008)

    Tăcerea Lornei

    O albaneză aflată în căutarea disperată a unei vieți mai bune în Europa, intră într-o căsătorie de conveniență cu un belgian dependent de droguri. Daca el ar muri dintr-o supradoză - ceea ce e plauzibil - femeia și-ar căpăta libertatea absolută.

    Regia: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
    0 0
    7.1
  • Mafiosa (2006)

    Clanul Mafiosa

    7 0
    7.2
  • The Child (2005)

    Copilul

    Bruno (Jérémie Renier) are 20 de ani și nici o lețcaie în buzunar; el locuiește cu iubita lui, Sonia (Déborah François) în vârstă de 18 ani, în Seraing, un oraș sărăcăcios din estul Belgiei. Ei trăiesc din ajutorul de șomaj al Soniei și din...

    Regia: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
    1 0
    7.4
  • Rosetta (1999)

    Tânăra şi impulsiva Rosetta trăieşte în mizerie alături de mama ei alcoolica. Măcinată de disperare şi neajunsuri, ea va face orice pentru a obţine o slujbă, pentru a-şi procura lucruri pe care majoritatea dintre noi le luăm ca garantate

    Regia: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
    5 0
    7.4